IOPanel

IOPanel (http://www.iopanel.net/forum/index.php)
-   משחקים וקונסולות (http://www.iopanel.net/forum/forum37.html)
-   -   Halo 2 Patch For XP! (http://www.iopanel.net/forum/thread3948.html)

CHiPoPo 28-06-07 13:07

Halo 2 Patch For XP!
 
אני מתפלא שאף אחד לא פתח דיון על זה...
http://rapidshare.com/files/38682754..._1_.2.rar.html
מדריך:
Installation Instructions:
1) Extract the archive.
2) Insert the Halo 2 DVD
3) Run Startup.exe on the Halo 2 DVD using the included Loader.exe
Ie.: Loader.exe D:Startup.exe
4) Install the game.
5) Install XLiveRedist1.0.6027.msi and vcredist.msi from the redists dir on the Halo 2 DVD.
6) Copy the following files into the directory you installed Halo 2:
dwmapi.dll, mf.dll, MFPlat.dll
7) Finished. To play the game, run halo2.exe using the included Loader.exe
Ie.: Loader.exe "C:Program FilesMicrosoft GamesHalo 2halo2.exe

פאטץ' שני:
http://rapidshare.com/files/38733714/WowLoader-0.2.rar
Installation Instructions:
1) Extract the archive.
2) Insert the Halo 2 DVD
3) Run Startup.exe on the Halo 2 DVD using the included Loader.exe
Ie.: Loader.exe D:Startup.exe
4) Install the game.
5) Install XLiveRedist1.0.6027.msi and vcredist.msi from the redists dir on the Halo 2 DVD.
6) Copy the following files into the directory you installed Halo 2:
dwmapi.dll, mf.dll, MFPlat.dll
7) Finished. To play the game, run halo2.exe using the included Loader.exe
Ie.: Loader.exe "C:Program FilesMicrosoft GamesHalo 2halo2.exe

בנתיים אני מתקין
ועובד מצוין
למי שלא מבין את החלק ה3 (אני...) תגררו את ה StartUp.exe לLoader שבפאטץ' (מהדיסק...)
תהנו!
אני יביא תמונות או משו אחרי ההתקנה

GOLAN-GB 28-06-07 13:13

בנתיים עובד תודה רבה
מה לחצת בתפריט הראשי אחרי שגוררים את הקובץ הפעלה?

CHiPoPo 28-06-07 13:18

אתה יכול להסביר לי את שלב 5?
צריך להתקין אותו עם הLoader או בלי?

GOLAN-GB 28-06-07 13:30

בלי הloader
עשיתי עד עכשיו מה שאמרו לי ונתקלתי בבעיה בסוף אולי זה בגלל שאין לי את הקובץ שנטען בDT
אלא התקנתי אותו מתיקיה

CHiPoPo 28-06-07 13:33

גם לי הייתה בעיה
אני מנסה להתקין מחדש

בעע הצלחתי להתקין ואני עכשיו בתוך המשחק אבל אחרי שאני בוחר רמה זה מסך כחול ולא ממשיך

GOLAN-GB 28-06-07 14:02

אצלי הוא מנסה לטעון ואומר לי שיש בעיה בהתקנה למרות שעשיתי את זה פעמיים
בדרך כלל משחקים לא עובדים לי בגלל הכרטיס מסך אני לא יודע אם גם פה זה בגלל הכרטיס מסך


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:34.

מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות