IOPanel

חזור   IOPanel > אוברקלוקינג וקירור > קירור אוויר
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

קירור אוויר עזרה בנושאי גופי קירור אוויר, התקנה והתאמה ללוח האם ולמחשב , מאווררים , גלריית קירורים , קירורים מומלצים , גופי קירור לכרטיסי מסך וערכות שבבים.

אוברקלוקינג וקירור : קירור אוויר

E8400+TRUE=78C במאמץ לאחר אוברקלוק ל4GHZ- הגיוני?

^^^^ טוב הכל כתוב למעלה אבל אני אפרט יותר: OC ל3.96GHZ קבוע במתח של 1.4 וזיכרונות OC מ 800 ל ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 22-07-08, 20:28   #1 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של DJ.R
 
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 2,661
ברירת מחדל E8400+TRUE=78C במאמץ לאחר אוברקלוק ל4GHZ- הגיוני?

^^^^
טוב הכל כתוב למעלה אבל אני אפרט יותר:
OC ל3.96GHZ קבוע במתח של 1.4
וזיכרונות OC מ 800 ל 880MZ
שאר המפרט בחתימה.
אז התקנתי את הקירור+מאורר ולאחר OC בדקתי מאמץ ואני רואה 50מעלות במנוחה ו 75-80 במאמץ.
** הקירור כולל מאורר 120ממ במהירות של 1300RPM ודוחף 50-70CFM של Tt
השאלה היא:

הטמפרטורה בסדר ?(אין קריסות גם לאחר שעה מאמץ)

הטמפרטורה אמורה להיות ככה ?, יש איזה טעות אצלי ?(בהתקנה למשל?)
- חשוב לציין שבמעבד הקודם שהיה לי(E8400 עם אותו קירור)- בOC ל 4GHZ ו מתח של 1.6 המעבד לא היה עובד את ה65 שכרגע הוא במתח של 1.4 ומגיע ל 75-80.
הטמפרטורה קשורה גם למעבד ?(אם הוא יצא טוב או פחות טוב?)
__________________
ציטוט:
פורסם במקור על ידי WEREWOLF צפה בהודעה
אישית אני אוהב אותך יותר




DJ.R לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 22-07-08, 20:30   #2 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של MagicBoy
 
תאריך הצטרפות: Mar 2008
הודעות: 2,435
ברירת מחדל

קיימת בעיה בקריאת הטמפרטורה במעבד הזה , אפילו מוציאים לזה STEPPING חדש , עדיין אין לדעת
__________________
<a href=http://www.iopanel.net/forum/thread21316.html target=_blank><img src=http://www.uploadfileyou.com/files/8...xq8kfqyazp.jpg border=0 alt= /> </a>
MagicBoy לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 23-07-08, 2:51   #3 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של DJ.R
 
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 2,661
ברירת מחדל

אבל השתמשתי בREALTEMP שכן מזהה את הטמפרטורה האמיתית שלו, ובמעד הקודם הציג לי טמפרטורה של 65 במאמץ כמו שרשמתי וכרגע זה 80 מה יכולה להיות הבעיה ?
__________________
ציטוט:
פורסם במקור על ידי WEREWOLF צפה בהודעה
אישית אני אוהב אותך יותר




DJ.R לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 23-07-08, 3:35   #4 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של MagicBoy
 
תאריך הצטרפות: Mar 2008
הודעות: 2,435
ברירת מחדל

קודם כל אם אין קריסות אז הכל בסדר ,
תיבדוק שהקירור מחובר כמו שצריך , יש לך את מערכת הקירור מהטובות בפורום
בכל מקרה יכול להיות מאוד שזה פשוט הטמפרטורה והיא בסדר
__________________
<a href=http://www.iopanel.net/forum/thread21316.html target=_blank><img src=http://www.uploadfileyou.com/files/8...xq8kfqyazp.jpg border=0 alt= /> </a>
MagicBoy לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 23-07-08, 3:36   #5 (קישור ישיר)
IO Games
 
סמל האישי של TOMER.G
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,757
שלח הודעה דרך MSN אל TOMER.G
ברירת מחדל

המעבד קורס אחרי אחרי בדיקת יציבות של כמה שעות טובות?
תעשה בדיקה מעל שעה... אם לא קורס, אני לא רואה איפה "הבעיה"...

עריכה:

ציטוט:
פורסם במקור על ידי MagicBoy צפה בהודעה
קודם כל אם אין קריסות אז הכל בסדר ,
תיבדוק שהקירור מחובר כמו שצריך , יש לך את מערכת הקירור מהטובות בפורום
בכל מקרה יכול להיות מאוד שזה פשוט הטמפרטורה והיא בסדר
^^^^
מה שהוא אמר..
__________________

TOMER.G לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 23-07-08, 12:41   #6 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של idan4u21
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 1,595
ברירת מחדל

תבדוק טמפ' בביוס שם בד"כ זה הכי מדויק
ותראה לפי הטמפ' במנוחה אם היא פחות מ50 משמעותית אז תבין שמשהו בתכונה שלך לא טוב
__________________
CPU :I7 920 DO
MOTHERBOARD : EVGA CLASSIFIED
RAM : 3x2GB OCZ Reaper HPC Edition
VIDEOCARD :480GTX INNO3D
STORGE:RAPTOR300GB+ 2X1500GB + 2X1TB
ATX : NZXT KHAOS
POWER SUPLAY : CORSAIR 750W
DISPLAY : DELL 2408WFP 24"
idan4u21 לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
ישן 23-07-08, 14:41   #7 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של DJ.R
 
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 2,661
ברירת מחדל

גם לאחר שעה וחצי אין שום קריסות אבל אני רוצה להמשיך עם הOC ל 4200-4300MHZ וכשאני מגיע לשם כבר יש בעיות...
__________________
ציטוט:
פורסם במקור על ידי WEREWOLF צפה בהודעה
אישית אני אוהב אותך יותר




DJ.R לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:53.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות