IOPanel

IOPanel (http://www.iopanel.net/forum/index.php)
-   רשתות ותקשורת (http://www.iopanel.net/forum/forum50.html)
-   -   מודם חדש של בזק דילינק (http://www.iopanel.net/forum/thread45154.html)

avidan33 07-01-11 17:17

מודם חדש של בזק דילינק
 
שלום

עקב מעבר ל -5 מגה בזק החליפו לי את המודם לנתב של D-link

הדגם הוא N2760U

מבחינת מפרט הכל היה נחמד ממה שקראתי על הקופסה שלו בבזק סטור אבל..

הממשק שלו דיי פשוט ומאכזב.נוסף על כך שמיטב ההשקעה הלכה אצלו על עיצוב ולא על תיחכום...

ועוד אמרו לי שהוא שווה ערך ל 600 שקל.

היה לי אופציה לנטגיר 1000 אבל בחרתי בזה כי יש לו GUI.

בכל מיקרה אני לא מוצא בו איפה פותחים פורטים לאמיול.

ב 3COM שהיה לי זה היה תחת חומת אש ושם תחת אחת הפונקציות.

cupra 07-01-11 17:39

אמור להיות לו בהגדרות, בכל אופן אל תעבוד קשה.
אמור להיות לראוטר שלך UPNP, תאפשר את זה באימיול והפורטים שאתה צריך יפתחו אוטומטית.

iakovl 07-01-11 17:53

נתב טוב האמת...
D-LINK DSL-2760U

2130TOMER 07-01-11 17:58

אחלה נתב אני איתו מאז שבזק השיקו אותו 2009
בכול מקרה אם אתה רוצה לפתוח ידני לך להגדרות של הראווטר (10.0.0.138)
אז לך ל
Advanced Setup
לאחר מכן לNAT
ואז לVirtual Servers
ושם אתה לוחץ ADD

avidan33 07-01-11 19:23

אז ככה המממ..המממ

היה לי אופציה להחליף את המודם שלי לאותו אחד רק עם תמיכה ב 5 מגה
אני חשבתי להתחדש עם נתב מתקדם וגיליתי שאת ההגדרות של הנתב הזה עושים דרך רשת של בזק
שניקראת TRO69.

אני לא אנלפבית באנגלית והממשק של הנתב עצמו ללא רשת הטרו לא ממש מאיר עיניים.
התומך הנלהב של בזק אמר שזוהי תמיכה מלאה לכל הישראלים (אני לא כל הישראלים מה לעשות
אני רוצה תמיכה בנתב עצמו)

בנתב 3COM העתיק שלי יש GUI מאד ידידותי.מה שצויין באחת הפונקציות של המכשיר.ולכן הוא נבחר.
הGUI שלו מזכיר לי נתבים ישנים שיצא לי לראות של חברת אדימקס בתחילת דרכה ועוד חברות לפני 10 שנים....

רק לידע כללי.
כדי להגדיר את הנתב - אני צריך להזין את השם משתמש והסיסמא ברשת כלומר באינטרנט.
מי מבטיח לי שזה לא יגיע למישהו אחר???!!!!.
מה מעניין אותי שזה רשת פנימית של בזק?
כל רשת ניתן לפרוץ היום.

בכל מיקרה.אני החלטתי שבוע שימוש איתו ויום שישי הבא הוא יוחזר אחר כבוד לבזק ואני אקח חזרה את אותו מודם מצ'וקמק שהיה לי רק עם תמיכה ב 5 מגה.

ערכו של המכשיר הוא 597 שקלים חדשים טבין ותקילין
בסכום כזה אפשר לקנות משהו יותר נורמלי


יעקב עם אתה כותב עם 3 נקודות זה לא סימן טוב...

ציון שלי לנתב\מודם הזה 4 מתוך 10

iakovl 07-01-11 19:29

???
תתחבר לממשק שלו דרך 10.0.0.138

2130TOMER 07-01-11 19:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי avidan33 (הודעה 481350)
רק לידע כללי.
כדי להגדיר את הנתב - אני צריך להזין את השם משתמש והסיסמא ברשת כלומר באינטרנט.
מי מבטיח לי שזה לא יגיע למישהו אחר???!!!!.
מה מעניין אותי שזה רשת פנימית של בזק?
כל רשת ניתן לפרוץ היום.


הסיסמה והשם משתמש הם Admin

dany_74q 07-01-11 19:32

זה המודם+נתב בתקן N הכי נורמאלי שאפשר להשיג מבזק .
אתה לא חייב להגדיר אותו בעזרת שטויות של בזק , כנס ל10.0.0.138 עם Admin , Admin ותגדיר כרצונך.

avidan33 07-01-11 19:40

נכנסתי אליו
תיארתי לעצמי שאדמין יהיה הברירת מחדל.
אבל הופתעתי מאד מהזילזול והחוסר השקעה שיש בממשק שלו בפנים.
זה מראה עד כמה הלקוחות הישראלים מעדיפים קליפה על תוכן.(הוא מכשיר יחסית יפה)
התוכנה שלו נוראית.הגרפיקה והאינטואיטיביות שלו נוראיות.

אני ממש לא אוהב את המכשיר הזה.
אני זוכר מישהו פה באתר מכר ערכה שלמה של מודם אלקטל אבל אני כבר לא רואה את המודעה הזו לצערי הרב.

אין לי צורך בתקן N.אני כמעט ולא מפעיל רשת אלחוטית.אין לי בעיה למתוח כבלים בבית.
השתמשתי כמה פעמים בתקן G ויהיה בסדר גמור.

"הכי נורמלי".לזה אתה קורא נורמלי??.אני משתמש כבד ואני לא מחפש חיים קלים.אני אוהב אתגרים אבל בהתאם אני רוצה נוחות
עבודה ולא ממשק לפני 10 שנים.זה ניראה כאילו איזה כיתה של ילדים מחוננים פיתחה את הממשק שלו ולא חברה כמו D-LINK....
מה זה צריך להיות???

אין צבע אין טאבים זוועה.



לצורך המחשה הנה דוגמא למה אני מצפה מנתב נורמלי.
זו תמונה מהנתב שלי (לא שלי אישית)



http://portforward.com/english/route...rwe554G723.jpg

http://www.thg.ru/network/20040211/i...nternet_sm.jpg

iakovl 07-01-11 19:50

1. למי אכפת מהממשק? כל עוד הוא עושה את העבודה שישאר כמו שהוא
2. מה הבעיה בדיוק עם הממשק?
http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/PICs/05.jpg

שוב... אם רצית נתב אחר היית קונה לבד ולא לוקח מבזק, פשוט מי שרוצה מודם+נתב חייב ללכת על המבחר המצומצם של בזק. אישית עד כמה שיצא לי לעבוד אצל לקוחות עם הנתב הזה, לא היו לי בעיות

dany_74q 07-01-11 19:57

יושב בתוך הנתב איזה צ'יפ פלאש עם כמה קילובייטים , מה כבר ציפית שיהיה שם ?
לא תמצא LauncherPro לנתבים , יושבת שם תוכנה שסה"כ נבנתה למה שהיא צריכה לעשות ולא יותר מזה.

avidan33 07-01-11 20:07

אוקי
אני אחזיר אותו.אני לא אתפשר.
לא מתאים לי הממשק הזה.במיוחד לא היום עם 7 שהכל כל כך נגיש ונוח.
אני לא אעבוד עם נתב שאולי מתאים לחלונות 95...

מבחינתי זה היה אופציה לא חובה.אם זה מה שיש אני אחזור למודם אזטק DSL 600
והנתב שלי יחזור לעבודה כמו מקודם.

iakovl 07-01-11 20:14

מקרה מוזר, מה אני אגיד
כמה כבר יוצא לך לעבוד עם הממשק?

תבין, אני עם הWRT54GL שלי
זה הממשק הרגיל


זה הממשק שאני משתמש בו עם הקושחה שלי

dany_74q 07-01-11 20:15

אני פחות מסכים למה שאתה אומר ,

להתפשר על מכשיר פחות טוב רק בגלל ממשק מושך יותר לעין , שנכנסים אליו פעם בשבוע אולי וכנראה גם ככה לא נראה הרבה יותר טוב .

Proteous 07-01-11 21:26

שאלה כנראה טיפשית , אבל את מי מעניין הממשק של הראוטר ואיך הוא מועצב... :slap:
אם זה כזה קריטי בעינייך , תקנה נתב שאפשר לצרוב עליו DD-WRT...


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 7:34.

מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות