IOPanel

IOPanel (http://www.iopanel.net/forum/index.php)
-   מסכים ותצוגה (http://www.iopanel.net/forum/forum16.html)
-   -   בעיה מוזרה במסך LED של פיליפס (http://www.iopanel.net/forum/thread65871.html)

Club7 01-11-13 2:58

בעיה מוזרה במסך LED של פיליפס
 
שלום,
אז ככה קבלתי היום מסך של פיליפס דגם :
philips 247elh
led 24
כרטיס מסך:
sapphire ati radeon 5770 1g
אז ככה חיברתי אותו עם כבל HDMI
והבעיה היא כזו :
באיכות 1920X1080 המסך בעצם נהיה יותר קטן כמו בתמונה הבאה:



ובאיכות 1680X1050(הרזולוציה של המסך הקודם שלי) הכל עובד טוב נמרח מהפינה לפינה:


חשוב לציין שזה לא קורה בתמונות אלא גם השולחן עבודה הכל.
תודה מראש!

gmmaster 01-11-13 3:46

למה הוא מחובר עם HDMI?
זה קורה גם עם DVI?

the crazy boy 01-11-13 9:43

יש לך במקרה כרטיס מסך של AMD?

Club7 01-11-13 11:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gmmaster (הודעה 654889)
למה הוא מחובר עם HDMI?
זה קורה גם עם DVI?

HDMI זה האיכות הכי טובה לא?
ואין לי חיבור DVI במסך .. יש בו 2 חיבורי HDMI ואחד VGA כמצורף בתמונה:



ציטוט:

פורסם במקור על ידי the crazy boy (הודעה 654896)
יש לך במקרה כרטיס מסך של AMD?

כן,כרטיס מסך:
sapphire ati radeon 5770 1g

gmmaster 01-11-13 12:20

HDMI זה DVI עם סאונד
יש לך רמקולים במסך? אם כן אז אתה יכול להעביר גם סאונד דרך HDMI ואם לא אין הבדל בינו לבין VGA.
יפה ש the crazy boy הזכיר את זה, בלוח בקרה של CATALYST אתה יכול לשנות את הסקאלינג של התצוגה, זה יפתור לך את הבעיה כנראה:
How to access HDMI Scaling Options in ATi Catalyst 10.x in Windows 7 - YouTube

Club7 01-11-13 13:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gmmaster (הודעה 654901)
HDMI זה DVI עם סאונד
יש לך רמקולים במסך? אם כן אז אתה יכול להעביר גם סאונד דרך HDMI ואם לא אין הבדל בינו לבין VGA.
יפה ש the crazy boy הזכיר את זה, בלוח בקרה של CATALYST אתה יכול לשנות את הסקאלינג של התצוגה, זה יפתור לך את הבעיה כנראה:
How to access HDMI Scaling Options in ATi Catalyst 10.x in Windows 7 - YouTube

תודה רבה! זה סידר לי את הבעיה!

רק שאלה אחרונה אמרת שאפשר להפעיל את הרמקולים במסך דרך חיבור הHDMI
איך אני מפעיל את הרמקולים?

the crazy boy 01-11-13 17:04

בהגדרות של האודיו במחשב אתה תראה ליד הרמקולים את הHDMI. את היכול לעשות לו ENABLE ו"לשדר" לו גם את האודיו...


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:23.

מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות