![]() |
|
|||||||
| תמיכה טכנית Technical Support |
![]() |
|
|
קישור חוזר | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
K8NS-939 עדכון ביוס שנכשל =[
ב"ה
שלום חברים יש לי מחשב עם עדכון ביוס שעשיתי מהווינדוס במהלך העדכון הוא רשם שהעדכון נכשל רק שהכל המשיך לעבוד רגיל שהדלקתי מחדש את המחשב אני שומע צפצופים והמחשב לא נדלק :( אני ממש לא יודע מה לעשות אתם מכירים מישהו שצורב ביוסים ? הלוח אם אחרי תקופת האחריות ... מכירים מישהו עם אותו לוח אולי ?
|
|
|
|
#2 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
לי יש אותו לוח אבל 754 או 745 לא זוכר ._. אבל אני לא מתעסק עם ביוסים וכאלה.
נסה להוציא את הבטרייה של הלוח ואז להחזיר ואז זה יאפס את הביוס...
|
|
|
|
#3 (קישור ישיר) |
|
IO OwneR
|
מה דגם של הלוח?
אולי יש לו DUAL BIOS ותוכל לשחזר, תבדוק בחוברת הוראות. בכל אופן, נסה להכניס את הדיסק שקיבלת עם הלוח ל DVD שלך, נתק הכל , תחבר רק את ה DVD ובדוק אם הוא מצליח לעשות שיחזור מהכונן. אופציה אחרונה היא לראות אם יש לו ביוס נשלף, ואז לחפש מישהו עם אותו לוח ולצרוב. אם שום דבר לא עובד, צר לי, אין מה לעשות .
3x250GB WD Caviar 16MB Raid 0 3x200gb wd DATA Corshir CMPSU-HX1000 Dell 2407WFP Microsoft Vista ultimate 64bit Gaming by Logitech G25 Xbox360 Custom Built Phase Change Unit | Custom Built Water Cooling System |
|
|
|
|
|
#4 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
יש רק ביוס אחד ללוח :(
אוף אני נורא מבואס מהסיפור הזה אני פשוט לא מוצא גם לוח אם אחר נשאר רק לנסות עם הדיסק שהגיע עם המחשב מה שלא נראה לי יצליח כי אפלו את הפלופי הוא לא קורא ... שנות ה 2000 ושום יצרן לא דואג לתקן את הביוס המזורגג הזה במקום כל הפיצרים שיביאו לנו ביוסים חלופים כמו זכרונות !
|
|
|
|
#5 (קישור ישיר) | |
|
IO Pro
|
ציטוט:
לפי מה שאתה מספר, שאין אחריות, ביוס אחד, לא קורא מ DVD ופלופי... הלך הלוח ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
מאיפה אמצא לוח עכשיו ?
|
|
| קישור פירסומי |
|
|
#7 (קישור ישיר) |
|
IO OwneR
|
גם אם תמצא זה לא יעזור לך , לפי התמונות של הלוח ברשת אין לו ביוס נשלף אלה מולחם.
3x250GB WD Caviar 16MB Raid 0 3x200gb wd DATA Corshir CMPSU-HX1000 Dell 2407WFP Microsoft Vista ultimate 64bit Gaming by Logitech G25 Xbox360 Custom Built Phase Change Unit | Custom Built Water Cooling System |
|
|
|
|
|
#8 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
כן הוא מולחם
זה פשוט אסון אני לא מצליח לעקל את זה אני אומר לעצמי "עזוב אותך אל תתעסק בביוס ה HT קצת נמוך לא נורא, ואז אבל יעבוד המחשב יותר מהר מעט ובמשחקים וכאלה ..., תנסה עם התוכנה מהווינדוס , ניסיתי לא הלך ואני מתעקששש עוד ועוד עד שנדפק העסק ... למה ? אני לא יודע, אחז אותי דיבוק נראה לי !
|
|
|
|
#9 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
ככה זה גם לי, כל הזמן אני מנסה לעשות יותר טוב בסוף נדפק לי...
בעבר נדפק דיסק קשיח לוח אם מעבד וכרטיס מסך . ואתמול נדפק בקר מאוררים ![]() דיסק קשיח נדפק עקב מאמץ ובדיקות לוח אם נדפק עקב מצב שהיה מגע לא ברור בין הקירור ללוח מעבד נדפק אחרי שהעלתי ל1.8V כרטיס מסך הפך למלא ארטי פאקטים על ידי ניסיון קירור עם קירור פאסיבי על הכרטיס נהיה ניצוץ ומאז הרבה ארטיפאקטים . . . (בעבר בכרטיס X1900GT) |
|
|
|
|
|
#10 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
תוודא שהציפצופים לא מהזכרונות .
יש בביוס פרוצדורה לקריאת פלופי , צריך ללחוץ על INSERT נדמה לי , או לפחות תברר איזה . במידה ולא מתאפשר אז הוט פלאש זה הפתרון היותר פשוט . יש אפשרות לקנות ביוסים צרובים ברשת. |
|
|
|
|
|
#11 (קישור ישיר) | |
|
IO OwneR
|
ציטוט:
הביוס שלו מולחם על לוח האם ולא נמצא בתוך תושבת, אופנה שכזאת ברוב לוחות האם בתקופה האחרונה שחוסכים את 1-2 דולר עבור התושבת (למעט DFI שמגיע לך מילה טובה בעיניין).
|
|
|
|
|
|
#12 (קישור ישיר) | ||
|
IO Member
|
ציטוט:
הרצון לעשות טוב לפעמים מביא רע לך תסביר את זה אבל ככה זה בעולם תפנק אישה יותר מדי ותהיה אליה יותר מדי טוב היא תזרוק אותך ... ציטוט:
אבל אין שום תגובה גם אם יהיה איך בדיוק הוא יקרא את הביוס ויצרוב ? זה נדיר אם ייקרה רק בלוחות של אינטל יש גאמפר שמזיזים וצורבים ציק צק יצרניות לוחות האם כאלה מעצבנות ותמצא לי ביוס בדיוק אביא לך מה שתרצה חחח זה רק אם תפרק מלוח אם אחר כזה אז תמצא לי לוח אם כזה אחר הרוס אני אשמח ![]()
|
|
|