צפיה בהודעה בודדת
ישן 14-05-08, 14:59   #83 (קישור ישיר)
alex.turovsky
IO Folding Team

סמל האישי של alex.turovsky

שלח הודעה דרך ICQ אל alex.turovsky שלח הודעה דרך MSN אל alex.turovsky שלח הודעה דרך SKype אל alex.turovsky
ציטוט:
פורסם במקור על ידי rouvio צפה בהודעה
אתה לא מוכן ?
חבל.

יש לך פרוייקט אחד שכבר מספיק עושה רעש וזיקוקים לשבע שנים הבאות.

יום עבודה נהדר!

---

שמע, את האמת, באמת רציתי להעביר לך את הפיקוד.
אחרי שהבחנתי בדרך פעולתך, בכל הזיקוקים המיותרים והנרקסיזם הגואה - ויתרתי מלהעביר לך את הלפיד.

אחרי הכל, אני זה שלחצתי לפתוח קבוצה כזו, וראשותה בידיי.
אני לא מבין.. אם אתה כל כך מבין וכל כך יודע (..) מדוע לא פתחת קבוצה כזו קודם?

פשוט.
זיקוקים מיותרים ?
נרקיסיסם ?
אין פה לא התלהבות מיותרת ולא שום אהבה עצמית. אתה כנראה מפספס שבכל משפט שני אני אומר "למען ..." כי רוב מה שאני עושה זה לא למען עצמי אלא בשביל לעזור לאחרים ללמוד ממשהו שעשיתי והטעויות שהמכושלים שעברתי בדרך. אני לא יודע מאיפה הכעס שלך על הפרוייקט שלי. מפריע לך שמגיבים שמה בחיוביות ומביעים התלהבות ?

בוא נתחיל דף חדש. עם 10 חברי קבוצה אנחנו לא מזיזים לאף אחד וזה לא משנה אם הכל יתפרק או יישאר על כנו. אנחנו צריכים יותר קהל.
וכל החלטה אמורה להיות מוחלטת כאן ע"י רוב המשתתפים באופן דמוקרטי ולא "אני רוצה לתת למישהו את הניהול. לא, בעצם אני לא רוצה. למה? ככה "הוחלט", אה, כן, אני החלטתי " אז יפה שכולם בשביל אחד ואחד בשביל עצמו .

אני כתבתי את התוכנית שלי ועובדה שאתה לוקח ממנה חלקים. בכיף, באמת... אני רציתי לשנות שם, בסוף אתה שינית. אני רציתי לשים באנרים בסוף אתה שמת אחד מהארבעה והחלטת שזה המתאים בלי שקופרה בכלל אמר אם הוא משתף איתי פעולה בעניין הבאנרים. צריך הרי בכלל לדבר איתו על זה קודם
אם אנחנו באותו ראש, מה מפריע שאני אנהל את זה אחי ? זה לא שאני אעשה משהו נגד רצון הכלל, ההיפך, אני חושב שהראיתי מספיק רצון לקדם את כל זה ולכתוב מדריך ועוד ועוד . . .
אל תהיה תינוק.

-----------------------------------------------------------------------
ביקורות: כונן OCZ SSD|צורב Asus 2014L1T | כתבות: תולדות מאיצי התלת מימד - המחשב שלי - לימוד בתמונות - אנציקלופדיית מארזים 2008
נושאים שכדאי לכם לקרוא: גם אני תורם כח OC לטובת המדע - כרטיס המסך החדש של Intel -קופסה לגיבוי חיצוני עם RAID 1 - פרוייקט Voodoo 5 - כרטיסי מסך 2008 - ככה עושים OC ל Q9450 - שפצור Antec P180\182 - איך להאריך כבל USB -

נערך לאחרונה על ידי alex.turovsky, 22-05-08 בשעה 11:06.
alex.turovsky לא מחובר   הגב עם ציטוט