IOPanel

IOPanel (http://www.iopanel.net/forum/index.php)
-   כרטיסי מסך (http://www.iopanel.net/forum/forum11.html)
-   -   Futurmark 3DMark Vantage - תמונות ראשונות (http://www.iopanel.net/forum/thread10096.html)

AlderaaN 31-01-08 18:49

Futurmark 3DMark Vantage - תמונות ראשונות
 
ערב טוב,


תמונות ראשונות, מהגירסה הבאה של תוכנת הבדיקות הסינטטיות לביצועי כרטיסי מסך שוחררו.
שמה החדש למי שעוד לא התעדכן - 3DMark Vantage.

הם עוד קוראים לתמונות Work In Progress - והמבין יבין.

מקור והתמונות: Legit Reviews


שמוליק.

roy_bono 31-01-08 18:53

תודה רבה לך D:
מה יהיה מיוחד בזה הפעם ?
זה יהיה רק ל DX10 ?
התמונות נראות כבדות מאוד בשביל חלק מהכרטיסים
לא כולם יריצו את זה }:

AlderaaN 31-01-08 18:58

פרטים נוספים:

התוכנה תרוץ על Windows VISTA בלבד!
מכאן תנאי נוסף - התוכנה מבוססת על DirectX 10 ומעלה בלבד.
התוכנה מכילה בדיקות ל- Shader Model 4 / SM4 החדש, הקיים ב- DirectX 10 ומעלה.
התוכנה מכילה מודל חדש לבדיקת סוגי כרטיסי המסך שייבדקו עליה.

מקור למידע זה: YouGamers


נ.ב. - זה לא נראה לאלו מכם שמכירים, כמו טאץ' של Wing Commander ? :)

Dontmatter 31-01-08 19:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי AlderaaN (הודעה 109888)
פרטים נוספים:



התוכנה תרוץ על Windows VISTA בלבד!
מכאן תנאי נוסף - התוכנה מבוססת על DirectX 10 ומעלה בלבד.
התוכנה מכילה בדיקות ל- Shader Model 4 / SM4 החדש, הקיים ב- DirectX 10 ומעלה.
התוכנה מכילה מודל חדש לבדיקת סוגי כרטיסי המסך שייבדקו עליה.

מקור למידע זה: YouGamers


נ.ב. - זה לא נראה לאלו מכם שמכירים, כמו טאץ' של Wing Commander ? :)

dam dam dam dam dam dam dam dam dam
והתמונות נראות רצחניות..
המחשב שלי יקרוס תחת הנטל... (אם בכלל יצליח להריץ את זה..)
בטח הם קיבלו שוחד ממיקרוסופט...

roy_bono 31-01-08 19:42

נבהלתי שראיתי את התמונות
הם נראות כבדות מידי

evga-yuvalll22 31-01-08 20:10

תמונות כבדות רצח:eek: .. נראה אם זה יריץ לי טוב מקווה מאוד:prod:

DR-EVIL 31-01-08 20:31

^^^
דוגרי, נראה לי שלפחות מאולטרה/3870X2 כל השאר יקרטעו במארק החדש... :prod:

AlderaaN 31-01-08 20:47

אם ההיסטוריה חוזרת, ותהיו בטוחים שכן:

אולטרות ופתרונות X2 מבית AMD/NVIDIA --- ביום ש- Vantage תצא לאוויר העולם - אין לכל אלו סיכוי להריץ על הגדרות ברירת המחדל את הדמו/Benchmark ב- FPS סביר שזה 30 ומעלה במינימום של המינימום.

מה שיותר סביר שיקרה זה, שרק זוג כרטיסים, ברמת ה- Enthusiast מסדרת G100/Codename D9E יוכלו לתוכנה זו בהגדרות המלאות וב- 30FPS במינימום.
אני לא מדבר אפילו על AA.

בכל מקרה, כדור הבדולח לא לידי כרגע אבל Mark my words :fact:


שמוליק.


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:29.

מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות