ציטוט:
פורסם במקור על ידי GeFiLTe
גיסי בוגר מדמ"ח בבר אילן הוא עבד בקומברס בתור ר"צ פיתוח, כ6-7 שנים ועכשיו הוא עובד בחברת הייטק המשכורת גלקטית אבל FOR GOD'S SAKE לבנאדם יש משפחה ולפעמים הוא חוזר הביתה לפנות בוקר שלא לדבר על טיסות תכופות לחו"ל - ככה אני לא מוכן לחיות, שעות נוספות סבבה אבל יש גבול, גם כלכלי...
בזמנו דיברתי עימו על הטופיק הזה והוא המליץ לי בתור התחלה לעבוד בתחום ה HELP DESK, לראות לאן זה מושך אותי ואז להחליט.
השאלה המתבקשת איך מגיעים ל HELP DESK ואילו קורסים צריך לעבור?
|
לכל דבר יש יתרונות וחסרונות,
אם הוא כמו שאתה מתאר אותו, הוא יכול להרווח מספיק כסף ב- X שנים ולצאת לפנסיה מוקדמת, ככה זה מתאזן בסופו של דבר, אבל אני לא נכנס לזה, כל אחד יעשה את השיקולים האישיים שלו.
להתקבל לעבודה בתור תומך HELP DESK קודם כל אפשרי ללא תעודה כלשהיא, הכל תלוי ברמת הידע שלך.
אם בכל זאת אתה חסר ידע ורוצה ללכת לזה אז הקורסים המתאימים יהו A+ ואולי MCSA, בתור התחלה.
אני אומר שב טוב טוב עם עצמך, תחשוב על כל היתרונות והחסרונות של כל דבר, ותקבל החלטה... ומשם תוכל להתקדם ללא בעיה.
ציטוט:
|
שי, איך אפשר להשוות בכלל משרות של לימודי הסמכה למשרות של בוגרי תואר ראשון?...
|
אף אחד לא משווה, אני עונה לו ישירות למה שהוא שואל, בהתאם לנתונים ולרצונות שהוא מציין, ולא סתם את "התשובות הרגילות" שנותנים.
הוא אומר שהוא לא אוהב תכנות, והוא לא אוהב מתמטיקה, למה שילך לעשות תואר במדעי המחשב? בגלל שזה מכניס יותר כסף? (זו סתם
דוגמא).
הוא היחידי שיכול להחליט מה טוב לו.