IOPanel

IOPanel (http://www.iopanel.net/forum/index.php)
-   מעבדי INTEL ולוחות אם (http://www.iopanel.net/forum/forum8.html)
-   -   שאלה|איך עושים ריסט לBIOS ? (http://www.iopanel.net/forum/thread25015.html)

Saari 21-02-09 13:40

שאלה|איך עושים ריסט לBIOS ?
 
תודה.
הלוח הוא RIIE.

Alex_b 21-02-09 13:52

יש לך סוללה על הלוח אם, תוציא אותה לכמה שניות ותחזיר.

Saari 21-02-09 13:58

וזהו ?
חשבתי שצריך לעשות עוד משהו.

NiNi 21-02-09 14:26

לא צריך להוציא את הסוללה, יש לך סט לחצנים על הלוח אם בצד ימין למעלה עם כפתור RESET.
יש לך מאחורי המארז בחיבורים של הלוח אם כפתור ל-RESET של הביוס.



ופה: http://www.plonter.co.il/graphics/pr...-EXTREME-0.jpg
בתמונה האחרונה תראה את לחצן איפוס הביוס שמאחורה.

Arsenal 21-02-09 14:33

^זה נמצא בלוחות מסויימים רק או מה?

NiNi 21-02-09 14:35

זה לוח High-End שעולה בסביבות ה-2000 שקל, והשם שלו אומר הכל.
Asus Rampage II Extreme.
לוחות ה-Rampage מיועדים לשוק הגבוה, Rampage Formula, Rampage Extreme שעולים מעל 1000 שקל ויותר.

את הלחצנים הללו יש בחלק מהלוחות היקרים והמפוארים הללו, לא תמצא אותם בלוחות רגילים.

LoMpEx` 21-02-09 14:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ofek123 (הודעה 273715)
לא צריך להוציא את הסוללה, יש לך סט לחצנים על הלוח אם בצד ימין למעלה עם כפתור RESET.
יש לך מאחורי המארז בחיבורים של הלוח אם כפתור ל-RESET של הביוס.



ופה: http://www.plonter.co.il/graphics/pr...-EXTREME-0.jpg
בתמונה האחרונה תראה את לחצן איפוס הביוס שמאחורה.

לא הבנתי איך המידע הזה אמור לעזור לפותח האשכול שאין ברשותך ידע איזה לוח אם יש ברשותו,והסיכויים שיהיו לו לוח High-End נמוכים עוד יותר,בסה"כ עוד תגובה חסרת תועלת.
כמו שנאמר כבר,יש לך סוללה על גבי לוח האם,הוצא אותה למספר דקות ותחזיר,זה אמור לרסט את הביוס.

NiNi 21-02-09 14:44

ציטוט:

הלוח הוא RIIE.
LoMpEx`, קיצור של Rampage II Exteme.

לא יזיק לברר קצת לפני שאתה ישר כותב: "בסה"כ עוד תגובה חסרת תועלת.".

LoMpEx` 21-02-09 14:50

אוקי,מחזיר את האמירה שלי חזרה.


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:46.

מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות