![]() |
|
|||||||
| עיבוד מידע משותף IOpanl Team - Fold for a cause, find a cure |
![]() |
|
|
קישור חוזר (1) | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#121 (קישור ישיר) |
|
Vmod Master
|
משום מה - אני לא רואה את התמונות מהמדריך של אלכס וגם החתימה שלי לא מופיעה
אלא רק מסגרת מסביב לחתימה . וזה כבר המחשב השני שלי שאני רואה ככה . יש לי VISTA 64BIT - יכול להיות קשור ?? צריך להוריד איזה עדכון או משהו ??? אגב , הורדתי את גרסת ה-64BIT .
נערך לאחרונה על ידי DOCTOR ICE, 02-07-08 בשעה 1:26. |
|
|
|
|
|
#122 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
אני גם משתמש בויסטה 64 :
רואה את התמונות מהמדריך שלו, אבל לא רואה את החתימה שלך.
|
|
|
|
#123 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
דוקטור, פה תמצא את המדריך שלי רק באנגלית
World Community Grid - Sign in
מסכי DELL במחיר פינוק קורות חיים לכל המעוניין ----------------------------------------------------------------------- ביקורות: כונן OCZ SSD|צורב Asus 2014L1T | כתבות: תולדות מאיצי התלת מימד - המחשב שלי - לימוד בתמונות - אנציקלופדיית מארזים 2008 נושאים שכדאי לכם לקרוא: גם אני תורם כח OC לטובת המדע - כרטיס המסך החדש של Intel -קופסה לגיבוי חיצוני עם RAID 1 - פרוייקט Voodoo 5 - כרטיסי מסך 2008 - ככה עושים OC ל Q9450 - שפצור Antec P180\182 - איך להאריך כבל USB - |
|
|
|
|
|
#124 (קישור ישיר) |
|
Vmod Master
|
נרשמתי !!!
|
|
|
#125 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
לא פחות ולא יותר הדוקטור בכבודו ובעצמו!
![]() ![]() מתחיל להיות חם.. ![]()
|
|
|
|
#126 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
נרשמתי גם עכשיו
![]() rouvio, אתה יכול לבדוק אם באמת אני בקבוצה? כי אני לא בטוח חח.. איך לסדר את ההגדרות? לא הבנתי כל-כך.. כמה שהוא ישתמש בהארד דיסק? כמה שהוא ישתמש במעבד? כמה דקות אחרי Idle? עשיתי 10GB 80% אחרי דקה אחת ^^ זה בסדר כל זה?
|
|
| קישור פירסומי |
|
|
#127 (קישור ישיר) | |
|
IO Games
|
ציטוט:
ההגדרות בסדר. כל הכבוד ![]()
MEMORY: Kingston HyperX + Ballistix Tracer 4x1GB PC2-8500 CL5 GPU: EVGA e8800GTX + Thermalright HR-03 PLUS + AC 9PWM MB: ASUS Striker Extreme | PSU: Enermax Noistaker 600watts Chassis: Tt Armor Super Tower | HDD's: WDC 250KS, 500AAKS דיאבלו 3 הקהילה הישראלית ![]() |
|
|
|
|
|
|
#128 (קישור ישיר) |
|
IO OwneR
|
אני יורד בתרומה שלי לשבוע שבועיים הקרובים, כל המערכות שלי כרגע מושבתות למען מספר פרוייקטים, אחזור במהרה.
3x250GB WD Caviar 16MB Raid 0 3x200gb wd DATA Corshir CMPSU-HX1000 Dell 2407WFP Microsoft Vista ultimate 64bit Gaming by Logitech G25 Xbox360 Custom Built Phase Change Unit | Custom Built Water Cooling System |
|
|
|
|
|
#129 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
|
|
|
|
#130 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
בקרוב יצטרף למאמץ המלחמתי PAPA CRUNCHER
מסכי DELL במחיר פינוק קורות חיים לכל המעוניין ----------------------------------------------------------------------- ביקורות: כונן OCZ SSD|צורב Asus 2014L1T | כתבות: תולדות מאיצי התלת מימד - המחשב שלי - לימוד בתמונות - אנציקלופדיית מארזים 2008 נושאים שכדאי לכם לקרוא: גם אני תורם כח OC לטובת המדע - כרטיס המסך החדש של Intel -קופסה לגיבוי חיצוני עם RAID 1 - פרוייקט Voodoo 5 - כרטיסי מסך 2008 - ככה עושים OC ל Q9450 - שפצור Antec P180\182 - איך להאריך כבל USB - |
|
|
|
|
|
#131 (קישור ישיר) |
|
IO Rookie
|
גם אני נרשמתי, לא יודע עד כמה יעיל ה e6300 שלי, אבל אני אעשה כמיטב יכולתי.
האם עדיף שהתוכנה תרוץ תמיד אבל תשתמש בערך ב 20% או יותר העיקר שאני לא ארגיש את זה כדי לא להפריע לגלישה באינטרנט? או שתרוץ 80% אבל חצי מהיום נגיד? |
|
|
|
|
|
#132 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
שתרוץ 100% כשאתה לא נמצא. גם ככה זה לא מפריע ל EMULE או BITTORENT להוריד אז מה אכפת לך ?
אני שם ככה: 100% כאשר המחשב לא בשימוש 10 דקות.
מסכי DELL במחיר פינוק קורות חיים לכל המעוניין ----------------------------------------------------------------------- ביקורות: כונן OCZ SSD|צורב Asus 2014L1T | כתבות: תולדות מאיצי התלת מימד - המחשב שלי - לימוד בתמונות - אנציקלופדיית מארזים 2008 נושאים שכדאי לכם לקרוא: גם אני תורם כח OC לטובת המדע - כרטיס המסך החדש של Intel -קופסה לגיבוי חיצוני עם RAID 1 - פרוייקט Voodoo 5 - כרטיסי מסך 2008 - ככה עושים OC ל Q9450 - שפצור Antec P180\182 - איך להאריך כבל USB - נערך לאחרונה על ידי alex.turovsky, 02-07-08 בשעה 23:21. |
|
|
|
|
|
#133 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
אלה ההגדרות הטובות ביותר שראיתי עד כה:
![]() אני אישית משתמש ב100 אחוז, כל הזמן, 100 גיגה מקום על הכונן. אין הבדל.. אינטרנט פועל מצויין, פוטושופ, אופיס - הכל עובד היטב. רק לא משחקים. ממש לא מפריע לניהול השוטף של המחשב. אם אני צריך זמן מעבד (רינדורים, משחקים וכ') - פשוט עושה "pause".
IOPANEL Team - דף מידע על הקבוצה ![]() אלמוג.. אווטאר מעולה - תודה רבה ![]() נערך לאחרונה על ידי rouvio, 02-07-08 בשעה 17:42. |
|
|
|
|
|
#134 (קישור ישיר) | |
|
IO Pro
|
ציטוט:
![]() יש לי ליבה אחת Pentium 4 על 3.20GHZ לא נראה לי שאני יצליח לעשות משהו במחשב תוך כדי עבודה עם ה-Bonic. אז שאני לא יהיה במחשב אחרי דקה שיעבוד חופשי לא אכפת לי. היום בלילה השארתי אותו מ-2 לפנות בוקר עד 1 בצהריים ![]() כל הפרויקט הזה עוזר למחקרים לטובת קידום ופיתוח האנושות? לפי מה שהבנתי... ![]()
Custom Built Water Cooling System Join Our Team! - World Community Grid נערך לאחרונה על ידי Ofek123, 02-07-08 בשעה 17:56. |
|
|
|
|
|
|
#135 (קישור ישיר) |
|
IO Rookie
|
הבעיה ששמתי לב עליה היא הטמפרטורה, בגלל שהקירור שלי מעפן רצח.
בדרך כלל ב IDLE ה E6300 שלי נמצא ב 32 מעלות כרגע הוא ב 50 האם הוא ישרוד לאורך זמן? :P |
|
|
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
קישורים חוזרים (?)
לינק חוזר לטראד: http://www.iopanel.net/forum/thread11849.html
|
||||
| נשלח על ידי | עבור | סוג | תאריך | |
| Israeli Team - .לעמוד הבית של הקבוצה הישראלית לתרומת כוח עיבוד להצלת חיים | טראד נוכחי | Refback | 18-04-08 14:42 | |