![]() |
|
|||||||
| עיבוד מידע משותף IOpanl Team - Fold for a cause, find a cure |
![]() |
|
|
קישור חוזר (1) | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#286 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
שאתה מוריד את ה-BONIC באשף הזה בהתחלה תצטרף אותו למשתמש שלך, כך המחשב יהיה ברשימת Installed Device שלך.
אבל כמו שאלכס אמר פעם, תשנה את שם המחשב (מאפיינים על מחשב שלי->שם מחשב) שתדע כמה נקודות כל אחד הביא.
|
|
|
|
#287 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
לא רק כדי שתדע כמה נקודות כל אחד הביא, אלא מה זה בכלל ה"USERPC" המוזר הזה ברשימה שלך כי בהתקנת WINDOWS המחשב בדר"כ מקבל שם ג'נרי ואתה צריך לשנות אותו קודם כל למשהו שאח"כ יהיה לך נוח למצוא אותו ברשימה ולהבין מה זה המחשב הזה וכמה הוא תורם עם המעבד שלו.
בדר"כ תיתן שם שבו משתמש מישהו בעל המחשב לדוגמה YOSSIPC או RONPC ואם יש שני חבר'ה בשם רון אז עדיף לצפות מראש ולכתוב RONMIZRAHIPC וכאלה עם השם משפחה.
מסכי DELL במחיר פינוק קורות חיים לכל המעוניין ----------------------------------------------------------------------- ביקורות: כונן OCZ SSD|צורב Asus 2014L1T | כתבות: תולדות מאיצי התלת מימד - המחשב שלי - לימוד בתמונות - אנציקלופדיית מארזים 2008 נושאים שכדאי לכם לקרוא: גם אני תורם כח OC לטובת המדע - כרטיס המסך החדש של Intel -קופסה לגיבוי חיצוני עם RAID 1 - פרוייקט Voodoo 5 - כרטיסי מסך 2008 - ככה עושים OC ל Q9450 - שפצור Antec P180\182 - איך להאריך כבל USB - |
|
|
|
|
|
#288 (קישור ישיר) |
|
IO Rookie
|
גרסאת 6.2.19 זמינה להורדה
מה תוקן: VersionSix - BOINC - Trac הורדה של גרסאת ה x86 http://boincdl.ssl.berkeley.edu/dl/b...s_intelx86.exe גרסאת ה x64 http://boincdl.ssl.berkeley.edu/dl/b...ows_x86_64.exe |
|
|
|
|
|
#289 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
אני עדייןלא מבין למה הם עושים שני קליינטים.
הגרסה החדשה של WCG כבר מזה שנה מבוססת BOINC. העניין הוא שנראה שאין ל WCG גרסת BOINC 64 להורדה. אז הורדתי BOINC 64 וצירפתי לפרוייקט WCG ולא היה שום שיפור בתוצאות שהועלו מדי יום (ניסיתי חודש למען בדיקה נאותה על VISTA 64). חזרתי ל WCG מה שמורידים מאתר הפרוייקט עצמו וזה נראה לי שזה עובד בדיוק אותו הדבר. מה הניסיון שלכם ?
מסכי DELL במחיר פינוק קורות חיים לכל המעוניין ----------------------------------------------------------------------- ביקורות: כונן OCZ SSD|צורב Asus 2014L1T | כתבות: תולדות מאיצי התלת מימד - המחשב שלי - לימוד בתמונות - אנציקלופדיית מארזים 2008 נושאים שכדאי לכם לקרוא: גם אני תורם כח OC לטובת המדע - כרטיס המסך החדש של Intel -קופסה לגיבוי חיצוני עם RAID 1 - פרוייקט Voodoo 5 - כרטיסי מסך 2008 - ככה עושים OC ל Q9450 - שפצור Antec P180\182 - איך להאריך כבל USB - |
|
|
|
|
|
#290 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
FOLDING @ home תומך בSLI?
בכל מיקרה היצתרפתי , ובדרך גם לGRID
|
|
|
#291 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
הימצאות מספר מחשבים בעלי מאפיינים שונים המצורפים לפרוייקט מאפשרים לי לעשות סטטיסטיקות מעניינות ולהבין לעומק את התוצאות.
רוצים לדעת כמה עוזר OC עם הפרוייקט הזה ? מאוד ! השוואה בת 14 ימים (תוצאה אחרונה אינה נחשבת כי נלקחה בבוקר היום ולא כל התוצאות עובדו ונשלחו משני המשחבים אז זה נראה קצת),שבועיים אחרונים, של כמות תוצאות שנשלחו ביום בין המחשב שלי עם Q9450@3.72 לבין המחשב של אמא עם Q6600@STOCK . מה שמדהים הוא שהQ9450 באוברקלוק עושה 6 תוצאות בממוצע יותר פר יום מה Q6600@2.4 שזה כמו תוצאה יומית של מחשב נוסף עם מעבד E8400 דו ליבתי ! יענו OC מדמה הימצאות של מחשב נוסף שמריץ את הפרוייקט. תראו את הטבלאות של המעבדים שלכם ! ![]()
מסכי DELL במחיר פינוק קורות חיים לכל המעוניין ----------------------------------------------------------------------- ביקורות: כונן OCZ SSD|צורב Asus 2014L1T | כתבות: תולדות מאיצי התלת מימד - המחשב שלי - לימוד בתמונות - אנציקלופדיית מארזים 2008 נושאים שכדאי לכם לקרוא: גם אני תורם כח OC לטובת המדע - כרטיס המסך החדש של Intel -קופסה לגיבוי חיצוני עם RAID 1 - פרוייקט Voodoo 5 - כרטיסי מסך 2008 - ככה עושים OC ל Q9450 - שפצור Antec P180\182 - איך להאריך כבל USB - נערך לאחרונה על ידי alex.turovsky, 11-10-08 בשעה 16:04. |
|
|
|
| קישור פירסומי |
|
|
#292 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
היי,
אני רוצה לעזור, World Community Grid - Statistics By Projects איך אני עוזר בפרויקט הזה??מה צריך להוריד ולעשות??
מעבד:Intel Core 2 Duo E8400 3GHZ Box + Thermalright Ultima-90 לוח אם:GIGABYTE GA-EP35-DS3 הארד דיסק:Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 16MB זיכרון:G.Skill DDR2 4GB (2GBx2) 800Mhz CL5 מארז+ספק כוח:Enermax Chakra ECA3052 SILVER + Enermax Liberty 400W כרטיס מסך:Club3D nVIDIA GeForce 8600GT Silent 512MB PCIe מסך:Asus 22" VW222U 2ms LCD מקלדת ועכבר:Microsoft Natural Ergonomic 4000 + Logitech MX518 |
|
|
|
|
|
#293 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
עמוד ראשון קראת ?
תקרא, תוריד,תצטרף לצוות שלנו ואחרי זה תוכל לבחור בהגדרות באתר באיזה פרוייקטים החשבון שלך משתתף. עדיף שתבחר את כולם כי לפעמים אחד מגיע לסיום או שיש איתו איזדו בעייה אז התוכנה אוטומטית מורידה ומעבדת פאקטים של פרוייקט אחר.
|
|
|
|
|
#294 (קישור ישיר) | |
|
IO Member
|
ציטוט:
הורדתי וזה לא נתן לי לפתוח בגלל שזה BETש שכבר עברה את זמנה.
מעבד:Intel Core 2 Duo E8400 3GHZ Box + Thermalright Ultima-90 לוח אם:GIGABYTE GA-EP35-DS3 הארד דיסק:Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 16MB זיכרון:G.Skill DDR2 4GB (2GBx2) 800Mhz CL5 מארז+ספק כוח:Enermax Chakra ECA3052 SILVER + Enermax Liberty 400W כרטיס מסך:Club3D nVIDIA GeForce 8600GT Silent 512MB PCIe מסך:Asus 22" VW222U 2ms LCD מקלדת ועכבר:Microsoft Natural Ergonomic 4000 + Logitech MX518 |
|
|
|
|
|
|
#295 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
מה הכוונה הBETA כבר עברה את זמנה ?
אחרי שאתה נרשם, תתחבר לאתר עם השם משתמש שלך. כשתתחבר, בצד ימין תחפש Download Software ![]() Do you want to download the software again? Click here to visit the Download page. תעדכן אותנו.
|
|
|
|
|
#296 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
בשעה טובה השלמתי את המשימה שהצבתי לעצמי לרדת בדירוג העולמי תוך חצי שנה ב500 מקומות מהמקום ה2000 אל המקום ה1495 ויורד מתוך כ500,00 איש המשתתפים בפרוייקט.
World Community Grid - Member Statistics אני מקווה להגיע למקום הראשון פעם ולייצג בגאווה את ישראל. המטרה הבאה: המקום ה1000 אליו מאוד קשה להגיע כי ככל שיורדים במקומות מתקרבים לאנשים עם הרבה מחשבים ושרתים שמריצים את הפרוייקט לכן קצב הירידה היומי שלי עם 3 מחשבים עם 12 ליבות הצטמצם למשהו כמו 5 מקומות ביום :(. כמענה לבעייה הנ"ל, צריך להגביר תרומה בפרוייקט עם מחשבים נוספים. בHTPC אפשר לשים מרובע ליבה במקום כפול ליבה, במחשב לילד להשקיע במרובע ליבה מעבר לדו ליבה הבסיסי שזה מסתכם בכמה מאותש קלים למעשה וזה שווה את ההרגשה שתורמים. השבוע הוספתי לפרוייקט מחשב משפחתי שלישי(מלבד שני מחשבי לקוחות נוספים המשתתפים בפרוייקט עם מעבדים דו ליבתיים חלשים יותר בסגנון E2180), את המחשב של אבא עם Q6600 שהבאתי לו ליום הולדת לפרוייקט הWCG הזה, שיתרום גם כן למטרה וכך גם הפרוייקט קיבל מתנה וגם אבא שודרג ממעבד דו ליבתי למרובע ליבות ושני הצדדים מרוצים. תעשו מתנות כאלה למשפחה, מומלץ לאחרונה פרוייקט WCG העלה פרוייקט וידאו משלו שבו הוא מזמין אנשים לשלוח לו קטעי וידאו בו הם מספרים אודות תרומתם לפרוייקט. תהיה תחרות ומי שישלח את הוידאו הכי טוב יזכה להשתתף בוידאו הראשי שהפרוייקט מפיץ ברחבי העולם. אתם מוזמנים להעלות את יצירותיכם.
|
|
|
|
|
#297 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
יופי טופי
![]() גמרתי להרכיב את המחשב החדש והכל פועל כמו שצריך.. בניה ראשונה שלי ![]() אז... יש לי ויסטה 64Bit, מה אני צריך להוריד? קצת הסתבתכתי עם כל ההורדות פה. X86 X64 לא הבנתי מה כל אחד.. מעניין אותי על כמה אחוזים אתם בעלי ה-2 ליבות מריצים את התוכנה? חשבתי על 60 אחוז 24/7.. אמור להספיק?
|
|
|
|
#298 (קישור ישיר) | |
|
IO Folding Team
|
ציטוט:
אני ממליץ שתלחץ על זה ותיכנס עם ה log in שלך: https://secure.worldcommunitygrid.or...wnloadAgain.do 2. לא משנה איזו גרסה, ניסתי במשך חודש וגם ה32 וה64 שלחואת אותו מספר תוצאות ממוצע. פשוט תוריד את מה שיש בלינק הרשמי וזהו. --------------------------------------------------------------------------------| חדשות. אחרי שקיבלו קטעי וידאו מכל העולם הפרוייקט פירסם את הוידאו השלם עם פרטים מפתיעים על הפרוייקט. למשל, שבזכות הפרוייקט המדענים מיפו מעל 90% של החלבונים בגוף האדם ואנחנו אלו שעזרו למאמץ. כל הכבוד חברים !
מסכי DELL במחיר פינוק קורות חיים לכל המעוניין ----------------------------------------------------------------------- ביקורות: כונן OCZ SSD|צורב Asus 2014L1T | כתבות: תולדות מאיצי התלת מימד - המחשב שלי - לימוד בתמונות - אנציקלופדיית מארזים 2008 נושאים שכדאי לכם לקרוא: גם אני תורם כח OC לטובת המדע - כרטיס המסך החדש של Intel -קופסה לגיבוי חיצוני עם RAID 1 - פרוייקט Voodoo 5 - כרטיסי מסך 2008 - ככה עושים OC ל Q9450 - שפצור Antec P180\182 - איך להאריך כבל USB - נערך לאחרונה על ידי alex.turovsky, 22-11-08 בשעה 1:20. |
|
|
|
|
|
|
#299 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
אני הורדתי את ה-64BIT וויסטה לא רוצה להפעיל אותו.. כותבת שההתקנה לא תומכת X64 בלה בלה בלה.
הורדתי 32BIT והסתדרתי.. מצחיק שאני העלתי ב-20 ימים עם E8400 מה ש-P4 העלה ב-80 ימים ![]() אני עולה בטבלה לאט לאט... בינתיים 180 ומשהו אלף נקודות..
|
|
|
|
#300 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
ממש יפה עשו את הגרפיקות של הפרוייקטים השונים.
המסך שלי כרגע: ![]()
|
|
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
קישורים חוזרים (?)
לינק חוזר לטראד: http://www.iopanel.net/forum/thread11849.html
|
||||
| נשלח על ידי | עבור | סוג | תאריך | |
| Israeli Team - .לעמוד הבית של הקבוצה הישראלית לתרומת כוח עיבוד להצלת חיים | טראד נוכחי | Refback | 18-04-08 14:42 | |