IOPanel

IOPanel (http://www.iopanel.net/forum/index.php)
-   אוברקלוקינג (http://www.iopanel.net/forum/forum41.html)
-   -   לא מצליח לעבור 410BUS ! (http://www.iopanel.net/forum/thread14751.html)

miNimi 09-06-08 1:45

לא מצליח לעבור 410BUS !
 
אז ככה,
המפרט שלי בחתימה לא מעודכן, הלוח הוא P35 S3 של GIGABYTE

כשאני עושה 370BUS עם 1.55 וזה יציב מאוד
כשאני עושה 380 רק כשאני עם 1.6V זה יציב

עכשיו לא יכול להיו שהמעבד גורם לזה..
אז חקרתי לעומק, עשיתי מכפלה 8
שמתי על 410 BUS וזה לא עלה !

העלתי לכל דבר +0.1V גם לא עזר
הEIST,C1E,TM2 כובו

וניסיתי כל אופצייה אפשרית נראה לי וזה עדיין לא עלה..
*כשזה לא עולה אני מתכוון לזה, איך שאני יוצא מהביוס הוא עושה "טק,טק,טק ונדלק שוב עם דיפולט"
גם אין את הצפצוף של ההתחלה..

מה נראה לכם הסיבה ?

קישקשתא 09-06-08 6:14

יחס הזכרונות שינית? תזמוני זכרונות מתאימים שינית? מתח לזכרונות נתת?

heretheparty 09-06-08 7:35

גם לי זה קורה +400 לא עולה עם E84 ןP35 של GB..
וקישקשתא אולי תעזור לי קצת
mhui6@walla.co.il

miNimi 09-06-08 10:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי heretheparty (הודעה 153273)
גם לי זה קורה +400 לא עולה עם E84 ןP35 של GB..
וקישקשתא אולי תעזור לי קצת
mhui6@walla.co.il

התזמונים הם על 5-5-5-15
מתח 1.9
יחס 1:1
תדר 820MHZ
אבל זה HK זה לא אמור להיות בעיה..

אני יותר מכוון שהבעיה היא בלוח אם כמו של זה שפרס פה..
כי זה אותה הבעיה.
אולי צריך לצרוב ביוס?

Lior2k 09-06-08 11:03

^^^
Hk בסטוק על תיזמונים Cl 4, צריכים מתח 2.10
מה שכן אלו לא הזיכרונות.
אני הגעתי איתם ל-1250 בלי בעיה.
מתח 2.3 תיזמונים Cl 4
וגם רבים אחרים הגיעו לתוצאות דומות.

IdanBS 09-06-08 11:13

יכול להיות שאתה בטווח מת של הלוח
תנסה לתת קפיצה יותר גדולה בFSB

miNimi 09-06-08 17:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Liquid-Love (הודעה 153284)
יכול להיות שאתה בטווח מת של הלוח
תנסה לתת קפיצה יותר גדולה בFSB

חחחח שמעת על מקרה כזה?

Tiburon 09-06-08 20:21

כן, זה נקרא FSB WALL בד"כ זה מצד המעבד
אבל שווה לך לנסות

cupra 09-06-08 20:24

וכן הייתי מנסה לתת יותר מתח, אפילו 2.1v לזיכרונות כדי לבדוק.
ויכול להיות שזה מה שהמעבד שלך יכול לעשות, כדי לבדוק את זה פשוט תוריד את מכפלת המעבד
ותבדוק עם יש פוסט בבאס שעכשיו הוא לא עולה.

miNimi 09-06-08 21:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cupra (הודעה 153459)
וכן הייתי מנסה לתת יותר מתח, אפילו 2.1v לזיכרונות כדי לבדוק.
ויכול להיות שזה מה שהמעבד שלך יכול לעשות, כדי לבדוק את זה פשוט תוריד את מכפלת המעבד
ותבדוק עם יש פוסט בבאס שעכשיו הוא לא עולה.

נתתי 2.1 ולא עלה..
הורדתי את המכפלה ל6, שמתי על 400 באס וזה גם לא עלה
ואם שמים 370 באס זה דווקא כן עולה

נראה לי שזה משהו בלוח אם
אז עשיתי ככה :
DDR2 OV Control +0.2
PCIE OC Control +0.2
FSB OV Control +0.3
MCH OV Control +0.3
CPU V Control 1.4V
ב400 BUS ובמכפלה 6
התזמונים של הזכרונות היו 5-5-5-15
וגם לא עלה =\

מה עוד אפשר לעשות ?


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:37.

מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות