![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
קישור חוזר | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 (קישור ישיר) | ||
|
IO Folding Team
|
הרכבת מחשב מהקופסה עד ההפעלה / אלכס טורובסקי
תודה ל
על עמידה במילה ואספקת המוצרים בזמן לביקורות. למי שמגיע, מגיע.מחשב העל שלי נכנס השבוע היישר לפעילות בפרוייקט ה WORLD COMMUNITY GRID. מפרט: Sapphire Radeon HD4870 PCI-e 512 MB DDR5 X2 CROSSFIRE OCZ OCZ2RPR10664GK 5-5-5-18 (2x2048)MB 4GB 1066MHz Reaper DDR2 Memory set Intel Core2 Quad 2.5GHz 12MB Q9450 Box CPU Thermalright Ultra 120 Extreme Asus Rampage Formula X48 DDR2 Motherboard for Intel Corsair CMPSU-750TX 750 W ASUS 2014BLT X20 DVD\RW LIANLI P60B Aluminum Black Super ATX Case with 140mm top fan and antivibration system Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATAII 16MB 7200RPM X2 שיעבדו ב RAID 1 לגיבוי אחד של השני (אני לא הופך שוב לקורבן של דיסק תקול).. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ תמונות. התמונות הינן מיוחדות. רציתי לעשות משהו מיוחד והעליתי פרוייקט צילום שלם. לקחתי את מצלמת ה FUJI F31FD שכבר אינה מיוצרת והייתה המצלמה עם חיישן ה CCD הנקי בעולם בקטגוריית הקומפקטיות ואתם תראו את זה בתמונות. הלכתי לחנות של ציוד לסטודיו צילום וקניתי LIGHT QUBE שמשמשת בתעשיית הפרסום לצילומי מוצרים (ותינוקות שדוחסים בפנים ) ומרככת את האור מכל הכיוונים.התוצאה, צילומים שבהחלט אפשר לעשות פוסטרים מחלקם. מקווה ששמרתי על הסטנדרט ושנהניתם. ®כל הזכויות על התמונות שמורות לאלכסנדר טורובסקי ההתקנה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *אמא באה לעזור, לא הידיים שלי חח ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ התקנת מאוורר מיוחד לקירור ה Northbridge שהגיע ל75 מעלות ב STOCK (בגלל שני 4870 עצבניים). אז מה זה ה Antec Spot Cool ? המוצר הייחודי הזה בא לפתור שתי בעיות ראשיות: - לקרר חלק כולשהו בלי לפרק שום חלקים במארז בשביל לשנות את אופן פיזור האוויר במארז. - להוסיף קירור ל HOT SPOTS שייווצרו בעת ההרכבה. * המוצר מאוד גמיש ומתלבש על אחד מ 9 הברגים של לוח האם ככה שהוא מאוד נוח וקל להרכבה. הנה ההוכחות לכל הספקנים שהמאוורר הזה של ANTEC עובד מצויין:
להלן תוצאות של עומס מטורף של המחשב ע"י תוכנת WORLD COMMUNITY GRID המריצה בו זמנית 4 פרוייקטים (שגם הפעלתי תצוגה ויזואלית שלהם לאמץ GPU ושתראו שזה על 4 ליבות).*אגב רואים את הפרוייקט החדש שעוסק בהנדסה גנטית של זרעי אורז שיניבו תפוקה גדולה יותר למניעת רעב בארצות העולם השלישי). מי שלא רואה זה הולך ככה באמצע הרשימה (מצד שמאל לפני מצד ימין אחרי ההתקנה): CPU - מן הסתם אותם מעלות כי זה גם לא אמור היה לרדת זה ממילא נמוך). MB - אין לי מושג מה ההבדל ביןם זה לסעיף הבא NB - שבב ה NORTHBRIDGE ירד ב10 מעלות (משתנה כי בתמונה לדוגמה יש ירידה של 8 מעלות). התוצאה הושגה במלואה ללא שום שינויים במארז, בדיוק מה שהמאוורר הזה התבקש לעשות - לפתור בעייה בלי לפרק הכל מחדש. זה גם לא המקסימום שלו כי כמו שתראו הייתי מוגבל במקום והוא לא נכנס קרוב לקירור ה NB בגלל קרבה בין כרטיס ה 4870 ל קירור המעבד אז אלה תוצאות כאשר המאוורר במרחק של 20 ס"מ מהקירור (!) שזה יפה מאוד כי אם היה ממש מעל הקירור, התוצאות היו טובות פי 2. התוצאה: ההרכבה: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ זה הדבר הכי חשוב במארז שצריך להעיף. את כל החסמי אוויר האלה שמייד אחרי שהאוויר יוצא מהמאוררים - הוא נתקע בהם. תעיפו את כולם וצרו חור ענקי במארז שהמאוררים הקדמיים יעיפו את כל החום פנימה כי דרך החרירים האלה לא עובר כלום. ![]() ![]()
מסכי DELL במחיר פינוק קורות חיים לכל המעוניין ----------------------------------------------------------------------- ביקורות: כונן OCZ SSD|צורב Asus 2014L1T | כתבות: תולדות מאיצי התלת מימד - המחשב שלי - לימוד בתמונות - אנציקלופדיית מארזים 2008 נושאים שכדאי לכם לקרוא: גם אני תורם כח OC לטובת המדע - כרטיס המסך החדש של Intel -קופסה לגיבוי חיצוני עם RAID 1 - פרוייקט Voodoo 5 - כרטיסי מסך 2008 - ככה עושים OC ל Q9450 - שפצור Antec P180\182 - איך להאריך כבל USB - נערך לאחרונה על ידי alex.turovsky, 28-10-08 בשעה 3:13. |
||
|
|
|
|
|
#2 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
תתחדש =]]]]
אממ אולי הייתי מחכה קצת ואם יש תקציב הייתי לוקח Sapphire Radeon HD4870 PCI-e 512 MB DDR5 X2) X2 )
"פורסם במקור על ידי CFFF [IMG] אחי קימפלתי קובץ PHP לקובץ EXE אני מריץ אותו בCMD וזה רק רושם לי את הקוד...." בברכה, מתן כהן צריכים עזרה ב php asp sql java פנו אלי. נערך לאחרונה על ידי matanco, 30-06-08 בשעה 23:51. |
|
|
|
|
|
#3 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
תתחדש, זה מעולה.
הייתי ממליץ לך להוסיף קירור קצת יותר איכותי למעבד אולי גם ללכת ללכת על זכרונות עם תזמונים טובים יותר. |
|
|
|
|
|
#4 (קישור ישיר) | |
|
IO Folding Team
|
ציטוט:
![]() 2. אני מודע לזה אבל ברגע שאתה עושה אוברקלוק אין דבר כזה 1066 CAS 4 כזכור לי וממילא כשעושים OC מעלים את התזמונים ל 5 ככה שזה היה מיותר לבזבז כסף על זיכרון CAS4. 1066 רציתי כי הוא מגיע עד 533 בלי בעייה וזיכרון 800 צריך להתפלל שיעבור 400 ולקנות יקר יותר.
מסכי DELL במחיר פינוק קורות חיים לכל המעוניין ----------------------------------------------------------------------- ביקורות: כונן OCZ SSD|צורב Asus 2014L1T | כתבות: תולדות מאיצי התלת מימד - המחשב שלי - לימוד בתמונות - אנציקלופדיית מארזים 2008 נושאים שכדאי לכם לקרוא: גם אני תורם כח OC לטובת המדע - כרטיס המסך החדש של Intel -קופסה לגיבוי חיצוני עם RAID 1 - פרוייקט Voodoo 5 - כרטיסי מסך 2008 - ככה עושים OC ל Q9450 - שפצור Antec P180\182 - איך להאריך כבל USB - |
|
|
|
|
|
|
#5 (קישור ישיר) |
|
IO Rookie
|
מזל טוב אלכס.
|
|
|
|
|
|
#6 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
אחלה מחשב אלכס, אבל לא הבנתי למה המחיר כ"כ יקר? (9)
|
|
| קישור פירסומי |
|
|
#7 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
הממ.. בוא נראה. מארז, 2 HD, קרוספייר של 4870. עכשיו מובן יותר ?
![]() אלכס, שקלת מארז אחר ? |
|
|
|
|
|
#8 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
בהחלט אחלה מחשב. ביצועים גבוהים מאוד אתה תקבל. תתחדש.
|
|
|
|
|
|
#9 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
תתחדש!
אחלה מארז! הולך לצאת לך איזה מפלצת קטנה...
__________________ CPU: Intel Q6600 G0 @3.2 24/7 Tuniq Tower 120 GFX: eVGA 8800GTX RAM: 2GB G.Skill HK 4-4-3-5(ProMos) & 2GB Crucial Ballistix PC2-5300(D9GMH) MB: Asus P5K-E/Wifi-AP (Bios 1102 תודה לאלמוג עיצובים בע"מ על האווטר כל הזכויות שמורות לו ˙˙˙sıɥʇ op oʇ ʍoɥ puıɟ oʇ ǝʌɐɥ noʎ ʍou (-: ˙˙˙ʞɔǝ |