IOPanel

IOPanel (http://www.iopanel.net/forum/index.php)
-   תמיכה טכנית (http://www.iopanel.net/forum/forum51.html)
-   -   מערכת ההפעלה לא עולה (http://www.iopanel.net/forum/thread36366.html)

jfkk 27-01-10 8:23

מערכת ההפעלה לא עולה
 
שלום
מערכת ההפעלה xp sp3 אינה עולה
בעת ההפעלה זה נתקע לפרק זמן על מסך הלוגו של הלוח .
לאחר מכן יש את ההןדעה
מצרף שני צילומים
Siz - העלאת תמונות | פתיחת גלריות
Siz - העלאת תמונות | פתיחת גלריות
תודה

Tal Raz 27-01-10 9:20

בוקר טוב!
תבדוק דבר ראשון בביוס שאתה נמצא על ההארדיסק הנכון שיטען את מערכת ההפעלה (במקרה ויש לך 2 דיסקים קשיחים עם מערכת הפעלה)

דבר שני , אם אין לך עוד דיסק קשיח עם מערכת הפעלה, ואתה בטוח שאתה מעלה מהדיסק הנכון
תבדוק אם אתה יכול להעלות ב Save Mode. אם לא עולה גם ב Safe Mode אתה תצטרך להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה ולעשות Repair למערכת ההפעלה שתחזיר לך את ה BOOT.

בהצלחה!

jfkk 28-01-10 6:22

שלום
הבעי היא שיש מצבים שהמערכת עול ולפפעמחם ניא מוציאה לי את ההודעה
שכחתי לצייו שהיה לי מסך כחול 0x0000007A-atapi.sys
תודה

Tal Raz 28-01-10 6:41

זה כנראה בעיה עם Windows File Protection
האם יש לך דיסק של Windows Xp?
אם כן, תנסה להריץ את הדיסק לפני מערכת ההפעלה, ותבחר באופציה של Repair תיקון הקבצים של Windows , ולאחר מכן תריץ את Windows זה אמור לתקן כל קובץ מערכת תקול ב XP
תבדוק אם יש לך את הדיסק. אם אין, תנסה לארגן ממישהו דיסק אולי תוכל לעשות Repair דרך שם..
תגיד, Safe mode ניסית להריץ?

jfkk 28-01-10 8:10

במצב של מערכת ההפעלה עולה -אין בעיה להיכנס למצב בטוח
ננסה לארגן להריץ את Repair.
atapi.sys-על מה אחראי הקובץ הזה
תודה מראש

cocainhore 28-01-10 8:32

ממליץ לך לנסות להחליף כבל להארדיסק או לפחות לבדוק כבל אחר.
יצא לי לראות בגוגל בכמה פורומים שאנשים פתחו על זה הודעות, הציעו להם פירמוט\תיקון לווינדוס\סריקה של וירוסים ותולעים למיניהם, ונתקלתי במישהו שפתר את הבעיה שהוא החליף כבל חדש בהארדיסק ואמר שזה כנראה הבעיה :) אני לא מומחה פשוט תנסה אם כלום לא עוזר לא יכול להזיק.

jfkk 10-02-10 6:20

הוחלף כבל חדש
המחשב אחרי םירמוט .
מה ניתן לבצע
תודה

doscape 10-02-10 8:44

תעלה דיסק של XP, תגיע ל RECOVERY CONSOLE, לוחצים על F2, כאשר תהיה בחלון DOS (מסך שחור כזה עם פקודות בהקלדה), תרשום:
FIXMBR.EXE C:
FIXBOOT.EXE C: - DRIVE C IF THIS IS THE BOOT DRIVE
עדכן אם עזר לך

jfkk 10-02-10 19:46

הוא טוען את הקבצים
לאחר מכן הוא מוציא הודעה שאינו מוצא את הדיסק .
התופעה הזאת קורה עם שני הדיסקים הקשחים שיש לי
תודה מראש

Ancient1 10-02-10 21:48

ATAPI זה CDROM .
תנתק ותשאר רק עם דיסק המערכת :C
תוודא שהכבלים מחוברים כשורה . ואם צריך תנקה אבק בתוך המחשב .
ותגיד מה קורה

jfkk 11-02-10 20:00

נתקתי את CDROM-עדיין אותה תןצאה
תודה

Ancient1 12-02-10 1:09

אתה לא מבין אנגלית .. יש בעיה שהביוס לא מוצא BOOT DEVICE = הדיסק הקשיח לא פועל כשורה.
וידאת שהכבלים מחוברים כשורה ? תוכל להחליף עם הדיסק השני לצורך זה.

תשיג מאתר יצרן הדיסק את תוכנת הדיאגנוסטיקה שלו ותריץ בדיקה מלאה.
בנוסף , אם תשיג LIVECD של לינוקס , תוכל לעשות איתו (מהסידירום) בוט כשורה . כלומר שזה הדיסק הראשי

jfkk 12-02-10 5:38

אני ציינתי שהחלפתי כבל ide חדש .
לפי ההודעה אני רואה שהוא לא מוצא BOOT.
לפני שהודעה זו התרחשה הרצתי את תוכנה hiren's boot cd.
תוכנה של היצרן ובנסף את תוכנה HDD Regenerator 1.71
איך ניתן להריץ את LIVECD-שהדיסק אינו מזוהה בביוס
תודה

Ancient1 12-02-10 12:42

LIVECD ללא דיסקים מחוברים ידגים שאין בעיה לעשות בוט
HDDREGENERATOR מחזקת סקטורים "פגומים" .
ההודעה לגבי הבוט אומרת שהביוס לא מוצא מכשיר עם מערכת הפעלה להעביר אליה את השליטה. משמע :C לא קיים - הדיסק לא מזוהה בביוס.
בהנחה שבבוט, דיסק אחר כן מזוהה - הבעיה בדיסק :C.
במידה וכל דיסק אינו מזוהה - גם LIVECD לא רואה למשל - הבעיה היא כנראה בלוח . כאן צריך להתקין את הדיסקים במחשב אחר כדי לוודא שתקינים (ניתנים לגישה ).

jfkk 12-02-10 13:35

עידכון
המערכת הפעלה עלתה (לקח לה זמן לעלות ).
אחרי מספר דקות מסך כחול 0x00000077
הפעלה מחדש מקבל אותו מסך
אני אנסה להעלות LIVECD-אעדכן
תודה מראש
העלתי את LIVECD-מה עליי לבחור בצילום
http://yfrog.com/jx12022010131802j

בחרתי אופציה boot from hard disk -מערכת ההפעלה עלתה .הוצאתי את הדיסק .
הפעלה מחדש -אותו המסך שאני מקבל
לוח או דיסק ??
תודה


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:03.

מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות