צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-08-08, 22:00   #1 (קישור ישיר)
alex.turovsky
IO Folding Team

סמל האישי של alex.turovsky

שלח הודעה דרך ICQ אל alex.turovsky שלח הודעה דרך MSN אל alex.turovsky שלח הודעה דרך SKype אל alex.turovsky
תמונות BIOS של Asus Rampage + Q9450@3.73

ראיתי דרישה להראות איך תכלס נראה OC על אחד הלוחות הכי טובים כיום ל OC ונתתי פתרון ויזואלי.
תמונות של ה BIOS איך שהוא מוגדר אצלי כרגע.
אזהרה: הכל על אחריותכם בלבד.
*חייב להיות קירור מצויין למעבד !
הקירור שלי הוא הכי טוב Thermalright ultra 120 Extreme עם 2 מאוררי Scythe חזקים (אבל שקטים יחסית , כ38 DBA) ככה שזה גם קירור האוויר הכי טוב וגם מאוררים שנותנים לו הזרקת אוויר ישירה אחד דוחף והשני מושך מהצד השני.

ללכת לפה

לעשות ככה

יש להעלות את ה FSB לאט בכל פעם. הקפצה ישר לרמה הזאת תגרום לכיבוי המחשב. תתחילו מ 400 אחרי זה תעלו ב 10. 410>420>430>440>450>460 ואלוהים גדול . . .
*שימו לב, מהירות הזכרונות (DDRII-933) יכולה להיות שונה אצלכם ויש להשאירה על האופציה הכי עליונה, הכי קטנה.

להעלות מתחים למעבד, זכרונות והגשר הצפוני

ולבחור ככה למטה

הקירור המאסיבי של הגשר הצפוני ואיך נראה המחשב שלי

למעלה - ה TRU120E עם שני המאווררים
באמצע מאורר ANTEC SPOT LED FAN
למטה שני 4870 שגורמים לטמפרטורות מאוד חמות. ללא המאורר הנוסף הזה שהוריד 10 מעלות מה חום של הגשר הצפוני לבדו, האוברקלוק לא היה אפשרי.

סיכום וטמפרטורות

-----------------------------------------------------------------------
ביקורות: כונן OCZ SSD|צורב Asus 2014L1T | כתבות: תולדות מאיצי התלת מימד - המחשב שלי - לימוד בתמונות - אנציקלופדיית מארזים 2008
נושאים שכדאי לכם לקרוא: גם אני תורם כח OC לטובת המדע - כרטיס המסך החדש של Intel -קופסה לגיבוי חיצוני עם RAID 1 - פרוייקט Voodoo 5 - כרטיסי מסך 2008 - ככה עושים OC ל Q9450 - שפצור Antec P180\182 - איך להאריך כבל USB -

נערך לאחרונה על ידי alex.turovsky, 25-08-08 בשעה 19:34.
alex.turovsky מחובר עכשיו