IOPanel

IOPanel (http://www.iopanel.net/forum/index.php)
-   מעבדי INTEL ולוחות אם (http://www.iopanel.net/forum/forum8.html)
-   -   שאלה לגבי מחשב ישן שאני מנסה לסדר לאח שלי (http://www.iopanel.net/forum/thread13302.html)

RoNeN :P 30-04-08 18:29

שאלה לגבי מחשב ישן שאני מנסה לסדר לאח שלי
 
לאח שלי הקטן יותר הוא בכיתה א', ואני מנסה לסדר לו מחשב אצל סבא וסבתא שלי
עכשיו הוא לא שחקן רציני, בעיקר משחקי FLASH ודפדפן במקרה הקיצוני TRACKMANIA וגם זה לא ממש הרבה


עכשיו השגתי לו מחשב מדודים שלי עכשיו הבעיה שלו היא כזאת, הוא פשוט לא נדלק, ניסיתי לנתק את הכפתור כיבוי והריסט אולי הוא מקצר, אבל גם זה לא (בלי שהכפתורים מחוברים כל פעם שהמחשב מחובר לחשמל הוא ידלק היה לי ניסיון פעם, אם זה השתנה אז תגידו לי בבקשה :thumbup: )
החלפתי ספק לאחד אחר, עכשיו הלוח מקבל מתח כמו מקודם, שאני מחבר אותו לחשמל המנורה שלו נדלקת
אבל לא משנה מה הוא לא נדלק
עזבו את זה שהספק ג'נרי, למחשב כזה הוא יותר ממספיק
P4 1.6GHZ מקודם היה לו 1.8GHZ שהחלפתי למחשב שיש לו בבית
ככה שאין מצב שהמעבד לא עובד (המחשב גם לא עבד מקודם)
לוח מסויים שאני לא מצליח לקלוט את השם שלו אבל יש לו 2 סלוטים של DDR
וAGP אני לא סגור אם 4 או 8
ניסיתי כמה כרטיסים כרגע יש לו GF4MX שזה המקורי חשבתי לשים לו את ה9600 אבל ויתרתי כי נתתי אותו למישהו
על הלוח כתוב אינטל, אבל לא הצלחתי לקלוט שם של מודל

נראה לכם שזה לוח דפוק?

Maizena 30-04-08 18:34

טוב, קודם כל תשאיר אליו מחוברים מינימום דברים (זכרון 1 ג'ימפורי מארז וחשמל -אם יש כרטיס מסך מובנה אז אל תחבר נוסף).
אם זה לא עובד עדיין, תבדוק שהמארז לא מקצר אותו; תפרק את הלוח מהמארז, תשים מבודדים ותחבר בחזרה את הלוח.
תספר אם משהו השתנה...

RoNeN :P 30-04-08 18:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Maizena (הודעה 139128)
טוב, קודם כל תשאיר אליו מחוברים מינימום דברים (זכרון 1 ג'ימפורי מארז וחשמל -אם יש כרטיס מסך מובנה אז אל תחבר נוסף).
אם זה לא עובד עדיין, תבדוק שהמארז לא מקצר אותו; תפרק את הלוח מהמארז, תשים מבודדים ותחבר בחזרה את הלוח.
תספר אם משהו השתנה...


זהו שעשו את זה כבר
כאילו דודים שלי ניסו לעשות את זה לפניי, בגלל הם ויתרו עליו ונתנו אותו לי, כי אולי אני אצליח להפעיל אותו


אני אנסה לעשות את זה, אבל צריך לפרק את כולו יקח לי עוד זמן

Maizena 30-04-08 19:06

אין בעיה, תפרק, קח את הזמן... בנתיים תנקה גם אבק...
חפש קבלים נפוחים.
חפש קורוזיה באיזור של הקבלים.
בעדינות תחבר אותו חזרה נקי כחדש ותראה אם יעבוד...

tamos' 30-04-08 19:09

אמרת הכפתור מקצר...
תשים מפסק אחר

Maizena 30-04-08 19:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tamos' (הודעה 139147)
אמרת הכפתור מקצר...
תשים מפסק אחר

ציטוט:

פורסם במקור על ידי RoNeN :P (הודעה 139130)
ניסיתי לנתק את הכפתור כיבוי והריסט אולי הוא מקצר

??????

tamos' 30-04-08 19:28

תנסה להחליף בכל זאת
אם לא זו בעיה בחלקים(חח חידשתי משהו לא?)
זה קשה נורא להגיד במה הבעיה בלי שאתה יודע משהו אתה מבין?

RoNeN :P 30-04-08 19:35

יכול לקרות מצב שהכפתורים מקצרים אז ניתקתי את שניהם לראות הם מקצרים
אבל עדיין זה לא עובד

במצב שאין כפתורים ברגע שהספק מחובר לחשמל המחשב ידלק לא?

Maizena 30-04-08 19:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי RoNeN :P (הודעה 139160)
במצב שאין כפתורים ברגע שהספק מחובר לחשמל המחשב ידלק לא?



אתה לא החלטי, הכפתורים מקצרים או לא?!

RoNeN :P 30-04-08 21:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Maizena (הודעה 139161)
אתה לא החלטי, הכפתורים מקצרים או לא?!



לא, ניתקתי אותם, והמחשב עדיין לא נדלק
המאווררים לא נדלקים אפילו
המנורה על הלוח אם דווקא פועלת :S

בשני המקרים

Maizena 30-04-08 21:28

יש מצב שהמארז מקצר, כמו שאמרתי בהתחלה...
כבר קרה לי, פשוט תפרק הכל תנקה וכשאתה מרכיב בחזרה תראה שהלוח מבודד מהמתכת של המארז.

RoNeN :P 30-04-08 23:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Maizena (הודעה 139204)
יש מצב שהמארז מקצר, כמו שאמרתי בהתחלה...
כבר קרה לי, פשוט תפרק הכל תנקה וכשאתה מרכיב בחזרה תראה שהלוח מבודד מהמתכת של המארז.


קלקר נחשב מבודד?

kibub 30-04-08 23:22

כן קלקר מבודד.
אני גם מצטרף לניקוי אבק קודם כל.
ובקשר לכפתורים אתה יכול ללכת לחיבור של הכפתור ללוח ושם לנתק את החיבור של הלחצן ולקצר את שני הפינים וליראות אם נדלק.
אם לא אז לי נראה שזה הלוח אבל בכל מקרה תעשה גם איפוס ביוס (תנתק את כל החשמל תוציא את הבטרייה לכמה שניות ותחבר חזרה).

Maizena 01-05-08 10:38

תמיד יכול להיות שהלוח נדפק ולמרות שהוא מקבל זרם הוא לא יעבוד...

RoNeN :P 01-05-08 17:55

טוב עדכון

ניתקתי את הכל שמתי את הלוח על הקלקר
חיברתי את המינימום רק ללוח אם הכל הכל ניתקתי וזה לא עבד

גם להוציא את הבטרייה לא ממש עזר

כנראה שהלוח דפוק?


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 4:50.

מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות