IOPanel

IOPanel (http://www.iopanel.net/forum/index.php)
-   רשתות ותקשורת (http://www.iopanel.net/forum/forum50.html)
-   -   רשת על גבי החשמל/קו טלפון (http://www.iopanel.net/forum/thread52721.html)

ReyRey_200 14-11-11 20:43

רשת על גבי החשמל/קו טלפון
 
צריך המלצה לזוג מתאמים שיפעלו על גבי החשמל או קו הטלפון.
עיקר העבודה עם הרשת היא סטרימינג של HD.
כעיקרון אמור להיות מחשב בקומה השניה של הבית שממנו ישותפו/יוזרמו
סרטי HD שאותם אני אמור לראות בHTPC בסלון.

אני צריך המלצה למתאמים שיעבדו בצורה טובה...ושסרטי הHD לא יתקעו
כמו שקורה לי עכשיו עם הראוטר האלחוטי. בחנתי את כל האופציות בבית,
השחלת כבל- בלתי אפשרי
אקסס פוינט- כרגע אני לא סומך על הזרמת HD בWIFI
ומתאמי רשת על חשמל/קו טלפון - נראה כרגע האופציה הכי טובה,
אלא אם כן אני אשמע פה ביקורות רעות שמתאם רשת על חשמל לא
מסוגל להזרים HD בצורה טובה...

LT Mor 14-11-11 21:00

HPNA 3200
ניתן לרכוש בבזק חיוב/זיכוי ל 24 חודשיים.
יש לי כבר שנה אותם, עובדים מצויין.
מהירות גלישה בנקודה הראשית ובנקודה שבקצה המכשיר השני זהה.

ReyRey_200 14-11-11 21:02

והמכשיר הזה עובד 100% עם תכני HD ?
מירב העבודה היא צפייה בסרטי HD בסלון, כשרסטי ההHD נמצאים בחדר
למעלה....ההזרמה דרך כבלי החשמל לא תיפגע/תקרטע ?...
אני שואל כדי להיות בטוח במאת האחוזים....

arkadur 14-11-11 21:09

אני עובד עם המתאמים של TP LINK, במרחק של 17-18 מטר אחד מהשני.
מהיר זה לא. אני מגיע לפיקים של 6-7 MB/S
לא הרבה בכלל שאתה רוצה להעביר קבצים גדולים, אבל רוב השימושים שלי הם הזרמת מדיה לסלון.
וזה די גם עבור HD בגדלים של 10-15 GB.
קח בחשבון, שיש השפעה ישירה על המרחק בין המתאמים, ואיכות הכבלים בקירות.

LT Mor 14-11-11 21:25

המאמים עובדים על הרשת של הטלפון ולא של החשמל.
ולכן ככול שאני יודע מהנסיון שלי, אין השפעה למרחק.
מדובר על לפחות 25-30 מטר.
מהירות גלישה בנקודה הראשית 10MB כנ"ל בנקודה המשנית.
על תצפה מהעובדים של בזק סטור למידע.
תתקשר ל 166 ותבקש מישהו שמטפל ב HPNA 3200

TheWolf 14-11-11 21:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arkadur (הודעה 552918)
אני עובד עם המתאמים של TP LINK, במרחק של 17-18 מטר אחד מהשני.
מהיר זה לא. אני מגיע לפיקים של 6-7 MB/S
לא הרבה בכלל שאתה רוצה להעביר קבצים גדולים, אבל רוב השימושים שלי הם הזרמת מדיה לסלון.
וזה די גם עבור HD בגדלים של 10-15 GB.
קח בחשבון, שיש השפעה ישירה על המרחק בין המתאמים, ואיכות הכבלים בקירות.

איזה גרסא יש לך? אתמול מכרתי זוג מתאים TL-PA211 לבחור בשביל חיבור כבל לAPPLE TV שלו,
לדברי הלקוח לאחר החיבור הראשוני לא היה מהירות מקסימלית, לאחר קריאה קצת ברשת ועדכון גרסא למכשיר הבעיה נפתרה והסטרימינג עובד לו חלק למכשיר.

ReyRey_200 15-11-11 0:22

arkadur-האם המתאמים שלך נמצאים באותה הקומה,
או בשתי קומות נפרדות ?

עדיין אין לי תשובה...חחחח
אני לא יודע באיזה מוצר לבחור...
כמובן שאם היה אפשר להשכיר את שני המוצרים רק לשם הבדיקה
הייתי רץ ועושה זאת אבל מכיוון שזה בלתי אפשרי,
אני צריך חוות דעת של מישהו שהתנסה באותם הדרישות שאני מבקש.

ReyRey_200 16-11-11 0:27

הקפצה

arkadur 16-11-11 18:12

@THE WOLF - אני לא יודע באיזה גרסה מדובר. הם לא כ"כ נגישים.
פותח הת'ארד - מדובר באותה הקומה, במרחק של 16-18 מטר משקע לשקע.

אני יודע שבעבר, היו בעיות על פאזות שונות (אני כמעט בטוח שהיום התגברו גם על זה). זהו הדבר היחידי שאתה צריך לחשוש ממנו.

The_MG 16-11-11 19:04

לי יש מתאם שעובד על הרשת של YES (זה שהגיע עם ה YES TOTAL), חובר לסטרימר והכל עובד מעולה, עם סטרימינג של קבצים עד 10GB (אף פעם לא ניסיתי יותר כי הטלווזיה שלי 720P).
בכל מקרה זה מהיר יותר מWIFI בתקן (איתו הסטרימינג לא עבד).

ReyRey_200 16-11-11 22:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The_MG (הודעה 553473)
לי יש מתאם שעובד על הרשת של YES (זה שהגיע עם ה YES TOTAL), חובר לסטרימר והכל עובד מעולה, עם סטרימינג של קבצים עד 10GB (אף פעם לא ניסיתי יותר כי הטלווזיה שלי 720P).
בכל מקרה זה מהיר יותר מWIFI בתקן (איתו הסטרימינג לא עבד).


מהו שם המתאם והדגם שלו ?

TheWolf 16-11-11 22:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arkadur (הודעה 553460)
@THE WOLF - אני לא יודע באיזה גרסה מדובר. הם לא כ"כ נגישים.
פותח הת'ארד - מדובר באותה הקומה, במרחק של 16-18 מטר משקע לשקע.

אני יודע שבעבר, היו בעיות על פאזות שונות (אני כמעט בטוח שהיום התגברו גם על זה). זהו הדבר היחידי שאתה צריך לחשוש ממנו.

מה זאת אומרת הם לא נגישים?

doscape 16-11-11 23:24

קח TP-LINK מה שהציע THE WOLF, לא תצטער! ל2 חברים שלי יש ועובד חלק בלי בעיות...
למה להתחייב מול התאגידים שרוצים רק למצוץ כסף

arkadur 17-11-11 11:06

גם אני ממליץ על הTP LINK.
בנוגע ללא נגישים - הם ממוקמים במקומות שאין לי גישה אליהם,
הראשון מחובר מאחורי הLCD בתוך נישה סגורה, כך שאני צריך לפרק את המסך כדי להגיע למתאם,
והשני, מחובר מאחורי השולחן אל שקעי החשמל, ובאמת שאין לי כוח להזיז שולחנות :)

ReyRey_200 17-11-11 12:30

למישו יש נסיום עם הTP-LINK בנוגע להזרמת סרט HD ?
סרט הHD נמצא במחשב 1 ואני רוצה לראות את הסרט במחשב 2
דרך הרשת הביתית...האם מישהו ניסה בעבר....זה נורא חשוב לי,
רוב העבודה היא עם קבצים גדולים וסרטי HD....


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 7:49.

מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות