IOPanel

חזור   IOPanel > חומרה > אחסון
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

אחסון דיסק קשיח , דיסק און קי , כונני SSD , דיסקים קשיחים חיצוניים , אמצעי אחסון מתקדמים , פתרונות NAS , RAID ותמיכה טכנית.

חומרה : אחסון

בעיה בלוח P5Q PRO בהתקנה של AHCI !!!

ב"ה שלום חברים ברשותי דיסק קשיח סמסונג (כמה ותקינים כולם) הגדרתי בביוס שהוא יעבוד על Enhanced ושם על AHCI לא ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 24-06-08, 19:51   #1 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של AssaFiles
 
תאריך הצטרפות: Feb 2007
הודעות: 1,171
ברירת מחדל בעיה בלוח P5Q PRO בהתקנה של AHCI !!!

ב"ה

שלום חברים ברשותי דיסק קשיח סמסונג (כמה ותקינים כולם)
הגדרתי בביוס שהוא יעבוד על Enhanced ושם על AHCI
לא על RAID ולא על IDE כי אני רוצה שיעבוד לי NCQ פלאג אנד פליי !
מופיע לי מסך כחול אחרי שאני גם מכניס לו את הדרייברים של ICH10
כשאני מתקין עם הצורב SATA מופיע לי מסך כחול שמשהו לא בסדר ותבדוק את החומרה ...
שאני מתקין עם IDE מופיע לי מסך שהוא לא מזהה את הדיסק קשיח (בביוס מזהה) ואז F3 לצאת
שאני מתקין עם כל השאר עובד פקפקטו כמו שצריך הכל

מה דעתכם ?
נשים על מצב RAID אולי וזהו ?
AssaFiles לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל

נושאים דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
בעיה בלוח asus m2n-e PsyMaster כרטיסי קול , רמקולים ומערכות שמע 4 04-05-08 10:52
בעיה בלוח P5W DH jackdaniels תמיכה טכנית 9 29-04-08 14:49
בעיה בהתקנה ראשונית של ויסטה 64.. תעזרו בבקשה yanivshen תמיכה טכנית 9 27-02-08 21:16
בעיה בהתקנה של CATALIST 7.11 :( DR-EVIL תמיכה טכנית 6 23-11-07 0:41
בעיה בלוח eddr666 תמיכה טכנית 4 11-11-07 7:38


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 7:19.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות