![]() |
|
|||||||
| מעבדי INTEL ולוחות אם Intel cpus & Mainboards |
![]() |
|
|
קישור חוזר | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
טכנולוגיות: הכל אודות ®Intel Quickpath, מחליפת ה ®HyperTransport במעבדי Intel Nehalem
קורות חיים לכל המעוניין מחפשים צורב ? הביקורת החדשה שלי היא בשבילכם! גם לי חרה שמדינת ישראל איבדה את הכבוד הלאומי. מסכימים איתו ? (ראו בעצמכם: חלק1, חלק2) הצביעו!, כי ![]() ביקורות: כונן OCZ SSD|כתבות: תולדות מאיצי התלת מימד - המחשב שלי - לימוד בתמונות - אנציקלופדיית מארזים 2008 נושאים שכדאי לכם לקרוא: גם אני תורם כח OC לטובת המדע - כרטיס המסך החדש של Intel -קופסה לגיבוי חיצוני עם RAID 1 - פרוייקט Voodoo 5 - כרטיסי מסך 2008 - ככה עושים OC ל Q9450 - שפצור Antec P180\182 - איך להאריך כבל USB - נערך לאחרונה על ידי alex.turovsky, 23-07-08 בשעה 5:32. |
|
|
|
|
|
#2 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
תודה על הלינק.
מאוד אינפורמטיבי. קודם כל נתחיל בזה שהמעבר לבקר זיכרון מובנה במעבד היה צעד מאוד מבורך.וזה הולך לשפר משמעותית את המהירות. אבל לפי ההסבר ומה שהבנתי QUICKPATH יהיה הרבה יותר חיוני לשרתים מאשר למשתמש ביתי. התעבורת מידע יותר מאובטחת מבחינה של איבוד מידע בפקטים של המעבד והזיכרון. אין ספק שהמערכות הביתיות יהנו משיפור ביצועים משמעותי! אני כבר מחכה לטכנולוגיה הזאת!
CPU: Intel Q6600 G0 @3.2 24/7 Tuniq Tower 120 GFX: eVGA 8800GTX RAM: 2GB G.Skill HK 4-4-3-5(ProMos) & 2GB Crucial Ballistix PC2-5300(D9GMH) MB: Asus P5K-E/Wifi-AP (Bios 1102 תודה לאלמוג עיצובים בע"מ על האווטר כל הזכויות שמורות לו מכירה : Thermalright HR-03GT חדש! |
|
|
|
|
|
#3 (קישור ישיר) |
|
IO Storage
|
זה צעד מבורך, למשתמש הביתי ובמיוחד לשוק השרתים בו יש ריבוי מעבדים.
מניסיון העבר עם AMD, זה מוריד את ה Latency של הגישה לזכרונות בצורה משמעותית, במיוחד שאנו הולכים לכיוון של מעבד מרובה ליבות, העניין הזה נהיה יותר ויותר חיוני. אני מניח/מקווה שהחבר'ה ב INTEL חקרו טוב טוב את הארכיטקטורה של AMD, ה QuickConnect, ואולי אפילו ניסו לשפר אותה, אם כי אני בספק כי זו ארכיטקטורה מצויינת. אולי זה נראה קצת באיחור, אבל בשנה האחרונה זה היה עושה רק בלגאן, בגלל שאינטל עבדה גם עם DDR2 וגם עם DDR3 ולדעתי זה היה מסבך את העניין, עם הנהלם (שיתמוך ב DDR3 בלבד) זה כבר יותר פשוט. נ.ב. מצחיק קצת הדימיון בין השמות, QuickConnect Vs. Quickpath ![]()
|
|
|
|
#4 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
עדיף על שמות כמו NETBURST . . .
ממה שאני רואה, ממבחני הביצועים של ה NEHALEM לעומת ה Q9450 שלי, טכנולוגיית הליבה של ה NEHALEM תוביל ב2009 את התחרות מול מעבדי AMD בתושבת החדשה שלהם AM3.
קורות חיים לכל המעוניין מחפשים צורב ? הביקורת החדשה שלי היא בשבילכם! גם לי חרה שמדינת ישראל איבדה את הכבוד הלאומי. מסכימים איתו ? (ראו בעצמכם: חלק1, חלק2) הצביעו!, כי ![]() ביקורות: כונן OCZ SSD|כתבות: תולדות מאיצי התלת מימד - המחשב שלי - לימוד בתמונות - אנציקלופדיית מארזים 2008 נושאים שכדאי לכם לקרוא: גם אני תורם כח OC לטובת המדע - כרטיס המסך החדש של Intel -קופסה לגיבוי חיצוני עם RAID 1 - פרוייקט Voodoo 5 - כרטיסי מסך 2008 - ככה עושים OC ל Q9450 - שפצור Antec P180\182 - איך להאריך כבל USB - נערך לאחרונה על ידי alex.turovsky, 05-09-08 בשעה 16:50. |
|
|
|
|
|
#5 (קישור ישיר) |
|
IO Rookie
|
סרטון מעולה, מדהים איזה שיפור יש לעומת האריטקטורות הישנות.
לגבי נהלם? יהיו 8 ליבות לאדם הפשוט? אם בכלל יש חיה כזאת? |
|
|
|
|
|
#6 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
8 ליבות זה בדיוק כמו הדיון היום "4 ליבות, לקנות או לקנות זאת השאלה".
תכלס, משחקים לא ייהנו מזה בשיט. מה שכן, עורכי וידאו,תלת מימדי וסאונד שהתוכנות שלהם מנצלות כמה שיותר ליבות מאוד ייהנו מזה.
קורות חיים לכל המעוניין מחפשים צורב ? הביקורת החדשה שלי היא בשבילכם! גם לי חרה שמדינת ישראל איבדה את הכבוד הלאומי. מסכימים איתו ? (ראו בעצמכם: חלק1, חלק2) הצביעו!, כי ![]() ביקורות: כונן OCZ SSD|כתבות: תולדות מאיצי התלת מימד - המחשב שלי - לימוד בתמונות - אנציקלופדיית מארזים 2008 נושאים שכדאי לכם לקרוא: גם אני תורם כח OC לטובת המדע - כרטיס המסך החדש של Intel -קופסה לגיבוי חיצוני עם RAID 1 - פרוייקט Voodoo 5 - כרטיסי מסך 2008 - ככה עושים OC ל Q9450 - שפצור Antec P180\182 - איך להאריך כבל USB - |
|
|
|
| קישור פירסומי |
|
|
#7 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
נכון , אב השאלה היא האם זה נכון רק לגבי היום? והמישחקים הבאים שיצאו החל מFARCRY 2 כבר יתנו יתרון מסיבי למעבד?
כשיצא FARCRY הייתי שמח אם אחד המנהלים היה עושה ביקורת מנומקת עם חד ליבה , כפול ליבה ומרובע ליבה , ואותם בOC , במישחקים כמו GRID( שקיימת פקודה שעושה שהוא יתמוך ב4ליבות ), וכמו SUPREME COMMANDER האם יש הבדל גדול בין מעבד חד ליבה לדוליבה במישחקים שתומכים ב2 ליבות???
|