![]() |
|
|||||||
| עיבוד מידע משותף IOpanl Team - Fold for a cause, find a cure |
![]() |
|
|
קישור חוזר (1) | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#31 (קישור ישיר) |
|
IO Master
|
לא הבנתי איך זה שזה עבד כל הלילה ועדיין רשום לי 000000 בזמן ריצה..
|
|
|
|
|
|
#32 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
אתה יכול לתת בבקשה PRINT SCREEN, אשמח לראות למה אתה מתכוון
מסכי DELL במחיר פינוק קורות חיים לכל המעוניין ----------------------------------------------------------------------- ביקורות: כונן OCZ SSD|צורב Asus 2014L1T | כתבות: תולדות מאיצי התלת מימד - המחשב שלי - לימוד בתמונות - אנציקלופדיית מארזים 2008 נושאים שכדאי לכם לקרוא: גם אני תורם כח OC לטובת המדע - כרטיס המסך החדש של Intel -קופסה לגיבוי חיצוני עם RAID 1 - פרוייקט Voodoo 5 - כרטיסי מסך 2008 - ככה עושים OC ל Q9450 - שפצור Antec P180\182 - איך להאריך כבל USB - |
|
|
|
|
|
#33 (קישור ישיר) |
|
IO Water Man
|
RTR אם אתה מתכוון לאינפורמציה בדף הקבוצה, חכה לעידכון, כל 24 שעות, בערך בין 3 ל-5 בבוקר.
Asus COMMANDO /Intel Q6600 G0 4.3ghz/G.Skill 4GIGA HK/palit 4850 1GB Seasonic M12 700w/WD-160GB ys /500GB aaks x2/1TB 10aecs x2/Seagate 500GB Func F30.R/ Logitech G5/ Creative X-FI /Viewsonic p97f+/Sony sata dvdrw DRU-190S/Thermaltake Xaser III Phase Change Unit emp-2k/Water Chiller unit/Water Cooling Rig thermochill pa120.2/pa120.3/MCP655/Dtek FuZion CPU/GPU HTPC-P5b deluxe/E6600 3.8ghz/2GIGA PQI/8800GT SSC /160GB ys/250GB JS/pvr150/Mozart TXV2000A /TT TP 750w
|
|
|
|
|
|
#34 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
התעדכנו לך התוצאות RTR ?
מסכי DELL במחיר פינוק קורות חיים לכל המעוניין ----------------------------------------------------------------------- ביקורות: כונן OCZ SSD|צורב Asus 2014L1T | כתבות: תולדות מאיצי התלת מימד - המחשב שלי - לימוד בתמונות - אנציקלופדיית מארזים 2008 נושאים שכדאי לכם לקרוא: גם אני תורם כח OC לטובת המדע - כרטיס המסך החדש של Intel -קופסה לגיבוי חיצוני עם RAID 1 - פרוייקט Voodoo 5 - כרטיסי מסך 2008 - ככה עושים OC ל Q9450 - שפצור Antec P180\182 - איך להאריך כבל USB - |
|
|
|
|
|
#35 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
הקליינט נתן לי error במשך יום, ואז התחיל להוריד את פרוייקטים הבטא :
לא יודע למה, אולי אלכס יוכל להסביר : בעבודות הבטא הוא מפעיל חמישה פרוייקטים ולא ארבעה (לפי מספר הליבות) ![]()
|
|
|
|
#36 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
אני לא כל יכול ולכן הלכתי להתייעץ עם המומחים. תעקבו אחרי הנושא המעניין הזה. ROUVIO תענה לי פה על המש הוא שואל אותך או תענה ישירות שמה בפורום עם המשתמש שלך למה שהוא מבקש שתענה לו.
World Community Grid - View Thread - on Quad core BETA runs 5 instances ... wtf ?!
מסכי DELL במחיר פינוק קורות חיים לכל המעוניין ----------------------------------------------------------------------- ביקורות: כונן OCZ SSD|צורב Asus 2014L1T | כתבות: תולדות מאיצי התלת מימד - המחשב שלי - לימוד בתמונות - אנציקלופדיית מארזים 2008 נושאים שכדאי לכם לקרוא: גם אני תורם כח OC לטובת המדע - כרטיס המסך החדש של Intel -קופסה לגיבוי חיצוני עם RAID 1 - פרוייקט Voodoo 5 - כרטיסי מסך 2008 - ככה עושים OC ל Q9450 - שפצור Antec P180\182 - איך להאריך כבל USB - נערך לאחרונה על ידי alex.turovsky, 17-04-08 בשעה 23:53. |
|
|
|
| קישור פירסומי |
|
|
#37 (קישור ישיר) | |
|
IO Folding Team
|
ציטוט:
משתמש בתמונה שלי ללא רשות? ומצהיר שהיא שלך ! עוד דורש ממני תשובות כאן.. ------ לא להאמין האנשים היום. ![]()
|
|
|
|
|
#38 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
שאני אבין . . . אתה רציני ? אני הולך לפורום בחו"ל, מחפש איפה לשים אותו ,פותח לך הודעה, משתמש בשם שלי כדי שיעזרו יותר מהר, עוזרים לך בכירים שמה ושואלים משהו ואתה מסתכל על זה שהשתמשתי בתמונה שלך בשביל לעזור לך ולא רוצה לענות בשביל עצמך? כאילו מה, התמונה הזאת של משהו פרטי שלך? אני קצת בשוק ממך
![]() עדיין אני אענה לך, בגלל שאני מאמין שזה חולשה רגעית שהייתה לך. נקודה ירוקה מסמנת יחידה פעילה, TASK פעיל. ליד אחד הטאסקים אצלך אין נקודה, זה אומר שהוא מכין אותו. אל תשכח ש BETA נועד גם לנסות חישובים שונים של חבילות ואל כן הם לא צפויים במיוחד. להלן הסבר על כל פיפס של חלון התוכנה BOINC Manager (simple view) The BOINC Manager's simple view looks like this: ![]() Its elements are as follows:
מסכי DELL במחיר פינוק קורות חיים לכל המעוניין ----------------------------------------------------------------------- ביקורות: כונן OCZ SSD|צורב Asus 2014L1T | כתבות: תולדות מאיצי התלת מימד - המחשב שלי - לימוד בתמונות - אנציקלופדיית מארזים 2008 נושאים שכדאי לכם לקרוא: גם אני תורם כח OC לטובת המדע - כרטיס המסך החדש של Intel -קופסה לגיבוי חיצוני עם RAID 1 - פרוייקט Voodoo 5 - כרטיסי מסך 2008 - ככה עושים OC ל Q9450 - שפצור Antec P180\182 - איך להאריך כבל USB - נערך לאחרונה על ידי alex.turovsky, 18-04-08 בשעה 9:11. |
|
|
|
|
|
#39 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
"הולך לפורום בחול"..
בחייאת.. חליק.. ------ גם אני יודע לערוך הודעות אחינו, .. יאללה.. קח :![]() זו התמונה אחרי שהקליינט סיים את יחידת הבטא הראשונה. הוא הוריד יחידת FightingAIDS@home רגילה והתחיל לעבד אותה כרגיל. הכל חזר לארבע ליבות. וכן, היתה נורה ירוקה מהבהבת כל הזמן, וכן הטיימר עמד על 00:00 למרות שזמן הריצה הראה התקדמות איטית. תרגיש חופשי להדביק את זה שם. לא נהרוס לך.
IOPANEL Team - דף מידע על הקבוצה ![]() אלמוג.. אווטאר מעולה - תודה רבה ![]() נערך לאחרונה על ידי rouvio, 18-04-08 בשעה 2:56. |
|
|
|
|
|
#40 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
שבט ג'יבארו מול שבט סבאנה..
עוד לא התחלנו וכבר יש מתיחויות.. קדימה - הצטרפו ! כרגע הקבוצה מונה 7 משתמשים גאים. המטרה - כמה שיותר. זה חינם, זה זול וזה עוזר לאנושות. אי אפשר להפסיד ! ![]()
|
|
|
|
#41 (קישור ישיר) |
|
IO Memory
|
חג שמח לכולם!
|
|
|
|
|
|
#42 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
אלכס..
אני חושב שזוהי התחלה של ידידות נפלאה ------- עכשיו, זה מה שקרה: הקליינט סיים את יחידות הבטא, כל אחת בתורה, והוריד פרוייקטים רגילים במקום. אחרי שסיים את ארבעת הפרוייקטים הרגילים - הוריד פרוייקט יחיד של Help Conquer Cancer ומפעיל אותו על ליבה בודדה. תמונות : ![]() ![]() ----- אני שם לב שלוקח זמן ליחידת העיבוד הזו ספציפית יותר זמן להשלים את העבודה ממה שלוקח במצב "רגיל" בו כל לכל ליבה מוקצה פרוייקט.
|
|
|
|
#43 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
מבקשים לראות הודעות
The quickest way to find out is to look at the messages. Click "Messages" and copy the messages into a post for us. Thank you.
|
|
|
|
|
#44 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
השגיאות שמוצגות בחלק מהקוד נובעות מטעות שלי, ולא קשורות לקליינט.
בטעות הפעלתי סינון קשרים מוצפנים באנטיוירוס של קספרסקי - לכן הקליינט לא יכול היה להתחבר כדי להוריד יחידות עיבוד חדשות. איפה הם מבקשים לראות את ההודעות של הקליינט שלי? דף ההודעות
IOPANEL Team - דף מידע על הקבוצה ![]() אלמוג.. אווטאר מעולה - תודה רבה ![]() נערך לאחרונה על ידי rouvio, 18-04-08 בשעה 20:55. |
|
|
|
|
|
#45 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
בקיצור ולעניין שואלים אם הכל הסתדר לך כבר
World Community Grid - View Thread - BOINC runs 5 tasks on a Quad(4) core CPU ... wtf ?!
|
|
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
קישורים חוזרים (?)
לינק חוזר לטראד: http://www.iopanel.net/forum/thread11849.html
|
||||
| נשלח על ידי | עבור | סוג | תאריך | |
| Israeli Team - .לעמוד הבית של הקבוצה הישראלית לתרומת כוח עיבוד להצלת חיים | טראד נוכחי | Refback | 18-04-08 14:42 | |