צפיה בהודעה בודדת
ישן 17-05-08, 23:00   #5 (קישור ישיר)
alex.turovsky
IO Folding Team

סמל האישי של alex.turovsky

שלח הודעה דרך ICQ אל alex.turovsky שלח הודעה דרך MSN אל alex.turovsky שלח הודעה דרך SKype אל alex.turovsky
1. כל מצלמת רשת בעולם אינה מתקרבת כיום ליכולת של מצלמות הביתיות של LOGITECH. אם במצלמות הרשת החוטיות/אל חוטיות, ישנה רזולוציה של 640X480 (גם אם זה 30 FPS, ממש לא וואו...) הרי שבמצלמות ה 2 מגהפיקסל האחרונות של לוג'יטק מקבלים רזולוציה מדהימה של 1600X1200 כולל את טכנולוגיית ה RIGHT LIGHT שמאפשרות לראות כמעט בחושך !

2. דבר ראשון ניתן לחבר 5 מאריכים כאשר יש בהם "מאיץ". מצאתי את עמוד המוצר שמסביר את זה. משום מה זה לא UNITEK אלא TECH-TOP ולקח לי שעות למצוא את זה.

ומצאתי בדיוק את אותו הקונספט רק בכבל דומה אצל היבואן הישראלי MIDICOM

Y-250 USB v2.0 5M (16FT) EXTENSION CABLE
Specifications
- Compliant with USB specificatin v2.0
- Active USB extension cable, assure good signal quality to meed USB specificatin
- Extend up to 25m (serially connecting up to 5 segments), no signal degradation
- Available for USB port
- Support Win98/2000/XP Mac OS v9.0 or higher
Advantages
Packaging Details:
Pcs /Carton: 40
Carton Size: 54*39*30cm
N.W: 10.5 KGS
G.W: 11.5 KGS

מעניין מה יש בצ'ופצ'יק השמן הזה בסוף הכבל ?!

אבל אז מצאתי את התשובה לקטע שגם אתם לא הצלחתם לפרש לי. למה התכוונו המפתחים בתשובה לשאלה הזאת:

I really need to put a USB device more than 30 meters away from my PC. What should I do?
A: Build a USB bridge that acts as a USB device on one side and has a USB host controller at the other end. Use a long-haul signaling protocol like Ethernet or RS-485 in the middle. Using cables or short-haul fiber, you can get ranges upwards of a kilometer !

מצאתי משהו שמעולם לא ראיתי אצל היבואן MIDICOM ואפשר להזמין דרך כל חנות שעובדת איתו. מעניין רק כמה זה עולה. תנסו להסביר לי מה זה כי אני מבין שזה מתחיל כ USB, ממשיך דרך כבל רשת ארוך מאוד ששמים בין שני החלקים ומסתיים בעוד מעביר כבל רשת ל USB ואז למצלמת רשת לדוגמה . . .העניין הוא שכתוב שזה עובד עד 60 מטר (יכול להיות שזה עובד על יותר מ60 מטר תלוי בכל רשת ואני מכיר כבלי רשת של 100 מטרים שנמכרים בסכומים די זולים).

עדכון: מצאתי את האתר שמוכר את כל הדברים המטורפים האלה עם סרטי וידאו על החיבור.
זכרו. מאריך עד 100 מטר תומך USB 1.1 בלבד ודורש חשמל בקצה רק למכשירים שאכן דורשים חיבור חשמל, כמו דיסקים קשיחים חיצוניים ולא מצלמות רשת למיניהן שיעבדו גם ללא החשמל בקצה על הגג לדוגמה, שם אין חשמל.
מאריך ה USB 2.0 שהם מוכרים מוגבל ל25 מטר.
ויש גם פה.
USB Extension

-----------------------------------------------------------------------
ביקורות: כונן OCZ SSD|צורב Asus 2014L1T | כתבות: תולדות מאיצי התלת מימד - המחשב שלי - לימוד בתמונות - אנציקלופדיית מארזים 2008
נושאים שכדאי לכם לקרוא: גם אני תורם כח OC לטובת המדע - כרטיס המסך החדש של Intel -קופסה לגיבוי חיצוני עם RAID 1 - פרוייקט Voodoo 5 - כרטיסי מסך 2008 - ככה עושים OC ל Q9450 - שפצור Antec P180\182 - איך להאריך כבל USB -

נערך לאחרונה על ידי alex.turovsky, 17-05-08 בשעה 23:40.
alex.turovsky לא מחובר   הגב עם ציטוט