![]() |
|
|||||||
| תמיכה טכנית Technical Support |
![]() |
|
|
קישור חוזר | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 (קישור ישיר) |
|
IO Rookie
|
מסך כחול לאחר התקנת דריבר
שלום לכולם.
יש לי לוח אם ASUS STRIKER 2 NSE. כאשר אני מתקין את הדרייברים של ה CHIPSET אני מקבל לאחר מכן מסך כחול. עשיתי בדיקה והתברר שהדרייבר הגורם לבעיה הינו NVIDIA SERIAL ATA CONTROLLER. האם עוד מישהו נתקל בבעיה דומה ויכול לספק תשובות. תודה לכל העוזרים.. |
|
|
|
|
|
#2 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
אין הרבה תשובות , תוריד דרייבר CHIPSET מעודכן , תבדוק אם זה משנה משהו
אם התקנת כבר חדש תוריד גרסא יותר ישנה , או אתה מה שיש בדיסק , עדכן אותנו
|
|
|
#3 (קישור ישיר) |
|
IO OwneR
|
היי, ניסית להתקין את גירסאת הדריוור האחרונה שנמצאת באתר של NVIDIA ?
Asus Rampage 2 Extreme | Intel Core i7 965 EE | Sapphire HD 4870x2 | 3x2gb Corsair Dominator 1600Mhz C8 | Creative X-Fi Lian-Li P80 mod | Lian-Li Pc 65 mod 3x320GB Samsung 16MB Raid 0 3x1Tb wd DATA | Corsair CMPSU-HX1000 | Dell 2407WFP | Microsoft Vista ultimate 64bit | Gaming by Logitech G25 , 15 , 7 | Xbox360 | Custom Built Phase Change Unit | Custom Built Water Cooling System Rig 2: Evga classified | Intel Core i7 920 D0 | SLi - 2 x GTX 285 | OCZ 1600 C7 | PCP 750W ![]() ![]() Join the IOpanel HWBOT Team Join the IOPanel world Community Grid Team Join the IOPanel Super Pi DB |
|
|
|
|
|
#4 (קישור ישיר) |
|
IO Rookie
|
CUPRA שלום.
אכן כן דרך העדכונים האוטומטיים של מערכת ההפעלה. לאחר התקנת הדריבר שצויין אני מקבל BSOD הוא מציין את המסך כ- ROYAL.SYS גם לאחר התקנת הדרייברים של ה-צ'יפסט דרך הדיסק של הלוח אותו בעיה. בכל מקרה דרייבר זה מופיע כאופציונלי ולא הכרחי השאלה שלי למה הדרייבר משמש? |
|
|
|
|
|
#5 (קישור ישיר) |
|
IO Rookie
|
אתה מפעיל מערכת הפעלה וויסטה?
מסתבר (מקריאת פורומים באינטרנט...) שישנה התנגשות התקנים בהתקנת דריברים של NVIDIA ביחד עם הדריברים של הציפסט על מערכות וויסטה בגרסאות OEM (הגיע ביחד עם המחשב או שהורד מהאינטרנט כך שהוא כבר פרוץ וללא צורך לעשות אקטיבציה באופן ידני אלה מתבצע אוטומטי ושקוף למשתמש...) במקרה וזה נכון אין מה לעשות אלא לחכות לגרסאות דריברים חדשים יותר. Vista Royal.SYS BSOD (Blue Screen of Death) Crash Error » My Digital Life |
|
|
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| דריבר בטא חדש NV 174.74 | jakoz | דריוורים ותוכנות באנצ'מארק | 10 | 01-04-08 22:48 |
| בעיה לאחר התקנת ויסטה 64BIT. | AgentSmith | תמיכה טכנית | 48 | 10-11-07 18:34 |
| הופעת מסכים כחולים לאחר התקנת הטוניק. | ExtaNd | תמיכה טכנית | 11 | 20-09-07 21:31 |
| מישהו הרגיש שינוי בביצועים לאחר התקנת VISTA SP1?.. | ExtaNd | תמיכה טכנית | 29 | 18-08-07 19:54 |
| המחשב לא עולה לאחר מסך כחול | Liquid-Love | תמיכה טכנית | 25 | 19-06-07 14:28 |