IOPanel

חזור   IOPanel > אוברקלוקינג וקירור > אוברקלוקינג
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

אוברקלוקינג שאלות ועזרה בנושאי אוברקלוקינג למעבד , לזיכרון , לכרטיס המסך , תוכנות מבדקי חומרה וביצועים , וקבוצת ה HWBOT המובילה בישראל

אוברקלוקינג וקירור : אוברקלוקינג

בעיית טמפרטורה קשה..

יש כאן איזה ביקרות על משחה טרמית קרא אותה... http://www.iopanel.net/forum/thread8416.html הנה כנס לכאן וקרא בעיון ... ד"א כמה עלה המחשב ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 22-07-08, 22:44   #16 (קישור ישיר)
IO Folding Team
 
סמל האישי של tsrm
 
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 5,214
ברירת מחדל

יש כאן איזה ביקרות על משחה טרמית קרא אותה...
משחות טרמיות
הנה כנס לכאן וקרא בעיון ...
ד"א כמה עלה המחשב שלך מאיפה?
tsrm לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 23-07-08, 0:51   #17 (קישור ישיר)
IO Rookie
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 62
ברירת מחדל

המחשב עלה בסביבות 6300 בפוקס פי סי...

אבל בקישור שנתת לי לא רשום איך להוריד משחה תרמית!
לשים חדשה אני יודע אבל להוריד אני לא
אציטון זה בסדר?

נערך לאחרונה על ידי or313, 23-07-08 בשעה 0:57.
or313 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 23-07-08, 1:07   #18 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של MagicBoy
 
תאריך הצטרפות: Mar 2008
הודעות: 2,435
ברירת מחדל

כן , עם צמר גפן או מקל אוזניים כזה
__________________
<a href=http://www.iopanel.net/forum/thread21316.html target=_blank><img src=http://www.uploadfileyou.com/files/8...xq8kfqyazp.jpg border=0 alt= /> </a>
MagicBoy לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 23-07-08, 13:37   #19 (קישור ישיר)
IO Rookie
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 62
ברירת מחדל

טוב... מסתבר שהמתח של ברירת מחדל הוא בכלל 1.12 משהו כזה..
אז עכשיו הטמפ היא 38 במנוחה 51 במאמץ
ואחרי הנתונים שנתת:

"טוב שלך 65 ננו ושלי 45 הבדל 6 מעלות (בוא נגיד)
ושלך ארבע ליבות שלי שתיים אז עוד 3 מעלות הבדל

יוצא הפרש של 9 מעלות למרות שיש לך יותר מאווררים עם יותר סיבובים "

יוצא שהקירור שלי דווקא בסדר.... והבנצ'ים באינטרנט הם על מתחים יותר נמוכים כנראה בגלל שהלוח אם שלי יש לו Vdrop רציני! אני עדיין מעוניין בלנתק ולחבר מחדש את הקירור מתישהו..תודה על העזרה..

אגב, למישהו יש אולי מושג מה אני יכול לעשות כדי לשפר או לפתור את הVdrop הזה?
כי אם למשל בביוס אני שם מתח 1.55 במחשב במאמץ זה יהיה 1.5 וזה מקשה עליי מאוד..
תודה מראש
or313 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 23-07-08, 13:47   #20 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של MagicBoy
 
תאריך הצטרפות: Mar 2008
הודעות: 2,435
ברירת מחדל

אני מניח שאתה יכול לעשות VMOD, אבל חכה שDOCTOR ICE יגיב בקשר לזה
__________________
<a href=http://www.iopanel.net/forum/thread21316.html target=_blank><img src=http://www.uploadfileyou.com/files/8...xq8kfqyazp.jpg border=0 alt= /> </a>
MagicBoy לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 3:50.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות