IOPanel

IOPanel (http://www.iopanel.net/forum/index.php)
-   אוברקלוקינג (http://www.iopanel.net/forum/forum41.html)
-   -   חוות דעת ,הצעות ותיקון ל OC שעשיתי . (http://www.iopanel.net/forum/thread11764.html)

Simplyi0 17-03-08 22:17

חוות דעת ,הצעות ותיקון ל OC שעשיתי .
 
קודם כל אני ROOKIE בכל נוגע ל OC ולעניין .

מפרט בחתימה -

כמה נתונים בתמונות -

http://img229.imageshack.us/img229/965/infoke3.jpg

CPUZ -

CPU-Z Validator 2.1

Aquamark -



3DMark06-

http://img229.imageshack.us/img229/8066/222li6.jpg

טמפ' בזמן מאמץ (Core Temp) -







קירור למעבד - TT 760i קירור מים נחמד.

כל תיקון והצעה יתקבל בברכה :slap:

Andrew 17-03-08 22:29

ב 3.6GHZ עם E2160 שלי, הגעתי גם לתוצאה של 18K למעבד ב Aquamark

shady151 17-03-08 22:30

אולי תנסה להוריד מתח!
תחכה ש-CUPRA יענה!

Simplyi0 17-03-08 22:30

HOW ? DAM U

Andrew יפה לך הפוזה , אבל מה הנקודה שלך ?

cupra 17-03-08 22:35

קצת לא הבנתי, אחלה מספרים, איזה הצעה אתה רוצה שנציע?
ניסית לשפר את ה OC? אם כן איפה נתקעת.
ובאמת אחלה מספרים.

Simplyi0 17-03-08 22:44

כמו להוריד את המתח , שאני מוריד מתח למעבד יש נפילות באתחול , שאני מעלה תזמונים של זיכרונות במקביל הורדת מתח למעבד זה בסדר -

יש לי אותם זיכרונות של Andrew בתזמונים בסטוק 4-4-3-5 ושיניתי ל 4-4-4-12 לא הולך עם מתח נמוך במעבד ואני תמיד שם זיכרונות על יחס 1:1 , זיכרונות על 5-5-5-15 ומוריד מתח לא עושה בעיות , אך בביצועים שהבאתי למעלה יש בעיה עם יציבות אפילו,

בOC הראשון באשכול הזה עם אותם נתונים רק במתח 1.55 הרצתי תוכנה יציבות שזה OCCT מחשב נפל ולא יציב :(

Andrew 17-03-08 22:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Simplyi0 (הודעה 124953)

Andrew יפה לך הפוזה , אבל מה הנקודה שלך ?

שום פוזה, סתם מעניין אותי איך Aquamark סופר את הנק'.

תראה קודם כל ב OC תגיע למקסימום על Vcore מסויים,
אחרי זה תתחיל לשחק בVdimm ותזמונים.

נגיד הגעת ל 400mhz ב Vcore 1.55v תראה אם זה יציב, שזה כן יציב

כנס לביוס תעלה מתח לזכרון ל 2.1v ותשים אותם על תזמונים 4-4-3-5 - לא אמורה להיות בעיה
ואז תתחיל לשחק עם המכפלה (FSB/RAM) ותזמונים

Simplyi0 18-03-08 0:24

אוקי טיפ שלך יעיל להתחלה , תודה Andrew

אגב לוח אם שלי לא משו או שצריך עידכון ביוס , אני עם ביוס הכי עדכני .

אך בבחירת מתחים יש כמה מגבלות כמו למשל בדליגה של בחירת מתחים 1.3-1.55 בספרות קטנות אחרי 1.55 יש 1.6 - 1.8 - 2.0 בלבד :S

וגם בכל בחירה של מתח נגיד אני בוחר בביוס 1.60 בCPUZ אני רואה 1.57 כאילו יש דרופ כזה למה זה ?

תודה.


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:07.

מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות