IOPanel

IOPanel (http://www.iopanel.net/forum/index.php)
-   תמיכה טכנית (http://www.iopanel.net/forum/forum51.html)
-   -   בעיה כרטיס Firewire (http://www.iopanel.net/forum/thread64122.html)

Mand 28-06-13 18:49

בעיה כרטיס Firewire
 
האם יש הבדל בין כרטיס Dynamode PCI-3PFW לבין כרטיס של טקסס אינסטרומנטס?
כלומר, קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים, ובו מותקן הכרטיס של Dynamode
ניסיתי לחבר אליו כרטיס קול חיצוני מקצועי באמצעות פיירוויר, הכרטיס הגיב פלוס מינוס,
(כלומר נדלקו שני מנורות כתומות של LINEMODE
אך נורת המתח (וולט) לא נדלקה מה שגורם לכרטיס לא לפועל.
לעומת זאת, אם אני מחבר את הכרטיס למחשב הישן הנורה האדומה כן נדלקת והכרטיס כן פועל.
יכול להיות שהכרטיס ששמו לי בK.S.P אינו עושה את אותה העבודה כמו שהכרטיס במחשב הישן עשה?

תודה מראש.

gmmaster 28-06-13 19:08

אתה שואל אם יש הבדל בין כרטיס של כמה עשרות שקלים לכרטיס של כמה מאות שקלים?

מה אתה חושב?

Mand 28-06-13 20:06

אחד עולה 77 שקל ואחד עולה 110
כמה הבדל כבר יכול להיות?
ובוא תסביר לי את ההבדל שאני יבין את הבעיה זה יהיה קצת יותר נחמד מצידך
כי אני ממש לא מבין בכרטיסי פיירוויר
ובטח שלא ידעתי שאחד אמור לספק מתח והשני לא

gmmaster 28-06-13 20:18

לרוב כרטיסי הפיירוייר של חיבור מתח (כמו של כונן דיסקים ישן או מולקס רגיל)
תבדוק שהוא מחובר

מבחינת טקסס אינסרומנטס, יש לצ'יפ הזה פחות בעיות תאימות מאשר לצ'יפים אחרים, הרבה יצרני חומרה חיצונית של אודיו\וידאו ממליצים להשתמש בפיירוייר של טקסס אינסטרומנטס

למה קיים כזה הבדל, אני לא יודע אבל אני יודע שקיים

הייתי ממליץ לך להסתכל באתר של הכרטיס קול שברשותך ולראות על מה הם ממליצים

באופן כללי, TI ב 110 ש"ח זה מחיר טוב אבל יש להם כמה סוגי בקרים ל Firewire, כנראה שחלקם עולים פחות וחלקם עולים יותר

Mand 28-06-13 21:34

מממ.. טוב, מה שעשיתי כרגע זה פתחתי את המחשב הישן (בו הכרטיס פייר וויר כן מעביר מתח ומפעיל את הכרטיס קול בצורה טובה) ובדקתי איזה כרטיס יש בפנים ולאן הוא מחובר.. להפתעתי גיליתי שהוא לא מחובר לספק כוח והוא לא של טקסס אינסוטרמנט (לפחות ככה נראה). אז בכל זאת לקחתי אותו, הוצאתי את הכרטיס מהמחשב החדש ושמתי בו את הכרטיס מהמחשב הישן (ההוא שעבד במחשב הישן בצורה טובה), מה שגיליתי זה ש-2 הכרטיסים נראים אותו דבר, הפעלתי את המחשב החדש עם הכרטיס פיירוויר של המחשב הישן, והוא הגיב באותה צורה שהכרטיס של המחשב החדש הגיב (שוב.. נורות בLINE IN) אבל הנורת מתח עדיין לא עובדת?
למה זה? איך זה הגיוני? אולי הלוח אם של המחשב החדש דורש חיבור למתח והלוח אם של המחשב הישן לא? משהו פה מוזר לחלוטין..

gmmaster 28-06-13 21:42

יש לכרטיס חיבור מתח?

Mand 28-06-13 22:08

בישן יש איזה חיבור, זה לא נראה כמו מתח .. אבל זה לא עקרוני מהסיבה שבמחשב הישן
הוא עבד ועובד גם בלי שחיברתי מתח

gmmaster 28-06-13 22:39

אז יכול להיות שלא כל PCI מעביר את אותו מתח ולכן בחלק מהמחשבים אתה נדרש לחבר מתח ובחלק לא חייב...
תוכל להעלות תמונה של החיבור שאתה חושד בו?

Mand 28-06-13 23:31

PCI הכוונה לתשובת של הכרטיס למעשה? זאת אומרת איפה שהוא מורכב ומקבל את הזרם מהלוח אם?

Mand 28-06-13 23:32


gmmaster 29-06-13 0:06

PCI זה תקן. הכרטיס הוא בתקן PCI מתחבר לחריץ בתקן PCI בלוח אם. הוא מקבל ומוציא מידע דרך החריץ ומקבל גם מתח.

מה שאתה מראה בתמונה זה חיבור המתח לכרטיס. חבר לשם את החיבור המתאים (כשהמחשב כבוי ומחוץ לחשמל כמובן) ונסה שוב

האם הבקר על הכרטיס השני גם כן של VIA?


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 4:51.

מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות