צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-08-08, 20:23   #4 (קישור ישיר)
GeFiLTe
IO Member

סמל האישי של GeFiLTe

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Shay צפה בהודעה
קודם כל אל תלמד משהו שאתה לא אוהב.

חלק נרחב (יותר מ- 50%) מתוכנית הלימודים לתואר ראשון במדעי המחשב זה רק מתמטיקה, והרבה מתמטיקה, ומה שגם אתה אומר שתכנות לא מושך אותך... חבל שתסיים שנה ראשונה ותפרוש באמצע, תחשוב היטב.

לא ידוע לי על לימודים בתחום המחשבים (שתכלס נוגעים בתחומים רלוונטים למחשב, לא כמו שמצויין בתגובה מעלי, אלקטרוניקה וחשמל) שיזכו אותך בנקודות זכות כלשהן לתואר ראשון, ועד כמה שידוע לי, פשוט אין דבר כזה. (חוץ מתואר ראשון במדעי המחשב).

מה שכן, אתה עוד צעיר - בן 22, אם אתה נמשך למחשבים לא חסר קורסים בתחום הרשתות, אבטחת מידע, ועוד כל מיני תחומים זהים, שאתה יכול לגשת למבחנים ולקבל תעודות הסמכה, ושילוב של זה ביחד עם ניסיון מעשי מהשטח, יכול להקנות לך את הכלים המתאימים לעבוד בחברות גדולות בעבודה מכובדת גם ללא תואר ראשון.

תמיד יהו את המעסיקים שללא תואר ראשון בקורות חיים שלך לא יזמינו אותך לראיון, אין מה לעשות, העולם לא מושלם.
מצד שני יהו את אלו שחשוב להם יותר הבן אדם, הניסיון שהוא מגיע איתו, ועל פי זה הם לוקחים את ההחלטות.
גיסי בוגר מדמ"ח בבר אילן הוא עבד בקומברס בתור ר"צ פיתוח, כ6-7 שנים ועכשיו הוא עובד בחברת הייטק המשכורת גלקטית אבל FOR GOD'S SAKE לבנאדם יש משפחה ולפעמים הוא חוזר הביתה לפנות בוקר שלא לדבר על טיסות תכופות לחו"ל - ככה אני לא מוכן לחיות, שעות נוספות סבבה אבל יש גבול, גם כלכלי...

בזמנו דיברתי עימו על הטופיק הזה והוא המליץ לי בתור התחלה לעבוד בתחום ה HELP DESK, לראות לאן זה מושך אותי ואז להחליט.
השאלה המתבקשת איך מגיעים ל HELP DESK ואילו קורסים צריך לעבור?

My Current Shitstem:
E6600@2.9Ghz +V1|GIGABYTE 965P-DS3 rev 3.3|G.SKILL PI 2048MBX2DDR2 800 MHZ|ENERMAX LIBERTY 400W|GeForce 8800GTS 640MB+HR-03+@650/1080| NOOBLY PLUGGED 2X WD 250GB WD2500AAKS |ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE 25cm FAN+2X120CM FANS
GeFiLTe לא מחובר   הגב עם ציטוט