IOPanel

IOPanel (http://www.iopanel.net/forum/index.php)
-   אחסון (http://www.iopanel.net/forum/forum13.html)
-   -   עזרה.. אני מתשגע פה עם המחשב הזה (http://www.iopanel.net/forum/thread47293.html)

Texture 16-03-11 23:30

עזרה.. אני מתשגע פה עם המחשב הזה
 
אהלן
המחשב שלי כבר עובד גרוע המון זמן.. לפי מהמפרט שלי הוא אמור לעבוד הרבה יותר טוב
אבל לא יודע למה הכל עובד לי חרא.. שידגרתי כמה חלקים ואמרתי אחרי אני אקנה את כולם אז אני אפרמט..
אבל הבעיה היא שאני לא מצליח לפרמט.. אני משער (מקווה לפחות) שאחרי הפירמוט המחשב באמת ירוץ יותר טוב..

בכל מקרה יש לי מלא בעיות עם הנגן פלאש בדפדפנים ועוד מלא אבל הבעיה של הפירמוט היא כזאת:
אני מכניס את הדיסק של הווינדוס שהוא צרוב טוב כי הוא עולה לי יפה שהמחשב פועל וכבר פירמטתי איתו בעבר..
מכניס ועושה ריסט למחשב.. במסך ההתחלתי אני לוחץ על F2 ואז נפתח לי חלון כזה
בחלון אני לוחץ Run driver from dc-rom משו כזה ובדרך כלל אחרי זה, זה עושה לי את הקטע של ללחוץ על איזה שהוא מקש ואז Loading Files ואז אחרי זה ההתקנה של הווינדוס פועלת..
פה זה עושה לי משו אחר..
אחרי שאני מסמן את האפשרות של Run driver from dc-rom זה עושה לי את הקטע של ללחוץ על איזה שהוא מקש בשביל להמשיך
אחרי זה עושה לי את הקטע של Loading files ואז מיד אחרי זה הוא עושה לי ריסטרט..
ניסיתי אלפי פעמים וזה לא הצליח.. וככה מפרמטים את המחשב שלי זה מחשב של DELL ניסיתי להכנס לשאול שמה בפורום שלהם הכל לא עזר (לא ענו לי בכלל)
אם לדוגמה אני עכשיו עושה ריסטרט למחשב אז מיד אחרי המסך ההתחלתי מוצגת לי הודעה כזאת שאני יכול לבחור בין
Windows Setup
Windows 7
יש לי איזה 2 שניות לבחור בין האפשרויות האלה ואז זה ישר בוחר באפשרות של ה-windows setup אוטומתית, זה עושה לי שוב אל הLOADING FILES ואז שוב ריסטרט ואותו סיפור.. עושה לי את האפשרות והכל.. הדיסק של הווינדוס בכלל בחוץ :S
אם אני לוחץ על WINDOWS 7 .. חח אם אני מספיק תוך שנייה ההודעה הזאת נעלמת אני יושב כמו טמבל מול המחשב עם המקש למטה ואנטר בהיכון..
בכל מקרה אם אני לוחץ על ווינדוס 7 אז זה נכנס לי למחשב כרגיל

אחרי זה דיברתי עם אח שלי שהוא קצת מבין הוא אמר לי לעשות diagnostic דרך הביוס.. עשיתי וזה עשה לי לכל החלקים PASS
רק שזה הגיע לכונן קשיח זה פתאום נתקע.. השארתי את זה דלוק כל הלילה וזה פשוט לא עשה כלום.. זה נשאר על testing.. אז שיערתי שפה הבעיה..
רציתי לדעת אם יש אפשרות להוריד איזה שהיא תוכנה שבודקת את הכונן הקשיח??? לראות אם באמת יש בעיה??

בכל מקרה הינה המפרט שלי אם צריך אותו:

Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2)
Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO
Support Intel x 64 bit technology
6.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,2*2,024MB) Memory
Four Memory slots offering up to 8GB
asus geforce gt 9800 512MB
160 Gb SATA 3.0Gb/s 7200 RPM hard drive
SATA 3.0 provides 2X the bandwidth of SATA with a transfer rate of 3GBps
16X DVD+/-RW
Intel 82566DM Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000
Internal speaker
USB Keyboard ; USB Mouse
MT Slots: 2 full height PCI ; 1 PCIe x16 full height graphics,1 PCIe x1 full height
Basic management ASF
DVI Adapter Card
FREE DOS



תודה רבה!!!!!!!! אני נואש

cupra 17-03-11 0:59

אני לא בטוח שהדיסק הקשיח הוא הבעיה, לפחות זה לא נראה הסימפטומים.
בוט מ CD, זה בוט מ CD, השלבים שתיארת הם חלק מהדרך להגיע שם, לא יודע מה הקיצור
דרך שלחצת, בדרך כלל זה F8 ואז לבחור CD-ROM, אתה יכול לבחור את זה גם בביוס.
יש מצב טוב שבמחשב מותגי של DELL יש "IMAG" מוכן של מערכת הפעלה "נקיה" של DELL.

Texture 17-03-11 1:18

לא הבנתי את המשפט האחרון שרשמתה
אבל אני כמעט בטוח שזה F2.. לא חשבתי שזה כזה קריטי אבל זה או F2 או F12 לא זוכר אבל לא נראה לי שזה אמור לשנות משו.. לא?
כאילו בסופו של דבר הגעתי למסך של ה-CD-ROM

cupra 17-03-11 1:22

לא אמור להיות קריטי, כל עוד הגעת למסך בחירת הבוט.
אני יסביר, במחשבים מותגים (בעיקר בניידים) ויש מעיין מחיצה נסתרת שכוללת IMG (גוסט) של מערכת ההפעלה
ה"נקיה" של המותג, כלומר של DELL. אני לא יודע אם זה קיים אצלך, ואיזה קומבינציה מפעילה אותה, ובכלל אם זה
קיים במחשבים השולחניים שלהם, אבל תנסה לבדוק ברשת, אין לי פשוט ניסיון עם המחשבים המותגיים שלהם.

tsrm 17-03-11 10:30

הכי טוב לבודד חלק חלק וככה להגיע לבעיה:
* נסה לבקש מאחיך כונן קשיח אחר, רק בכדי לבדוק.
אם התופעה חוזרת, כנראה שהבעיה לא בזה.
* אם זה לא עוזר, לדעתי זה לוח אם.
* אם זה לא עוזר, זה משהו בהגדרות.

עוד דבר שהייתי מציע, לפני שאתה מתחיל לבדוק חלקים, הוצא את הבטרייה של הלוח אם והחזר אחרי דקה. אין לך מושג כמה פלאים הדבר הזה עושה :thumbup:

Texture 17-03-11 18:02

tsrm - הוצאתי את הבטריה.. ועכשיו המחשב בכלל לא עולה לי :S
כל שנייה זה מגיע ללוגו של הווינדוס שזה כזה באנימציה כזאת ואז שוב עושה לי ריסטרט..

cupra - בגלל שהמחשב בכלל לא עולה לי אז ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות שמה והכל..
הגעתי לאיזה שהוא מקום של שבאמת זה רשם לי כאילו להתקין DELL OS
אבל שאני לוחץ על זה, זה מבקש ממני סיסמה שאין לי מושג מה היא.. אני מנסה לברר ולא מוצא

Texture 18-03-11 13:44

סדרתי בסוף..
למקרה שמישו יימצא את האשכול הזה ויש לו את אותה בעיה אז אני אגיד איך פתרתי :)
נכנסים לביוס ובאחת ההגרות של הבוט ההגדרה הייתה על ACHI משו כזה..
לשנות את זה אני מבין שב-PC רגיל זה אמור להיות על IDE
אבל אצלי אולי בגלל שזה של DELL אז יש לי ACHI ו-ATA אז שיניתי ל-ATA ועכשיו זה עובד.. הווינדוס לא עולה אבל עכשיו אני מצליח לפרמט לפחות.. :D

ANDREY12341 18-03-11 13:56

לא קראתי את כל הדיון , אבל בתור טכנאי שעבד עם הרבה לוחות , מערכות שולחניות של DELL ו HP פשוט זוועה , בניידים הם להפיך מובילים מבחינת איכות.

Texture 18-03-11 16:18

לא מבין מה יש למחשב הזה...
אני בא להתקין ווינדוס 7 יש בעיה.. אמרתי ננסה XP
בא להתקין XP וזה מפרמט לי והכל טוב..
אני בא להתקין שוב ווינדוס 7 וזה שוב לא נותן לי..
אחרי הקטע של ה-PRESS ON ANY KEY TO CONTINUE זה עושה לי LOADING FILES ואז ריסטרט למחשב.

הדיסק טוב התקנתי איתו כבר בעבר (על המחשב הזה..) והדיסק עולה לי יופי על המחשב..


אפשר לפרמט את המחשב דרך המחשב עצמו?? כאילו בלי לעשות ריסט והכל
פשוט להכניס את הדיסק שהמחשב פועל ופשוט להתקין את הווינדוס 7??| ולפרמט גם.. :S
או שיש איזה שהיא דרך להתקין את ווינדוס 7 ואז יהיה לי 2 מערכות על המחשב..
אחרי שהווינדוס 7 ייפעל פשוט למחוק את ה-XP?? זה אפשרי??

tsrm 18-03-11 18:05

אם המחשב עולה עם XP, והכל בסדר גמור. כנראה שהבעיה עם ב-7.
נסה להתקין מדיסק אחר.

ד"א, אמרתי להוציא את הבטרייה ולהחזיר אחרי דקה, עשית את זה? או שרק הוצאת וניסת לעלות :confused:


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:07.

מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות