IOPanel

חזור   IOPanel > דבר חופשי > תוכנה ומערכות הפעלה
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תוכנה ומערכות הפעלה תוכנות , יישומים, מערכות הפעלה , המלצות לפני קניה , מדריכים , כלים מומלצים ותמיכה טכנית.

דבר חופשי : תוכנה ומערכות הפעלה

קיבוע יעיל של ה- Footer

tamos' מה הקשר עכשיו? בן אדם מבקש עזרה אז אתה שולח אותו ללמוד תקנים של IE ו-FF? מי אמר שהוא ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 03-03-08, 15:47   #16 (קישור ישיר)
IO legend
 
סמל האישי של BELPHEGOR
 
תאריך הצטרפות: Dec 2006
הודעות: 5,941
ברירת מחדל

tamos' מה הקשר עכשיו? בן אדם מבקש עזרה אז אתה שולח אותו ללמוד תקנים של IE ו-FF? מי אמר שהוא בונה מקצועי?
וחוץ מזה אם תשים לב טוב טוב ברשת תראה כמה אתרים גדולים ורציניים לא תומכים בשני התקנים ויש לך סיבה.
בנוסף וחשוב לא פחות, עוד מעט יהיה תקן אחד. או יותר נכון גם IE וגם FF יתמכו בשני התקנים ולא
יהיה בעיה.
__________________
BELPHEGOR לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 03-03-08, 15:53   #17 (קישור ישיר)
IO Master
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 5,057
ברירת מחדל

BELP בשתי הדוגמאות, ה- FOOTER לא בתחתית המסך וכמו כן הוא לא "קבוע" (הכוונה, הוא זז כלפי מעלה, במידה ומחקתי שורה, וכלפי מטה במידה והוספתי שורה)... גם ב- IE וגם ב- FF... או שהחמצתי משהו?

ציטוט:


, פעם ראשונה שאני נוגע ב- CSS בחיים...
__________________
Intel i5-6600K Skylake Quad core CPU - 3.5 GHz
Asus Z170-PRO-GAMING Socket LGA1151
Gigabyte GTX970 4GB OC GDDR5
HyperX 16GB (2x8GB) 2400MHz DDR4 CL15 DIMM Hype
250GB Samsung 850 EVO - 2.5 inch - SATA3
FSP RAIDER 650W - RAIDER Series
NZXT Source 340
Scythe Mugen 4
Shay לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 03-03-08, 15:57   #18 (קישור ישיר)
IO legend
 
סמל האישי של BELPHEGOR
 
תאריך הצטרפות: Dec 2006
הודעות: 5,941
ברירת מחדל

הגדל
לחץ להגדלה


הגדל
לחץ להגדלה


אין שום סיבה שהוא לא יהיה בתחתית, פתחת את מה שאני עשית או ביצעת עריכה למשהו קיים?

עריכה:
מה זאת אומרת לא "קבוע" ברור שהוא ירד ככל שתוסיף שורות.
אם הוא ישאר במקום הוא יעלה על שורות מה שקרה לך מקודם.
אתה רוצה שהדף יהיה נגלל ובעצם הוא ישאר קבוע? אני לא רואה פתרון טוב יותר משני HTMLלים
כאשר אחד הוא ה-FOOTER. (גם אני לא מומחה גדול ב-CSS).
__________________
BELPHEGOR לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 03-03-08, 16:05   #19 (קישור ישיר)
IO Master
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 5,057
ברירת מחדל

BELP כנראה שלא הסברתי את עצמי כמו שצריך מצטער.
קח את קובץ "1", מ- Dekstop.rar, ותמחק נניח 7-8 שורות של הטקסט "dfgrhjfg" ותראה מה קורה, איך ה- FOOTER עולה יותר מידי למעלה ומשאיר חלל לבן מתחתיו.
מה שאני צריך בעצם זה למחוק את השורות הללו, ושה- FOOTER עדיין ישאר בתחתית...
__________________
Intel i5-6600K Skylake Quad core CPU - 3.5 GHz
Asus Z170-PRO-GAMING Socket LGA1151
Gigabyte GTX970 4GB OC GDDR5
HyperX 16GB (2x8GB) 2400MHz DDR4 CL15 DIMM Hype
250GB Samsung 850 EVO - 2.5 inch - SATA3
FSP RAIDER 650W - RAIDER Series
NZXT Source 340
Scythe Mugen 4
Shay לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 03-03-08, 16:21   #20 (קישור ישיר)
IO Master
 
סמל האישי של TheDoc
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 5,550
שלח הודעה דרך MSN אל TheDoc
ברירת מחדל

חבר'ה עם כל הכבוד ל-CSS, ה-TABLE נותן פתרון לשני הדפדפנים בצורה הכי קלה ופשוטה,
אתם מסתבכים עם עצמכם.

שי אם אתה לא רוצה TABLE אתה יכול להשתמש ב-FRAMESET, וממש לחתוך אזורים,
שכל אזור יהיה דף HTML אחר.

אני הייתי הולך על כיוון ה-TABLE.
__________________
Cpu: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz
Board: Intel Desktop Board DG965WH
Memory: 4X CORSAIR VALUE 512MB 667MHZ DDRII
Video Card: ATI Radeon HD 2600 XT 256MB GDDR4
Monitor: Samsung SyncMaster 940BW
Hard Drives:
2X WD 36GB Raptors, 13X WD 500GB AAKS, 1X WD 320GB AAKS, 1X WD 120GB IDE
Optical Drives: NEC ND4550A BLACK
Keyboard+Mouse: Logitech Cordless Desktop MX 5000 Laser
Case: HEC 6C28
Power Supply:
HEC 300AR-TF
TheDoc לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 03-03-08, 16:23   #21 (קישור ישיר)
IO legend
 
סמל האישי של BELPHEGOR
 
תאריך הצטרפות: Dec 2006
הודעות: 5,941
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Shay צפה בהודעה
BELP כנראה שלא הסברתי את עצמי כמו שצריך מצטער.
קח את קובץ "1", מ- Dekstop.rar, ותמחק נניח 7-8 שורות של הטקסט "dfgrhjfg" ותראה מה קורה, איך ה- FOOTER עולה יותר מידי למעלה ומשאיר חלל לבן מתחתיו.
מה שאני צריך בעצם זה למחוק את השורות הללו, ושה- FOOTER עדיין ישאר בתחתית...
ב-FF? בכל מקרה קח לדוגמא את ID="example" שלא מוגדר שם כלום.
שים לצורך העניין ב-CSS:
קוד:
height: 340px;
אני ממש על רגל אחת פה משחק בעניינים ונותן תשובות לפי מה שראיתי ככה.
אם תרצה אני אשב על זה לעומק מאוחר יותר, למרות שלפי מה שראיתי זה פתרון טוב.
__________________
BELPHEGOR לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
ישן 03-03-08, 16:23   #22 (קישור ישיר)
IO Master
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 5,057
ברירת מחדל

DOC אני די חדש בנושא, אם זה לא כ"כ מסובך אשמח אם תתן דוגמא למה שאתה מתכוון, נתתי למעלה את הקוד המלא של ה- CSS/HTML...
__________________
Intel i5-6600K Skylake Quad core CPU - 3.5 GHz
Asus Z170-PRO-GAMING Socket LGA1151
Gigabyte GTX970 4GB OC GDDR5
HyperX 16GB (2x8GB) 2400MHz DDR4 CL15 DIMM Hype
250GB Samsung 850 EVO - 2.5 inch - SATA3
FSP RAIDER 650W - RAIDER Series
NZXT Source 340
Scythe Mugen 4
Shay לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 03-03-08, 16:31   #23 (קישור ישיר)
IO legend
 
סמל האישי של BELPHEGOR
 
תאריך הצטרפות: Dec 2006
הודעות: 5,941
ברירת מחדל

TheDoc אתה רוצה לוותר על CSS ואז כל דף HTML הוא יעצב בנפרד?
האם ראית היום אתרים מעוצבים ללא CSS?

ושי הכוונה שלו למשהו כזה:
קוד:
 <TABLE>
<TR>
<TD> </TD>
</TR>
<TR>
<TD> </TD>
</TR>
<TR>
<TD> </TD>
</TR>
</TABLE>
כאשר לכל TD מוגדר גודל יחסי.
לצורך העניין
קוד:
<td width="100%">
__________________
BELPHEGOR לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 03-03-08, 16:40   #24 (קישור ישיר)
IO Master
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 5,057
ברירת מחדל

אחלה BELP!! עובד מצויין עם ה- height: 340px; ב- ID=EXAMPLE...
בדקתי גם ב- IE/FF, אותו הדבר כמעט, יש זיוף לפה או לשם אבל סביר.

אגב, ב- WC3 VALIDATOR יש משהו כמו 50 שגיאות חחח זה אומר שהאתר נבנה בצורה גרועה אה?

תודה דוקטור, אבל בלי טבלאות לדעתי זה עדיף, כל עוד זה אפשרי כמובן...
__________________
Intel i5-6600K Skylake Quad core CPU - 3.5 GHz
Asus Z170-PRO-GAMING Socket LGA1151
Gigabyte GTX970 4GB OC GDDR5
HyperX 16GB (2x8GB) 2400MHz DDR4 CL15 DIMM Hype
250GB Samsung 850 EVO - 2.5 inch - SATA3
FSP RAIDER 650W - RAIDER Series
NZXT Source 340
Scythe Mugen 4
Shay לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 03-03-08, 17:07   #25 (קישור ישיר)
IO legend
 
סמל האישי של BELPHEGOR
 
תאריך הצטרפות: Dec 2006
הודעות: 5,941
ברירת מחדל

זה לא חייב להיות ב- ID=EXAMPLE אלא בגוף ההודעה\BODY
או ליצור מערך של גובה\רוחב קבוע.

השגיאות הם בדרך כלל בגלל העברית ובגלל התקנים השונים, תמיד ניתן לשפר.
כשיהיה לך לינק תן לי ואני אבדוק מה ניתן לעשות. בלי קשר נסה לבנות סביב UTF-8
וכמובן גם לקרא לקידוד הזה בכדי שמי שלא נמצא על AUTO בדפדפן לא יראה ג'בריש.
__________________
BELPHEGOR לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 03-03-08, 21:16   #26 (קישור ישיר)
IO Master
 
סמל האישי של TheDoc
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 5,550
שלח הודעה דרך MSN אל TheDoc
ברירת מחדל

BELPHEGOR יש דברים שלא עושים עם CSS,
כל מה שקשור לעימוד יותר טוב/נכון לעשות עם טבלאות.

אני הבאתי דוגמה באחד הפוסטים הקודמים איך לעשות את זה בדיוק.
אם זה ליותר מעמוד אחד, ציינתי שזה אפשרי עם FRAMESET וחלוקה של הדף לשני דפים,
ה-CSS ממש לא הכרחי פה, וגם לא נכון לדעתי.
__________________
Cpu: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz
Board: Intel Desktop Board DG965WH
Memory: 4X CORSAIR VALUE 512MB 667MHZ DDRII
Video Card: ATI Radeon HD 2600 XT 256MB GDDR4
Monitor: Samsung SyncMaster 940BW
Hard Drives:
2X WD 36GB Raptors, 13X WD 500GB AAKS, 1X WD 320GB AAKS, 1X WD 120GB IDE
Optical Drives: NEC ND4550A BLACK
Keyboard+Mouse: Logitech Cordless Desktop MX 5000 Laser
Case: HEC 6C28
Power Supply:
HEC 300AR-TF
TheDoc לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 03-03-08, 21:33   #27 (קישור ישיר)
IO Master
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 5,057
ברירת מחדל

אבל כל האתר בנוי מ- CSS... במקרה הזה.
אז בשביל עוד דבר "קטן"... וזהו עובד טוב.
__________________
Intel i5-6600K Skylake Quad core CPU - 3.5 GHz
Asus Z170-PRO-GAMING Socket LGA1151
Gigabyte GTX970 4GB OC GDDR5
HyperX 16GB (2x8GB) 2400MHz DDR4 CL15 DIMM Hype
250GB Samsung 850 EVO - 2.5 inch - SATA3
FSP RAIDER 650W - RAIDER Series
NZXT Source 340
Scythe Mugen 4
Shay לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 03-03-08, 21:37   #28 (קישור ישיר)
IO legend
 
סמל האישי של BELPHEGOR
 
תאריך הצטרפות: Dec 2006
הודעות: 5,941
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי TheDoc צפה בהודעה
BELPHEGOR יש דברים שלא עושים עם CSS,
כל מה שקשור לעימוד יותר טוב/נכון לעשות עם טבלאות.

אני הבאתי דוגמה באחד הפוסטים הקודמים איך לעשות את זה בדיוק.
אם זה ליותר מעמוד אחד, ציינתי שזה אפשרי עם FRAMESET וחלוקה של הדף לשני דפים,
ה-CSS ממש לא הכרחי פה, וגם לא נכון לדעתי.
צר לי לאכזב אותך אבל כל בניית אתר היום נעשת בעזרת CSS ולא חשוב זה נעשה ב-HTML\ASP\PHP
בנייה ללא CSS זה בנייה לא מקצועית פשוט וקל.
__________________
BELPHEGOR לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 04-03-08, 8:58   #29 (קישור ישיר)
IO Master
 
סמל האישי של TheDoc
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 5,550
שלח הודעה דרך MSN אל TheDoc
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי BELPHEGOR צפה בהודעה
צר לי לאכזב אותך אבל כל בניית אתר היום נעשת בעזרת CSS ולא חשוב זה נעשה ב-HTML\ASP\PHP
בנייה ללא CSS זה בנייה לא מקצועית פשוט וקל.
אתה לא מאכזב אותי, אתה פשוט לא מבין לאן אני חוטר.

לא אמרתי של-CSS אין תפקיד, בטח שיש לו, הכל מבוסס על זה.
אתה יודע אני עובד בזה, אז יצא לי להרים (קצת הרבה) אתרי אינטרנט.

יש דברים שלא צריך לעשות עם CSS, אין לזה קשר לאתר לא מקצועי ממש לא.
__________________
Cpu: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz
Board: Intel Desktop Board DG965WH
Memory: 4X CORSAIR VALUE 512MB 667MHZ DDRII
Video Card: ATI Radeon HD 2600 XT 256MB GDDR4
Monitor: Samsung SyncMaster 940BW
Hard Drives:
2X WD 36GB Raptors, 13X WD 500GB AAKS, 1X WD 320GB AAKS, 1X WD 120GB IDE
Optical Drives: NEC ND4550A BLACK
Keyboard+Mouse: Logitech Cordless Desktop MX 5000 Laser
Case: HEC 6C28
Power Supply:
HEC 300AR-TF
TheDoc לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
מדריך די יעיל לפירמוט (לאלו שצריכים): Shay תמיכה טכנית 8 20-04-07 16:57
CeBIT - ספק יעיל בצורה בלתי רגילה, מ Corsair Mr. Popo חדשות 9 19-03-07 1:38


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:28.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות