IOPanel

IOPanel (http://www.iopanel.net/forum/index.php)
-   רשתות ותקשורת (http://www.iopanel.net/forum/forum50.html)
-   -   העיה|מתנתק לי מהאינטרנט (http://www.iopanel.net/forum/thread16735.html)

amadey 23-07-08 20:42

העיה|מתנתק לי מהאינטרנט
 
שלום,

יש לי בעיה [או כך אני חושב]

יש לי את הרוטאר לינקסיס WR45GL..... ומידי פעם זה מתנתק לי מהאינטרנט..
עובד עובד עובד ואז מתנתק ואחרי שניה חוזר .. אם IP אחר ..
מה הבעיה?

Meir787 24-07-08 0:33

ביררת את העניין בספקית האינטרנט שלך ? דרך מי אתה מחובר ?

amadey 24-07-08 16:03

אממ אני ב 014 ADSL..

the crazy boy 24-07-08 16:08

יש לך את הפילטרים של בזק בכל שקע בבית? (כל שקע שמחובר אליו משהו כמובן)
ומתי הבעייה התחילה?

נ.ב
אתה תמיד יכול להתקשר אליהם והם יתנו לך אישור להחליף את המודם בחינם.. כי יכול להיות מצב שהוא הבעייה..... אבל קודם תענה על השאלה שלי למעלה, ואם התשובה היא כן אז תנסה לאפס את המודם...)

amadey 24-07-08 16:19

זה לא ממש בעיה ... אני לא מגריש את הניתוק... אבל אני סם לב כש מסן וה ICQ מתנתקים..

וזה החל כשקניתי את הרטואר [ש ד"א לא עושה שום בעיה והיה קל להגדיר]

Meir787 24-07-08 20:08

מה זאת אומרת ? רק הICQ והMSN מתנתקים ואתה ממשיך לגלוש/להוריד ?

eyig 28-07-08 23:04

ניתוקים ....
 
תראה גבר גבר.

ניתוקים לא יגיעו מהספק אלה אם כן לספק באותו הרגע יש תקלה באיזה שרת שלהם שנפל ואז כל הלקחות של הספק מתנתקים באותו הרגע ואז פאדיחות.
ככה שאם זה לא ניתוק כללי הדרך היחידה שהספק שוב יכול לנתק אותך זה אם הוא יחליט שדווקא אותך ספציפית הוא רוצה לנתק וילך ליוזר שלך וינתק אותך, דבר שלא הגיוני במיוחד.

מה שאומר שהניתוקים יכולים להגיע או מהתשתית שלך שמייצרת ניתוקים (תשתית בזק),
או מהציוד שלך (ראוטר/מודם), עוד מה שיכול לגרום לניתוק זה עומס יתר על החיבור
כמו למשל אימיול עם ים קונקשנים שיוצרים עומס בתעבורת רשת ויוצרים ניתוק וחיבור, וכמובן המחשב אם יש לו איזה וירוס מנובל על המחשב.

מה אתה יכול לעשות, דבר עם בזק 1800-340-340 , תראה מה קורה שם מבחינת הקו, במקביל בצע איפוס לראוטר שלך ע"י כפתור הריסט שנמצא בד"כ בגב הראוטר.
אם לאחר איפוס עדיין יש ניתוקים, טחן לבזק (תשתית) את המוח עד אשר יעלו על הבעיה שלהם, אם זה מודם, פילטר, ארון תקשורת או כל דברשהו.

אגב, חשוב לשים לב אם תוכל לראות כאשר יש ניתוק האם המודם יוצא מסנכרון, אינפורמציה חשובה שתוכל לבוא איתה כאשר אתה מדבר עם בזק.

בהצלחה

amadey 29-07-08 18:11

אוקי הבנתי אני אתקשר אלהים
תודה =]

flyingzukiny 30-07-08 20:59

גם לי יש את הראוטר הזה והוא אחד הטובים שיש אין ניתוקים אצלי בכלל באיזה סוג חיבור אתה משתמש?

shacharlevy013 13-08-08 0:23

אני לא מבין מה אתה מסתבך ומתחיל לרשום פה הודעות בפורום כשיש לך תמיכה מלאה מספקית האינטנרט שגונבת ממך כסף
לפחות תנצל אותה כשאפשר


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 0:13.

מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות