IOPanel

IOPanel (http://www.iopanel.net/forum/index.php)
-   תמיכה טכנית (http://www.iopanel.net/forum/forum51.html)
-   -   בעיה עם הקובץ nvlddmkm.sys (http://www.iopanel.net/forum/thread40285.html)

PPF 25-06-10 17:55

בעיה עם הקובץ nvlddmkm.sys
 
יש לי אשכול נוסף שפתחתי ממזמן אבל אני מעדיף לפתוח אחד חדש שיהיה מסודר.
במשך כמה חודשים אני מנסה לפתור את הבעיה בכל מיני דרכים ללא הצלחה.
לאחרונה גיליתי שהבעיה נמצאת בקובץ nvlddmkm.sys של נבידיה.
היה לי את הבעיה בחלונות ויסטה וגם עכשיו בחלונות 7.
זה המסך הכחול שמופיע לי:


התקנתי את הדרייבר הכי עדכני, הטמפ' של הכרטיס מסך סבירות (לפי התוכנה HWmonitor של CPUID - נכון לעכשיו 72C ולפני איזה שעה זה היה 50C כל הזמן זה משתנה).

תודה לעוזרים!

TheWolf 25-06-10 20:00

האם המפרט בהודעתך הוא המפרט המדוייק?

PPF 28-06-10 14:34

כן מדוייק

TheWolf 28-06-10 15:06

הייתה לי את אותה הבעיה עם הGTX 260 הישן שלי, חפרתי את גוגל מלפנים ומאחור.
החלפתי ספק כי נכתב שאולי אין מספיק כח, החלפתי את כל הדרייברים מאז ומעולם כולל הבטא, שיניתי הגדרות בלוח וכל דבר אחר שחשבתי או נכתב עליו ללא הצלחה.
בסופו של דבר רכשתי קיט זכרונות חדש לא אותו הדגם, החלפתי ונגמרו הבעיות כלא היו!

PPF 28-06-10 15:17

אני יכול לממש את האחריות של הזיכרון (קניתי אותו לא מזמן) אבל אני לא יודע אם אני יכול להחליף לדגם אחר... אני צריך לבדוק את זה
לצערי בחנות שבה קניתי את הזיכרון (פנדה) אין זיכרון אחר רלוונטי שאני יכול לקחת מבחינת המחיר.
אני מקווה שכרטיס מסך חדש יפתור את הבעיה.

TheWolf 28-06-10 15:30

אם היה לי זכרון DDR3 לתת לך לבדוק הייתי עושה את זה בשמחה, אך לצערי אין לי וגם אני לא יודע מהיכן אתה.
אולי מישהו כאן בפורום ירים את הכפפה לפני שתכנס להוצאות מיותרות? הרי ממה שקראתי את הפעולה הזו עוד לא עשית ולי היא עבדה.
מימוש אחריות לא יעבוד בגלל שהזכרונות לא פגומים (לפחות לא היו במקרה שלי, פשוט בעיית תאימות מוזרה). הזכרונות האלו משמשים אותי כעת במחשב אחר.
הזכרונות שהיו לי הם הOCZ HPC REAPER, והחלפתי אותם בOCZ SLI READY, לא זוכר את הגרסא המדוייקת.

PPF 28-06-10 18:44

בפורום של נבידיה מישהו כתב לי לשנות את הlatency של הזיכרון כי כשהכול מוגדר לאוטומטי זה גורם לבעיות. אני מנסה כעת לראות אם זה עוזר.





cupra 28-06-10 19:13

אני לא מסכים עם שיטת שינוי התיזמונים שהבחור מ NVIDIA הציע לך, ההצעה שלו אפילו מראה
על חוסר ידע. במקום להוריד את התיזמונים, לך לתדר שלהם, תוריד אותם ל 1066 או 1333, תעלה
את המתח שלהם ל 1.6. הפעולה הזאת "תסרס" את הזיכרון הרבה יותר משינוי התיזמונים ל 9. אם
עדיין תקרוס, ככל הנראה יציבות הזיכרון היא לא הבעיה שלך, אולי אי תאימות, אבל מצד שני היית
צריך לראות את זה בצורה אקטיבית יותר ולא רק בקריסה של דריוור או אפליקציה אחת.

TheWolf 28-06-10 23:18

אוסיף שכל ניסיונות הסירוס שאני עשיתי לזכרונות לא עבדו (תזמונים ידניים, הורדת תדר, העלאת LATENCY וכו'). רק החלפת דגם זכרון עבד.
אני יודע שזה נשמע מוזר אבל החלפתם היה הדבר היחידי שעבד.

המחשב היה קורס לי במשחקים למסך כחול.
שינויי צבעים ואז קריסה.
לאחר עליית הוינדוס היה נתקע.בכל מצב אפשרי היה קורס למסך כחול עם בעיית הדרייבר הזה.
ניסיתי כל דבר שמצאתי באינטרנט ועלה בדעתי כולל החלפת חלקים/התקנת מערכת הפעלה 64/32 מחדש כמה פעמים, כל דרייבר אפשרי של נוידיה.. נו, כבר רשמתי את כל זה.

מאיפה אתה PPF?

PPF 29-06-10 0:01

אני מזכרון יעקב.
לפי מה שאני מבין ממך cupra מהתגובה הזאת וגם מהתגובה מהאשכול השני פשוט כדי לקנות כרטיס חדש? מחר אני כנראה יקנה אותו Sapphire HD5450 512MB ואני מקווה שזה יפתור לי את הבעיות.
לגבי שינוי הערכים בזיכרון ראם: אם אני ינסה לעשות מה שהציע המשתמש בפורום של נבידיה יכול להיגרם נזק לזיכרון?

TheWolf 29-06-10 0:15

שווה בדיקה, לא יגרם נזק, תבדוק בSPD קודם מהו המתח המתאים לLATENCY שאתה מעוניין לשנות אליו.

PPF 29-06-10 0:53

מה זה SPD? איך בודקים?
תודה.

TheWolf 29-06-10 0:55

אתה מפעיל את CPUZ לדוגמא, שם ישנה אפשרות SPD אשר קוראת את נתוני הזכרון ומראה לך את אפשרויות ההגדרות שלו בהתאם למהירויות.
ניתן גם לבדוק באתר היצרן.

PPF 29-06-10 1:17

בבקשה:

TheWolf 29-06-10 1:21

רשום לך בדיוק כחול על גבי אפור.
1333 9-9-9-24 1.5V


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:22.

מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות