IOPanel

חזור   IOPanel > דבר חופשי > תוכנה ומערכות הפעלה
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

תוכנה ומערכות הפעלה תוכנות , יישומים, מערכות הפעלה , המלצות לפני קניה , מדריכים , כלים מומלצים ותמיכה טכנית.

דבר חופשי : תוכנה ומערכות הפעלה

שאלה למי שמבין בפיתוח ובניית אתרים ובתכנות שייכנס גם מי שלא מוזמן

שלום שמי יוסי ואני מעוניין ללמוד פיתוח אתרים ובנייתם - בקיצור תכנות הלכתי לג'ון ברייס והמליצו לי על הקורס של ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 22-07-08, 19:29   #1 (קישור ישיר)
IO Rookie
 
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 55
ברירת מחדל שאלה למי שמבין בפיתוח ובניית אתרים ובתכנות שייכנס גם מי שלא מוזמן

שלום שמי יוסי ואני מעוניין ללמוד פיתוח אתרים ובנייתם - בקיצור תכנות
הלכתי לג'ון ברייס והמליצו לי על הקורס של dot net 2008 ולימוד שפת c#
רציתי לדעת אם מישהו יודע או מבין בזה ומה זה אומר בדיוק מבחינת העיסוק בעתיד (לאחר הלימוד) אודה לכל מי שישתף אותי בידע שלו בתחום !
macgyver89 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 23-07-08, 3:00   #2 (קישור ישיר)
IO Rookie
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 26
ברירת מחדל

דבר ראשון, הייתי בג'ון ברייס וממש לא נהנתי, קורסים ****- אני הייתי שוקל מקום אחר יותר רציני. אני לא יודע בן כמה אתה אבל יש באוניברסיטת תל אביב קורסים של נוער שוחר מדע, שם זה ממש תענוג ללמוד. אתה צריך ממוצע של 85+ אם זיכרוני לא מטעה אותי. כמו כן כמו כל דבר טוב זה גם טיפה יקר (חוץ מהכרטיסים של ATI). מציע לך בחום ללכת לשם.

לגבי מה שאתה הולך ללמוד. C# לפיתוח אתרים? סקנדל שאין שני לו. קודם כל בשביל תכנות תתחיל ללמוד C או JAVA לא C#. בכלל למידה ראשונית מ Dot Net לעיתים מפתחת הרגלים רעים. בשביל פיתוח אתרים כנראה שכדי ללמוד HTML בהתחלה בשביל הכרות ואז ללמוד PHP. אפשר כמובן גם ללמוד ASP ואז לעבוד ל ASP .NET.

מאחל לך בהצלחה.
Velox לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 23-07-08, 10:04   #3 (קישור ישיר)
IO Rookie
 
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 55
ברירת מחדל

קודם כל תודה על העזרה
ואני בן 24 אבל אני רוצה קורס ללימוד פיתוח האתרים ובנייתם ,איזה קורס אני צריך לקחת?
ומה זה לימודי דוט נט ו c# ???
אין לי רקע בתחום אבל כשהייתי בייעוץ בג'ון ברייס הם אמרו לי שאין בעיה של כמות ניסיון בתחום כי כולם של מתחילים מהתחתית.
אם תוכל לייעץ לי מה מומלץ ללמוד כי אין לי מושג בתחום אבל אני מעוניין ללמוד את תחום זה ,זה מעניין אותי
תודה רבה
macgyver89 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 23-07-08, 11:14   #4 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Jun 2008
הודעות: 102
ברירת מחדל

שלום יוסי,
אז ככה, דוט.נט זו סביבת פיתוח של ווינדוס, C# (אומרים C שארפ) זו שפת פיתוח המבוססת על שפת הC שהיא אחת מהשפות הוותיקות. לפי זכרוני (אני לא מפתח אתרים כבר שנתיים..) לא משתמשים בC# בפיתוח אתרים.
על מנת לפתח אתרים יש שפות מתקדמות יותר אשר נמצאות בשימוש. אחת המומלצות היא PHP, זו שפת תכנות "צד-שרת" חינמית המסוגלת לרוץ על כל שרת, לינוקס ווינדוס. היתרון בכך הוא שהאחסון וכו יותר זול ויותר אמין.
שפת התכנות של מיקרוסופט לפיתוח אתרים היא ASP.NET. זו גם כן שפת "צד-שרת" המסוגלת לרוץ על שרתי ווינדוס בלבד.
שני השפות מאד עוצמתיות ולכל אחת החסרונות והיתרונות שלה.
תברר בקשר ללימודי WEBMASTER באחת המכללות. אין לי נסיון עדיין עם ג'ון ברייס (חודש הבא אני מתחיל קורס מהנדס מערכות לינוקס אצלם..)
חשוב מאד להבין שפיתוח אתרים מורכב ממספר שפות ביחד. הבסיס הוא HTML או XHTML (זהה, רק חוקים נוקשים יותר) יש דברים שתעשה בג'אבה סקריפט ויש את המנוע שתעשה באחת השפות הנ"ל. אהה ויש גם הרבה SQL ושימוש במסדי נתונים. מענין..
בהצלחה!
gilad.brown לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 23-07-08, 11:50   #5 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: Nov 2007
הודעות: 2,873
ברירת מחדל

לא מדויק.

HTML זאת השפה הבסיסית של הצגת מידע בדפדפנים היום. יש עוד דברים, תוספות וכו'.
בנוגע לאינטרנט. כשאתה מפתח, יש לך שני קצוות -
1. צד השרת, הפעולות שאתה עושה ומחשב על השרת, לפני שהמשתמש (האיש שיושב מול האתר של iopanel) מקבל את הדף.
2. צד לקוח, זה הצד של המשתמש, שם יושב ה HTML הסופי. ושם יש עוד כל מיני חישובים שאתה יכול לעשות בשימוש של שפות שונות.

עכשיו, כשאתה משתמש בטכנולוגיה של מיקרוסופט לפיתוח אינטרנטי, אתה מתחיל להשתמש בASP.NET הבסיסי.
ASP.NET משתמש בשפות .NET בצד השרת. שפות .NET לדוגמא - C# או VB.NET הן שתי הנפוצות יותר.
ASP.NET נחשבת (וזה די נכון) לשפה מאוד נוחה בכל מה שקשור לבנייה ב OO ושימוש מסודר באובייקטים. היא אולי לא הכי מתקדמת מהבחינה הזאת, אבל היא טובה, בשילוב עם שפות הדוט.נט.

C# לא מבוססת על C.

Velox, הASP.NET היא לא סקנדל. אם כי באמת יכול להיות ש PHP יותר נוחה להבנה בתור התחלה. הצורה שבה הדברים עובדים יותר ברורים שם. אבל התמיכה של ASP.NET בקונטרולים מוכנים או לא היא יותר נוחה, פחות מפוזרת, ויותר סטנדרטית.

Java אגב, משמעותית יותר איטית מ#C. שלא לדבר על C.

ג'ון ברייס לא רעים, אבל גם עם כל מה שהם מלמדים אותך, זה מאוד בסיסי.
באונ'/מכללה לא תלמד כמעט בכלל לבנות אתרים. יש כאלו טובים יותר וטובים פחות, אבל אתה תהיה לא קרוב כלכך לתעשייה האמיתית. אבל אונ' זאת תעודה שעוזרת לך באזרחות, והלימודים הם דרגה אחת למעלה (לפחות אחת).

אם מה שאתה רוצה זה להתמקד בבניית אתרים לגמרי, אני ממליץ שתתחיל לתרגל לבד בשפה שתבחר, קצת לפני שאתה לוקח קורס כזה או אחר. בסופו של דבר, את הרוב תלמד לבד דרך גוגל, ניסיון, ספרים, בעיות שתצטרך לפתור, שיתוף עם אחרים וכו'.
לא בג'ון, ולא באונ'.
eddr666 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 23-07-08, 13:09   #6 (קישור ישיר)
IO Member
 
תאריך הצטרפות: Jun 2008
הודעות: 102
ברירת מחדל

אני מסכים את הרוב לומדים לבד... אני למדתי PHP וASP לבד..
אבל אני באמת חייב לצין לטובה את כל ההבנה שלי במסדי נתונים למדתי הרבה יותר טוב במכללה ששם מתחילים מהתאוריה ורק אחר כך אתה מתחיל לגעת ולכתוב מסדי נתונים.. זה הסביר לי הרבה דברים שלא הבנתי לפני זה..
יש דברים שלא לומדים מספרי לימוד ששם זה יותר תכלס ופחות תאוריה..
gilad.brown לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
ישן 23-07-08, 13:49   #7 (קישור ישיר)
IO Rookie
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 26
ברירת מחדל

eddr666, אני לא אמרתי ש ASP .NET זה סקנדל, אמרתי ש C# בשביל פיתוח אתרים זה פשוט לא הכיוון.
ברור שלומדים הרוב בבית, אבל כשאתה הולך לקורס אתה לומד את הבסיס שמאוד עוזר בהמשך + מלמדים אותך איך להתמודד עם בעיות.
לא אמרתי שג'ון ברייס רעים, פשוט החוויה הלימודית שם לדעתי לא מהנה כל כך. זה לא מה שמלמדים זה איך מלמדים.
שאתה אומר ש JAVA משמעותית יותר איטית מ C# מה אתה מתכוון? אין שום סיבה בשביל ללמוד תכנות ללמוד C או JAVA. למרות שלא משתמשים בהם יותר (מה שנכון רק לגבי C, כי ב JAVA משתמשים באפליקציות מגוונות כמו פלאפונים וכדומה) הם מהוות בסיס טוב לשאר השפות. המעבר מ C ל C++ הוא הרבה יותר נוח מאשר C#. לדעתי הסיבה שלא כדי להתחיל ללמוד שפות .NET היא בגלל שפשוט הם נורא קלות ונותנות הרגלים רעים, הרבה מחלקות שם כבר נכתבו על ידי אנשים אחרים (MICROSOFT) וכל תהליך החיפוש בין אם זה גוגל או כל דבר אחר הופך להיות קל מדי.
Velox לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 23-07-08, 14:07   #8 (קישור ישיר)
IO Rookie
 
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 55
ברירת מחדל

אז ככה...
אני מאוד מעריך את כולם שעוזרים לייעץ וכו' , אבל אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו מסויים ללמוד ושיש לו ביקוש חזק בשוק זה גם מצויין.
אני הלכתי על פיתוח האתרים והבנייה כי זה נשמע ונראה מעניין ובסוף גם התוצאה הסופית תעשה לי טוב כשאני יראה אתר שאני בניתי, אבל אם יש מישהו שיכול לעזור לי במשהו שהוא טוב לעתיד ואני יכול לרכוש בו מקצוע לחיים כשכיר באיזה חברה גדולה זה יהיה מצויין.
אהה ועוד משהו אחד..
מה השכר שמתכנת מתחיל מקבל ?? מישהו יודע??
או שזה תלוי מה אתה מתכנת??(פיתוח אתרים וכו')
אני פשוט נורא מבולבל מכיוון שאני רוצה להתקדם בחיים וללמוד ואני צריך עזרה מאנשים שמבינים.
אני עובד כרגע כטכנאי pc כבר שנה וחצי אז רקע במחשבים יש לי אבל בתכנות לא.
אני מודה לכולם מראש!!!!!!!
macgyver89 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 23-07-08, 14:29   #9 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של VanHalen
 
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 2,035
ברירת מחדל

אלוהים כמה שאנשים ניזונים פה משטויות.

תקשיב אחי, קודם כל הרעיון שקיבלת לבניית אתרים הוא מצויין.
אם אתה מחפש מקצוע ומשכורת, הגעת למסקנה הנכונה.
גם אני חושב שג'ון ברייס הפכו להיות חובבנים, אני ממליץ לך על מכללת הייטק.

VISUAL STUDIO כמו שנאמר פה קודם היא סביבת עבודה שלמה שצריך לדעת איך לעבוד איתה ולנצל אותה כמו שצריך.
יש לך אפשרות ללמוד שתי שפות עיקריות: C# או VB. אני אישית אוהב C ו JAVA לכן באופן ישיר התחברתי ל C#. אבל אין שום ההבדל בין השפות. מה שיותר מדבר אליך.

בכל מקרה, מי שרוצה ללמוד בניית אתרים חייב לדעת קודם HTML ו JAVASCRIPT או VBSCRIPT.

בהצלחה.
(מה ש eddr666 אומר זה נכון)
__________________
משחק עכשיו: The Witcher II
שחקתי קודם: Dungeon Siege III, Divinity II - The Dragon Night Saga,Two Worlds II
Intel I5 3470| AC Freezer 7 | Asus P8Z77-V LX2 | Corsair XMS3 2x4GB 1600MHZ | Sapphire HD 7850 | Corsair Force 3 120GB| Topower Top 550W | TT Strike MX | LG L207WT | Microsoft Sidewinder X6 | Razer Naga
Sony Xperia Z1 Compact
Xiaomi MI-2 16GB - MIUI V5
מדריכים: תצוגת משאבי מערכת בזמן אמת תוך כדי משחק

נערך לאחרונה על ידי VanHalen, 23-07-08 בשעה 14:35.
VanHalen לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 24-07-08, 9:07   #10 (קישור ישיר)
IO Rookie
 
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 55
ברירת מחדל

אז בעצם כשאני מתקשר למכללה כלשהי מה אני אמור לשאול אותם / איזה קורס אני צריך לקחת?
ויש מישהו שיודע מה השכר ההתחלתי של מתכנת פיתוח אתרים?(או שזה תלוי מה אתה מתכנת?)
macgyver89 לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 24-07-08, 14:26   #11 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של VanHalen
 
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 2,035
ברירת מחדל

כן, תתקשר למכללה ותשאל אותם איזה קורסים ומסלולים יש להם להציע לך בכיוון שאתה מחפש.

לגבי שכר, זה תלוי באיזה רמה אתה ובאיזה שפות אתה תעבוד.
אם תעבוד ללא דפי שרת, כלומר HTML וSCRIPT כלשהו, המשכורת יותר נמוכה.
ברגע שאתה מתכנת דפי שרת ASPX, JSP המשכורת עולה. לגבי PHP אין לי מושג, הביקוש שלהם בשוק הוא נמוך מאוד, לא יודע כמה משלמים על זה.
מה שהכי חם זה DOT NET או JAVA.
משכורת מינימום של אחד מהשניים היא 7, ומכפילה את עצמה בקלות עם שנתיים של נסיון. כמובן שהשאר כבר תלוי בך.
__________________
משחק עכשיו: The Witcher II
שחקתי קודם: Dungeon Siege III, Divinity II - The Dragon Night Saga,Two Worlds II
Intel I5 3470| AC Freezer 7 | Asus P8Z77-V LX2 | Corsair XMS3 2x4GB 1600MHZ | Sapphire HD 7850 | Corsair Force 3 120GB| Topower Top 550W | TT Strike MX | LG L207WT | Microsoft Sidewinder X6 | Razer Naga
Sony Xperia Z1 Compact
Xiaomi MI-2 16GB - MIUI V5
מדריכים: תצוגת משאבי מערכת בזמן אמת תוך כדי משחק
VanHalen לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:20.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות