![]() |
|
|||||||
| עיבוד מידע משותף IOpanl Team - Fold for a cause, find a cure |
![]() |
|
|
קישור חוזר (1) | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#76 (קישור ישיר) |
|
IO OwneR
|
נו חברים מה קרה לכם ?
די קל "לשבור את הכלים" בכל דבר הכי קטן, לעזוב\לפרוש\להחזיר וכו... לא מתאים לכם, אבל שכל אחד יעשה מה שטוב ונכון לעצמו.
3x250GB WD Caviar 16MB Raid 0 3x200gb wd DATA Corshir CMPSU-HX1000 Dell 2407WFP Microsoft Vista ultimate 64bit Gaming by Logitech G25 Xbox360 Custom Built Phase Change Unit | Custom Built Water Cooling System |
|
|
|
|
|
#77 (קישור ישיר) |
|
Vmod Master
|
חבר'ה קודם כל תרגיעו
.אני מתכנן להריץ 3-4 מחשבים על הפרוייקט הזה (חלק 24/7) ואולי גם נייד או 2 שלי . אבל, אני מעוניין לראות את השם של האתר מופיע - כמו ש-DEUS ידידי המליץ או כמו השם המקורי שהיה. ROUVIO ו- ALEX - שניכם תורמים לקהילת האתר ואני מקווה שלא יהיו התנגשויות בינכם . תחליטו בינכם מה קורה בפרטי ( בלי וויכוחים) ותפרסמו מסקנותיכם . אני במעבר של דירות כרגע אבל איך שאני מתארגן על הבית אני רוצה להירשם לקבוצה. אני מחכה להחלטה (וכמו שאמרתי עדיפות לשם ש-DEUS הציע או לשם הישן של IOPANEL) .
|
|
|
#78 (קישור ישיר) | |
|
IO Folding Team
|
אלכס - קח את כל המחשבים שלך ותיפתח חמש מאות קבוצות.
הייתי מוסיף משהו אישי המשקף את הרגשתי הפרטית, אך זהו לא המקום. ההחלטה נפלה, וכן, בשיתוף. אתה יכול לקפוץ, להשתולל ולרקוע ברגליים. מה שכן חבר, יהיו פחות זיקוקי-דינור, רעשנים וקפצונים. ------ ציטוט:
השם שונה.
IOPANEL Team - דף מידע על הקבוצה ![]() אלמוג.. אווטאר מעולה - תודה רבה ![]() נערך לאחרונה על ידי rouvio, 14-05-08 בשעה 11:38. |
|
|
|
|
|
|
#79 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
אתה לא מבין שזה לא ארגז חול הא?
קודם רצית לפרוש כהגדרתך מ "סיבות אישיות". אח"כ לא מצא חן בעינייך מה שעשיתי, אז אמרתי שאין בעייה, תגידו המ אתם חושבים. אחרים עוד לא הספיקו לענות ואתה פתאום מבטל הכל, ועוד אומר שזה בשיתוף. בשיתוף של מי, שלך עם עצמך? לא רוצה לעשות את זה בפרטי. זה לא עניין של פרטי DOCTOR ICE ואתם צריכים לקחת בזה חלק ולא כל פעם בהחלטות שלו עם עצמו לתת לו להחליט. אני אמרתי מה אני יכול לעשות עם הפרוייקט הזה. RUVIO לא יודע, פוחד או סתם לא רוצה להעביר לי את הפרוייקט ואני לא מבין למה, כי אחרי הכל אני הראשון שתצמיד משתף ושואל מה הקבוצה תרצה לעשות ופרשתי את התכונית שלי. אז בוא נשמע את דעתכם. הקבוצה השנייה שפתחתי, אין בעייה אפשר להעיף אותה ושאני אעבור לניהול של הקיימת. אבל אני לא מוכן שככה יתנהלו פני הדברים ב"החלטתי ותהיה חזק".
מסכי DELL במחיר פינוק קורות חיים לכל המעוניין ----------------------------------------------------------------------- ביקורות: כונן OCZ SSD|צורב Asus 2014L1T | כתבות: תולדות מאיצי התלת מימד - המחשב שלי - לימוד בתמונות - אנציקלופדיית מארזים 2008 נושאים שכדאי לכם לקרוא: גם אני תורם כח OC לטובת המדע - כרטיס המסך החדש של Intel -קופסה לגיבוי חיצוני עם RAID 1 - פרוייקט Voodoo 5 - כרטיסי מסך 2008 - ככה עושים OC ל Q9450 - שפצור Antec P180\182 - איך להאריך כבל USB - |
|
|
|
|
|
#80 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
אתה לא מוכן ?
חבל. יש לך פרוייקט אחד שכבר מספיק עושה רעש וזיקוקים לשבע שנים הבאות. יום עבודה נהדר! ![]() --- שמע, את האמת, באמת רציתי להעביר לך את הפיקוד. אחרי שהבחנתי בדרך פעולתך, בכל הזיקוקים המיותרים והנרקסיזם הגואה - ויתרתי מלהעביר לך את הלפיד. אחרי הכל, אני זה שלחצתי לפתוח קבוצה כזו, וראשותה בידיי. אני לא מבין.. אם אתה כל כך מבין וכל כך יודע (..) מדוע לא פתחת קבוצה כזו קודם? פשוט.
|
|
|
|
#81 (קישור ישיר) |
|
Vmod Master
|
חבר'ה , חבל שהדיון יינעל בגלל הפגנת כוחות .
אם יש כבר 2 קבוצות תשאירו את זה ככה וכל אחד ינהל קבוצה. אף אחד לא מרוויח מזה כסף , אפשר , מותר ורצוי לתרום כח עיבוד ואף כדאי אבל לא בצורה כזו של "מי ינהל את הקבוצה וכו'..". אם תמשיכו - הדיון הזה ינעל !!
נערך לאחרונה על ידי DOCTOR ICE, 02-07-08 בשעה 1:01. |
|
|
|
| קישור פירסומי |
|
|
#82 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
תודה.
--- זה הבאנר העדכני - זה הקוד - קוד:
<iframe src="http://www.worldcommunitygrid.org/ge...e&special=true" frameborder="0" name="di" scrolling="no" width="405px" height="190px"></iframe> זה עמוד ההצטרפות לחברים קיימים - World Community Grid - Team זה עמוד ההצטרפות לחברים חדשים - World Community Grid - Register
|
|
|
|
#83 (קישור ישיר) | |
|
IO Folding Team
|
ציטוט:
נרקיסיסם ? אין פה לא התלהבות מיותרת ולא שום אהבה עצמית. אתה כנראה מפספס שבכל משפט שני אני אומר "למען ..." כי רוב מה שאני עושה זה לא למען עצמי אלא בשביל לעזור לאחרים ללמוד ממשהו שעשיתי והטעויות שהמכושלים שעברתי בדרך. אני לא יודע מאיפה הכעס שלך על הפרוייקט שלי. מפריע לך שמגיבים שמה בחיוביות ומביעים התלהבות ? בוא נתחיל דף חדש. עם 10 חברי קבוצה אנחנו לא מזיזים לאף אחד וזה לא משנה אם הכל יתפרק או יישאר על כנו. אנחנו צריכים יותר קהל. וכל החלטה אמורה להיות מוחלטת כאן ע"י רוב המשתתפים באופן דמוקרטי ולא "אני רוצה לתת למישהו את הניהול. לא, בעצם אני לא רוצה. למה? ככה "הוחלט", אה, כן, אני החלטתי " אז יפה שכולם בשביל אחד ואחד בשביל עצמו .אני כתבתי את התוכנית שלי ועובדה שאתה לוקח ממנה חלקים. בכיף, באמת... אני רציתי לשנות שם, בסוף אתה שינית. אני רציתי לשים באנרים בסוף אתה שמת אחד מהארבעה והחלטת שזה המתאים בלי שקופרה בכלל אמר אם הוא משתף איתי פעולה בעניין הבאנרים. צריך הרי בכלל לדבר איתו על זה קודם אם אנחנו באותו ראש, מה מפריע שאני אנהל את זה אחי ? זה לא שאני אעשה משהו נגד רצון הכלל, ההיפך, אני חושב שהראיתי מספיק רצון לקדם את כל זה ולכתוב מדריך ועוד ועוד . . . אל תהיה תינוק.
מסכי DELL במחיר פינוק קורות חיים לכל המעוניין ----------------------------------------------------------------------- ביקורות: כונן OCZ SSD|צורב Asus 2014L1T | כתבות: תולדות מאיצי התלת מימד - המחשב שלי - לימוד בתמונות - אנציקלופדיית מארזים 2008 נושאים שכדאי לכם לקרוא: גם אני תורם כח OC לטובת המדע - כרטיס המסך החדש של Intel -קופסה לגיבוי חיצוני עם RAID 1 - פרוייקט Voodoo 5 - כרטיסי מסך 2008 - ככה עושים OC ל Q9450 - שפצור Antec P180\182 - איך להאריך כבל USB - נערך לאחרונה על ידי alex.turovsky, 22-05-08 בשעה 11:06. |
|
|
|
|
|
|
#84 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
רק עכשיו זה התחיל לעניין אותי...
נרשמתי. ![]() אני עוד מנסה להבין איך זה בדיוק עובד, אבל כבר נרשמתי, הצטרפתי, והתקנתי את התוכנה ![]() אני גם מקווה לתרום בקטע של הכרטיס מסך. (HD3870X2). |
|
|
|
|
|
#85 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
עדיין רלוונטי ?
|
|
|
#86 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
כל הזמן
![]()
|
|
|
|
#87 (קישור ישיר) |
|
IO Rigs
|
השם נשמע קצת אידיוטי לדעתי, Israel Overclocking Panel.net Israeli Overclockers?
פשוט תשימו IOpanel.net crew או משהו, זה הכל. אני מאמין שבקרוב אצטרף, אני פשוט עצלן כרגע.
|
|
|
#88 (קישור ישיר) | |
|
IO Water Man
|
ציטוט:
שם הקבוצה הוא IOPANEL.net Israeli Overclockers והשם חדש והוחלף לפני שבועיים בערך, נראה לי שחבל להחליף שם כל הזמן
Asus COMMANDO /Intel Q6600 G0 4.3ghz/G.Skill 4GIGA HK/palit 4850 1GB Seasonic M12 700w/WD-160GB ys /500GB aaks x2/1TB 10aecs x2/Seagate 500GB Func F30.R/ Logitech G5/ Creative X-FI /Viewsonic p97f+/Sony sata dvdrw DRU-190S/Thermaltake Xaser III Phase Change Unit emp-2k/Water Chiller unit/Water Cooling Rig thermochill pa120.2/pa120.3/MCP655/Dtek FuZion CPU/GPU HTPC-P5b deluxe/E6600 3.8ghz/2GIGA PQI/8800GT SSC /160GB ys/250GB JS/pvr150/Mozart TXV2000A /TT TP 750w
|
|
|
|
|
|
|
#89 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
כמו שציינתי, אני לא ממש מבין בנושא הזה, אני פשוט ראיתי שפותח הנושא ציין שיש אפשרות לעזור גם בכרטיסי מסך.
|
|
|
|
|
|
#90 (קישור ישיר) |
|
IO Water Man
|
אני משער שאתה מדבר על HWBOT, שם באמת הכרטיס מסך יכול לתרום רבות לניקוד
Asus COMMANDO /Intel Q6600 G0 4.3ghz/G.Skill 4GIGA HK/palit 4850 1GB Seasonic M12 700w/WD-160GB ys /500GB aaks x2/1TB 10aecs x2/Seagate 500GB Func F30.R/ Logitech G5/ Creative X-FI /Viewsonic p97f+/Sony sata dvdrw DRU-190S/Thermaltake Xaser III Phase Change Unit emp-2k/Water Chiller unit/Water Cooling Rig thermochill pa120.2/pa120.3/MCP655/Dtek FuZion CPU/GPU HTPC-P5b deluxe/E6600 3.8ghz/2GIGA PQI/8800GT SSC /160GB ys/250GB JS/pvr150/Mozart TXV2000A /TT TP 750w
|
|
|
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
קישורים חוזרים (?)
לינק חוזר לטראד: http://www.iopanel.net/forum/thread11849.html
|
||||
| נשלח על ידי | עבור | סוג | תאריך | |
| Israeli Team - .לעמוד הבית של הקבוצה הישראלית לתרומת כוח עיבוד להצלת חיים | טראד נוכחי | Refback | 18-04-08 14:42 | |