![]() |
|
|||||||
| עיבוד מידע משותף IOpanl Team - Fold for a cause, find a cure |
![]() |
|
|
קישור חוזר (1) | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#61 (קישור ישיר) | |
|
IO Pro
|
ציטוט:
![]()
|
|
|
|
|
#62 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
איך נכנסים לניהול במקומך באתר? צריך להכניס יוזר ראשי חדש תחת שם המנהל או משהו ?
אני מעוניין לקחת את זה על עצמי.
מסכי DELL במחיר פינוק קורות חיים לכל המעוניין ----------------------------------------------------------------------- ביקורות: כונן OCZ SSD|צורב Asus 2014L1T | כתבות: תולדות מאיצי התלת מימד - המחשב שלי - לימוד בתמונות - אנציקלופדיית מארזים 2008 נושאים שכדאי לכם לקרוא: גם אני תורם כח OC לטובת המדע - כרטיס המסך החדש של Intel -קופסה לגיבוי חיצוני עם RAID 1 - פרוייקט Voodoo 5 - כרטיסי מסך 2008 - ככה עושים OC ל Q9450 - שפצור Antec P180\182 - איך להאריך כבל USB - |
|
|
|
|
|
#63 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
|
|
|
|
|
|
#64 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
MAIZENA חבר, אנא בדוק אם אתה מופיע כ"captain" בדף הקבוצה.
אם לא, alex הציע לפתוח קבוצה חדשה בראשותו. הוא מעוניין לקחת פיקוד, ואנחנו צריכים מישהו שינהל את הקבוצה. מה שלא יהיה, אני סמוך ובטוח שאלכס יהיה פעיל יותר ממני בתחום ![]() --- *עריכה, שיניתי את השם - מאיזנה היה השני להצטרף לכן הגיוני שהוא יהיה המוביל כעת. *עריכה 2 - בדקתי לעומק את הקונטרול פאנל שלי שם, ונראה שעם חזרתי מה"היעדרות" הקצרה, ראשות הקבוצה חזרה אלי שוב. אלכס - הלפיד אצלי, אבל הבחירה שלך. נערך לאחרונה על ידי rouvio, 13-05-08 בשעה 20:02. |
|
|
|
|
|
#65 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
טוב הרמתי את הכפפה. תחת "פיקודי" אני אקח את הפרוייקט צעד אחד קדימה.
הקמתי צוות מקצועי בלי קישקושים ומחנות. את שם הצוות שאבתי מהצבא שלנו, כי זה מה שאנחנו: צבא של אוברקלוקרים שהוקם ויפעל לטובת האנושות. מלבד זאת זה נותן רעל קראו אודות הצוות החדש והתגייסו עכשיו ! תכנונים להמשך הדרך: 1) אני אפרסם בקרוב מדריך מפורט לגבי הפרוייקט. נעשה STICKY חדש ומסודר איתו בראש. 2)פרסום הסטיקי החדש כשיגיע הזמן בחדשות האתר ובחתימות שלנו. 3) מיילים שאני אשלח לחברי הפרוייקט עם חדשות.(דרך מערכת ה פרוייקט, אז הצטרפו עם e-mail פעיל). 4)השמת WIDGIT ב HOMEPAGE של האתר , ללא מטרות רווח אני מאמין CUPRA ישתף פעולה. זה נראה ככה וזה בעצם קוד HTML קטן שנועד לפרסם את הצוות, את ההישגים שלנו ולמשוך מצטרפים חדשים אלינו. ככה זה נראה לדוגמה: יש 4 גרסאות של הבאנר שלהם. לבנות, קטנה וגדולה ושחורה קטנה וגדולה. אפשר לשים איזה נתונים שרוצים ולצמצם אותן. ליאור, תהיה לך בעייה עם תרומה כזאת ל HOMEPAGE ? ![]() מה שנוגע לי: *צירוף עוד שני מחשבים אחד עם Q6600 והשני עם Q9450. 8 ליבות לטובת הפרוייקט **השבוע עוד לקוחה שלי השתכנעה והסכימה להצטרף אלינו עם E8400 חמוד. ![]()
מסכי DELL במחיר פינוק קורות חיים לכל המעוניין ----------------------------------------------------------------------- ביקורות: כונן OCZ SSD|צורב Asus 2014L1T | כתבות: תולדות מאיצי התלת מימד - המחשב שלי - לימוד בתמונות - אנציקלופדיית מארזים 2008 נושאים שכדאי לכם לקרוא: גם אני תורם כח OC לטובת המדע - כרטיס המסך החדש של Intel -קופסה לגיבוי חיצוני עם RAID 1 - פרוייקט Voodoo 5 - כרטיסי מסך 2008 - ככה עושים OC ל Q9450 - שפצור Antec P180\182 - איך להאריך כבל USB - |
|
|
|
|
|
#66 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
1) אנו לא קבוצת ממשלה - "Government agency"
2) השם של הקבוצה - "Israeli Overclockers Army", אין איזכור לשם האתר. 3) חבל שפתחת, היית מתייעץ איתי קודם ולומד להעביר את הקבוצה הנוכחית תחת פיקודך. הקבוצה עדיין ממשיכה לרוץ חבר.
|
|
| קישור פירסומי |
|
|
#67 (קישור ישיר) | |
|
IO Folding Team
|
ציטוט:
תסגור את הישנה וזהו. לא צריך אזכור לשם האתר. הוא מופיע כאתר הקבוצה. לא רוצה לשחק משחקי כבוד של "זה הקבוצה של האתר שלנו.אנחנו לא גדולים כמו שאתה חושב ואין צורך לדעתי לעשות רושם על אף אחד. ISRAELI OVERCLOCKERS ARMY כמו שהוא מעביר יפה את שם הקבוצה. ולא נלחמים בשם משהו. אנחנו נלחמים לשם משהו(כתוב שמה מה המשימה) אנחנו לא ילדים, אני מקווה, בשביל להתדיין על כבוד בשם הקבוצה. מלבד זאת, לא כולם מכירים אורוצים להופיע תחת שם אתר אחד כולשהו ולכן על מנת לגייס קהל רב ככל האפשר, כתבתי שם כולל. לחילופין, אני אעתיק את הכל לקבוצה הקיימת רק תעביר אותי לניהול שלה. היוזר alex turovsky
|
|
|
|
|
|
#68 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
לא לדעתי
![]() האנשים שנרשמו לקבוצה כאן נרשמו כיוון שהם רוצים לקחת חלק גם באתר הזה. אני מתנצל, אבל אם לא תשנה את השם למשהו שיכיל את שם האתר אתה לא תקבל את הניהול.
IOPANEL Team - דף מידע על הקבוצה ![]() אלמוג.. אווטאר מעולה - תודה רבה ![]() נערך לאחרונה על ידי rouvio, 14-05-08 בשעה 0:31. |
|
|
|
|
|
#69 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
אוקיי מה דעתך על
Israeli Iopanel.net overclockers ה jew inside overclocker Outside זה במקרה מה שמייצג אותנו, ותכלס זה נכתב בשביל החיוך. מה אתה מפחד להראות שאתה יהודי ?
|
|
|
|
|
#70 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
הסרתי את הקטע של הJEW מהטקסט הקודם, חשבתי גם שזה לא רלוונטי
![]() --- איפה מופיע השם של האתר בקבוצה ?
|
|
|
|
#71 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
אני מוותר, ומשאיר את הלפיד אצלי.
החלטה נפלה. --- לא שינית : 1) שם הקבוצה - למה ישראל צריכה עכשיו "army" ליד השם שלה ? 2) שייכות הקבוצה - שוב, עם כל הרצון והיכולת אנו עדיין לא גוף ממשלתי. 3) התחרטתי ואני רוצה הפעם להוסיף נימוק להתנגדותי לתוספת המילה "JEW" בטקסט - אני לא מתבייש שאני יהודי, ההיפך, רק חושב שתוספת כזו לא מייצגת את ישראל, ואין לה מקום עם סיסמאות מעט מיליטנטיות בשם של הקבוצה וב"אני מאמין" שלה.
|
|
|
|
#72 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
לא שיניתי כי זה לא משנה כרגע, לא הייתי באתר בכלל.
זה למה אני מדבר איתך ועם שאר הצוות (שכנראה לא כאן). אז תענה לי לגבי שם הקבוצה. אני אוריד את ה סלוגן היהודי, אפשר לחשוב מה כבר קרה ![]() גם את הגוף הממשלתי אוריד. הכל אח"כ כי אני לי חי בפורום אתה יודע ויש לי גם דברים אחרים לעשות. בסוף נשנה הכל אבל בוא נגיע להסכמה וזהו. ![]() ראית את התוכנית והרצון להשקיע. אני לא חושב שיש צורך בזה כדי "לנהל" פרוייקט שכזה, פרופורציות.
|
|
|
|
|
#73 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
כפי שציינתי - ההחלטה נפלה.
המשך ליל עבודה נעים חבר !
|
|
|
|
#74 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
מה נפלה, מי נפלה ? פתאום נפלה אחרי שאני עושה את כל זה ועוד בהתנהלות כזאת מגעילה ?
קודם לא רוצה, פונה לאחרים. כשרוצים לקחת את זה אתה לא אוהב משהו, מבלי להקשיב חושב שמשהו בשם לא בסדר. אח"כ שהמילה יהודי עושה לך לא נעים משום מה ועכשיו מדבר על עצמך "ההחלטה נפלה" כאילו מינימום היה דיבור עם הרוב פה והחלטנו איך ממשיכים. מאוד לא אהבתי את ההתנהלות הזאת. בזאת אני מושך ידיי מכל ההתנהלות הילדותית הזאת ומהשבי של קבוצה ללא מנהיג. כשתרצה להעביר את המשוכות אתה יודע איפה למצוא אותי. אני חוזר לצוות ISRAEL המקורי עם כל הנקודות והמחשבים שלי.
|
|
|
|
|
#75 (קישור ישיר) |
|
IO Water Man
|
אז מה נסגר, מה שם הקבוצה?
לי הכי נראה Israeli Iopanel.net overclockers אבל לשנות את הסדר ל Iopanel.net Israel overclockers
Asus COMMANDO /Intel Q6600 G0 4.3ghz/G.Skill 4GIGA HK/palit 4850 1GB Seasonic M12 700w/WD-160GB ys /500GB aaks x2/1TB 10aecs x2/Seagate 500GB Func F30.R/ Logitech G5/ Creative X-FI /Viewsonic p97f+/Sony sata dvdrw DRU-190S/Thermaltake Xaser III Phase Change Unit emp-2k/Water Chiller unit/Water Cooling Rig thermochill pa120.2/pa120.3/MCP655/Dtek FuZion CPU/GPU HTPC-P5b deluxe/E6600 3.8ghz/2GIGA PQI/8800GT SSC /160GB ys/250GB JS/pvr150/Mozart TXV2000A /TT TP 750w
|
|
|
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
קישורים חוזרים (?)
לינק חוזר לטראד: http://www.iopanel.net/forum/thread11849.html
|
||||
| נשלח על ידי | עבור | סוג | תאריך | |
| Israeli Team - .לעמוד הבית של הקבוצה הישראלית לתרומת כוח עיבוד להצלת חיים | טראד נוכחי | Refback | 18-04-08 14:42 | |