IOPanel

IOPanel (http://www.iopanel.net/forum/index.php)
-   תמיכה טכנית (http://www.iopanel.net/forum/forum51.html)
-   -   WIN7 לא מצליח לעלות (http://www.iopanel.net/forum/thread49117.html)

wavz 31-05-11 13:15

WIN7 לא מצליח לעלות
 
שלום,
לאחרונה נתקלתי במספר פעמים כאשר הדלקתי את המחשב שלי והוא אמר לי שה WIN לא יכול לעלות כי יש איזה בעיה ואני לא יכול להשתמש בו...אחרי ריסטרט מספר פעמים הוא מפעיל את השירות תיקונים הזה של ה WIN7 ועושה תיקון וזה עוזר...אבל הבעיה חוזרת על עצמה.
בדקתי שכל החלקים מחוברים כמו שצריך ללוח אם אז זאת לא הבעיה. השאלה מה אפשר לעשות בנידון,
איפוס ביוס יעזור? פירמוט כבר עשיתי וזה לא עוזר.:cry:
הייתי מביא תמונה אבל כשזה קרא לא הייתי בטוח שהמחשב בכלל יעלה שוב

TheWolf 31-05-11 13:46

מה התקלה? מה בדיוק הוא רושם?
אילו שינויים בצעת במחשב בסמוך למועד התקלה?
אני מבין שפרמטת והתקנת חלונות מחדש, ההתקנה הצליחה? לאחר ההתקנה שוב המחשב לא עולה?

wavz 31-05-11 15:21

הבעיה קוראת רק לפעמים כשאני מדליק את המחשב, בזמן שהוא דלוק הוא עובד מעולה ללא קריסות או משהו...(טפוטפוטפו)
הייתי מעלה תמונה אבל זה קורה לפעמים ואני לא יכול לנחש מתי זה קורה אז אני לא מספיק לצלם.
עשיתי פירמוט והוא עבר בהצלחה והמחשב עלה כרגיל.
לא ביצעתי שום שינוי המחשב היה ונשאר כמעט ריק חוץ מכמה משחקים מקוריים שקניתי שהתקנתי על המחשב.
ואת ההודעה אני לא זוכר בעל פה, אבל תרגמתי בערך לעברית: ה WIN7 לא יכל לעלות כי הייתה בעיה בעת האיתחול משהו כזה.. אם זה יקרה עוד פעם אני יצלם

arie2412 31-05-11 15:50

זה קורה בזמן התקנת עדכונים של ווינדוס?

wavz 31-05-11 16:13

לא, זה קורה ברנדומליות כשאני מדליק את המחשב.

TheWolf 31-05-11 16:43

נסה להתחיל בלנקות מגעים בזכרונות, לפעמים קצת אבק ולכלוך יכול לעשות הרבה צרות לוינדוס.
כמו כן, אם יש לך אפשרות לרשום את סוג הזכרונות והדגם המדוייק של הלוח זה מצויין.
בדוק חיבורים של כונן קשיח, נסה אפילו לנתק את חיבורי הSATA, לנקות טיפה ולהחזיר חזרה.

wavz 31-05-11 21:56

הדגם של הזיכרונות:

kingston ddr3 CL9 1333mhz

הלוח אם:

GA-MA770T-UD3P של GIGABYTE

עשיתי לו ניקוי היום אני מקווה שזה לא יחזור על עצמו כי זה קורה רק לפעמים לצערי...

wavz 01-06-11 16:09

ועוד שאלה קצת לא קשורה,
איך אני מסיר את הרגל כלים הזה:




נכנסתי להסרת תוכניות דרך המחשב שלי ואין לי שם שום דבר שקשור לסרגל כלים הזה...
וגם התקנתי את ה chrome מחדש וזה גם לא עזר.
זה ממש מפריע לי כי זה עושה לי בעיה תצוגה בכמה אתרים....


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 0:25.

מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות