IOPanel

IOPanel (http://www.iopanel.net/forum/index.php)
-   תמיכה טכנית (http://www.iopanel.net/forum/forum51.html)
-   -   בעיה עם הווינדוס (http://www.iopanel.net/forum/thread37732.html)

CHiPoPo 18-03-10 14:28

בעיה עם הווינדוס
 
חבר שלי החליף ספק ובדרך ניקינו את המחשב
וכשאנחנו מנסים להכנס לביוס זה עושה מסך שחור
וכשהמחשב נטען זה גם לא נותן לעשות BOOT FROM...
ניסינו לאפס את הביוס ע"י הוצאת הבטרייה והחזרתה ועדיין לא הסתדר

Ancient1 18-03-10 14:31

תנתק את המחשב מהקיר למשך מספר שעות
אח"כ בבוט תלחץ מקש INSERT או כזה ( כתוב בספר ) כדי שהביוס יעלה בדיפולטס שלו .

CHiPoPo 18-03-10 15:18

אין לו את החוברת וניסינו את כל המקשים ועדיין הביוס לא עולה
ולפעמים גם הווינדוס נתקע

iakovl 18-03-10 15:30

איזה לוח אם?

CHiPoPo 18-03-10 16:54

p4m800 pro
סידרנו תבעיה עם הביוס
אבל הוינדוס ממשיך להיתקע
הווינדוס מפורמט
(WIN7)

Ancient1 18-03-10 23:22

מזתומרת :
אבל הוינדוס ממשיך להיתקע
הווינדוס מפורמט
(WIN7)

ה MANUAL נמצא ברשת אצל היצרן. ECS Web Site
תוודא שזה הלוח בדיוק - ראיתי 3 דגמים : M , M2 , M3 .

חשוב לדעת באיזה שלב של הבוט יש בעיה . לפני שוינדוס מתחילה לעלות או אחרי.
ותעבור על כל הביוס ותוודא שהכל מדויק ( וגם וולטאג'ים בתחום +-5% )

CHiPoPo 19-03-10 0:12

המחשב שלו ממש דפוק
לפעמים הווינדוס עולה ונתקע אחרי 5 דקות
לפעמים הוא עובר את טעינת הווינדוס ואז נתקע
בSAFE MODE המחשב עובד ללא בעיות

Ancient1 19-03-10 1:05

event viewer
בכלי ניהול המערכת .
נסה לראות מה ההודעות האדומות רומזות
חפש במנהל ההתקנים device manager צהובים ואדומים ואם אין זה טוב

Lior2k 19-03-10 7:55

תבדוק שגוף הקירור של המעבד במקום שלו.
ותבדוק מה הטמפרטורות של המחשב בביוס.

תנסה להוציא את כל הסטיקים של הזיכרונות למעט אחד.
ותנסה כל פעם להחליף בינייהם.
תנסה גם סלוט אחר של זיכרון.

CHiPoPo 19-03-10 10:20

וינדוס 7 יעבוד עם 512 זיכרון?

Ancient1 19-03-10 20:35

יעבוד. לאט


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 2:08.

מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות