IOPanel

חזור   IOPanel > חומרה > מעבדי INTEL ולוחות אם
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

מעבדי INTEL ולוחות אם מעבדי ולוחות אם מבוססי אינטל , ייעוץ לפני קניה , תמיכה טכנית, השוואת מעבדים ולוחות אם

חומרה : מעבדי INTEL ולוחות אם

הגדרות עבור SLI

יש לי לוח ASUS STRIKER II FORMULA כ.מסך ASUS 8800GT X 2 זיכרון [FONT='Times New Roman', serif]4Gb KIT (1G X4) ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 05-03-08, 22:40   #1 (קישור ישיר)
IO Rookie
 
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 3
כועס הגדרות עבור SLI

יש לי לוח ASUS STRIKER II FORMULA

כ.מסך ASUS 8800GT X 2

זיכרון [FONT='Times New Roman', serif]4Gb KIT (1G X4) XMS2 6400C4 CL-4-4-4-12 DHX [/font]

מעבד Q6600

מופיע לי בהגדרות של NVIDIA שה_ SLI עובד ( יש תמונה ) אבל מצד שני אני לא רואה את זה בתוכנה GPU-Z מראה שזה DISABLED ....... אני אשמח אם יש לכם מה שיעזור או המלצה איך אני מפעיל את זה .... אני לא מצלייח לנצל את זה (SLI ) יש תמונה
קבצים מצורפים
סוג הקובץ: jpg sli r.jpg (134.7 KB, 14 צפיות)
איהאב לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 05-03-08, 22:43   #2 (קישור ישיר)
IO Games
 
סמל האישי של TOMER.G
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,757
שלח הודעה דרך MSN אל TOMER.G
ברירת מחדל

לא צריך לאפשר הגדרות דרך הביוס?
ככה זה אצלי בכל אופן...

זו לא התוכנה מפעילה את זה, אולי היא אחד הגורמים שמאפשרים - אבל זה רק במקרה והיא מזהה 2 כרטיסים.
תיכנס לביוס, תחפש קצת, אתה תמצא את זה.
__________________


נערך לאחרונה על ידי TOMER.G, 05-03-08 בשעה 22:50.
TOMER.G לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 05-03-08, 22:58   #3 (קישור ישיר)
IO Rookie
 
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 3
ברירת מחדל

אבל זה נכון שני לא מנצל את זה ... או באמת ש SLI לא עובד
איהאב לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 05-03-08, 23:20   #4 (קישור ישיר)
IO Games
 
סמל האישי של TOMER.G
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,757
שלח הודעה דרך MSN אל TOMER.G
ברירת מחדל

נכנסת לביוס?
כנס לביוס, תאפשר את ה- SLI שם...
ואז תחזור ותגיד לנו מה כתוב ב- GPU-Z
__________________

TOMER.G לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 05-03-08, 23:24   #5 (קישור ישיר)
IO Rookie
 
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 3
ברירת מחדל

אין שם הגדה עבור ה SLI . או שאני לא רואה ..מה צריך להיות שם . תודה
איהאב לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 05-03-08, 23:33   #6 (קישור ישיר)
IO legend
 
סמל האישי של BELPHEGOR
 
תאריך הצטרפות: Dec 2006
הודעות: 5,941
ברירת מחדל

אולי ה-GPU לא קוראת טוב? בדרייבר זה מופיע טוב ולכן אני סמוך ובטוח שאתה ב-SLI.
הכי בטוח זה לבצע באנצ' של 3DMARK ואז תהיה בטוח במליון אחוז.
__________________
BELPHEGOR לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
ישן 06-03-08, 3:56   #7 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של idan4u21
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 1,595
ברירת מחדל

אצלי בלוח יש אפשרות יש DISABLE או ENABLE של SLI נראה לי זה בADVANC
__________________
CPU :I7 920 DO
MOTHERBOARD : EVGA CLASSIFIED
RAM : 3x2GB OCZ Reaper HPC Edition
VIDEOCARD :480GTX INNO3D
STORGE:RAPTOR300GB+ 2X1500GB + 2X1TB
ATX : NZXT KHAOS
POWER SUPLAY : CORSAIR 750W
DISPLAY : DELL 2408WFP 24"
idan4u21 לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
הגדרות כ.מסך ? piki תמיכה טכנית 5 01-12-07 18:17
כיוון הגדרות במסך CHiPoPo מסכים ותצוגה 1 13-08-07 11:34
PCI\PCI-E הגדרות בקומנדו. BELPHEGOR מעבדי INTEL ולוחות אם 0 09-06-07 19:55
הגדרות לoc לוח p5b-v moti אוברקלוקינג 4 03-03-07 21:19
הגדרות Aa-ff ב7900gtx kibub כרטיסי מסך 3 10-02-07 1:01


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:26.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות