IOPanel

IOPanel (http://www.iopanel.net/forum/index.php)
-   יומני פרוייקטים (http://www.iopanel.net/forum/forum74.html)
-   -   Master Cube, Revision 2 (http://www.iopanel.net/forum/thread58634.html)

eyal_ma 07-08-12 12:55

Master Cube, Revision 2
 
כרגע placeholder.

קישור למצבו הקודם של הפרויקט:
Master Cube

השיפור הוא קצת קוסמטי ושינוי של כמה רכיבים.
אבל בגלל ההבדל בין הקודם לנוכחי, יש סיבה לאשכול חדש.


To be continued...

HBK 07-08-12 13:00

אתה קונה 4 כרטיסים של 680?

eyal_ma 07-08-12 13:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי HBK (הודעה 603655)
אתה קונה 4 כרטיסים של 680?

אני לא יודע מה אני קונה.
המערכת הנוכחית עדיין בשלבי פירוק ומכירה.
כשיסתיימו המכירות, אחליט מה לעשות. לא חושב שזה יהיה גרנדיאוזי כמו בפעם הקודמת, רק בשביל להנמיך ציפיות.

כמו שרשמתי, placeholder.

arkadur 07-08-12 13:10

:bwrenchye7::popcorn:

HBK 07-08-12 13:16

מה לא טוב במערכת 3960+ RAMPAGE 4 ? למה צריך למכור ?

eyal_ma 07-08-12 13:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי HBK (הודעה 603659)
מה לא טוב במערכת 3960+ RAMPAGE 4 ? למה צריך למכור ?

אני אמרתי משהו על לא טוב?:confused:
עושה שינוי. למה אתה שלילי לשווא?

HBK 07-08-12 14:01

סתם שאלתי

eyal_ma 07-08-12 22:26

סתם עדכונים.
המערכת פורקה, נשאר רק כרטיס אחד מכל החבורה.

בינתיים, קצת סדר וניקיון.

מאגר עם כיסוי מעליו במקום המאווררים. זה היה מאוד לא נוח שהם שם.


המאגר לפני המשאבות. הרבה יותר נוח למלא ממנו מאשר למאגר שמחזיק את המשאבות. פשוט שיניתי לו מקום.


גם קצת שינויים במבנה הסדר. במקום 2 לולאות אני חוזר ללואה אחד גדולה.


הורדתי את המתקן שמחזיק את ה SSDים. עכשיו הם יושבים בפנים, ובמקומו יש את בקר המאווררים.

eyal_ma 09-08-12 1:05

בינתיים יש איזה אחד

וכמובן חייבים לאחד אותו עם

עד כמה שהבנתי הוא לא הכי overclocker. הוא מגיע עם +50 בבסיס, אז אני מניח שעוד איזה 100-150 לליבה יהיו אפשריים.
הבחירה היא יותר בגלל ה 4GB.
חשבתי ללכת על AMD, אבל אי היכולת ל CF עם windowed פשוט פוסל את ה 7970 לצערי. למרות שכמה lightning בהחלט יכול להיות נחמד.

arkadur 09-08-12 2:10

בינתיים יש איזה אחד... ועוד אחד?:wink:
חלאס עם הטיזרים, אני רוצה לראות הכל!

HBK 09-08-12 2:19

אייל למה אתה מתכוון ?

חשבתי ללכת על AMD, אבל אי היכולת ל CF עם windowed

lllliiioor 09-08-12 8:58

בינתיים דווחו על שניים...

לגבי ההרכבה החדשה, היה נחמד אם היית עושה לופ אחד לכל החבילה עם הGTX580 הישנים ובודק האם באמת משתלם להרים לופ נוסף.

בכל מקרה, תביא כבר תמונות.

eyal_ma 09-08-12 9:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי HBK (הודעה 603852)
אייל למה אתה מתכוון ?

חשבתי ללכת על AMD, אבל אי היכולת ל CF עם windowed

אם אתה משחק windowed, כלומר לא full screen, ה crossfire פשוט לא בא לידי ביטוי, ורק כרטיס אחד פועל. גם אם יהיו לך 1000 כרטיסים ב crossfire, רק כרטיס אחד יעשה את כל העבודה.

ציטוט:

בינתיים דווחו על שניים...

לגבי ההרכבה החדשה, היה נחמד אם היית עושה לופ אחד לכל החבילה עם הGTX580 הישנים ובודק האם באמת משתלם להרים לופ נוסף.

בכל מקרה, תביא כבר תמונות.
לא יודע איך דווחו שניים. יכול להיות שאחד יספיק לי.

והיה לי בעבר loop אחד גדול לכל החבילה, ולאחר מכן loop נפרד.
אני כרגע מתכנן loop אחד גדול לכל המערכת. יחסוך לי כאב ראש.

arkadur 09-08-12 18:29

הת'ארד הכי מתאים לזה בפורום...


עוד תמונות!

eyal_ma 09-08-12 20:25

אני אעלה תמונות בקרוב. לא יותר מדי.
בינתיים, החלטתי על לולאה.

מאגר ביניים -> מאגר+משאבה->מאגר+משאבה->רדיאטור->מעבד->רדיאטור->לוח אם->כרטיס מסך->רדיאטור->מאגר ביניים.

מתחת למאגר ביניים, תהיה משאבה שלישית, שהיא גם תהיה לגיבוי, וגם תהיה בשביל מילוי המערכת.

חיבורי ה QDC יהיו אחד מהמשאבת ביניים אל תוך המשאבות+מאגרים, אחד בכניסה ואחד ביציאה מהמאגרים+משאבות שיהיה אפשר לנתק אותם וכן לרוקן או למלא את המערכת ממקור אחר (שטיפת המערכת?), וכן אחד שמחובר ללוח אם, שיהיה אפשר לרוקן את המערכת גם מהצד הזה אם צריך.


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 0:11.

מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות