IOPanel

חזור   IOPanel > אוברקלוקינג וקירור > אוברקלוקינג
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

אוברקלוקינג שאלות ועזרה בנושאי אוברקלוקינג למעבד , לזיכרון , לכרטיס המסך , תוכנות מבדקי חומרה וביצועים , וקבוצת ה HWBOT המובילה בישראל

אוברקלוקינג וקירור : אוברקלוקינג

כמה שאלות לגבי OC למעבד

לגרום למערכת שלי לקרוס? טובבב=\\\...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 25-07-08, 19:13   #16 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של Moshem
 
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 111
ברירת מחדל

לגרום למערכת שלי לקרוס? טובבב=\\\
__________________

Intel Core i3 530@2.93GHz
ASUS P7H55-M
GeIL 4GB DDR3 1600MHz
Sapphire ATI Radeon HD5670
Logitech G400
Moshem לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 25-07-08, 19:16   #17 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של קישקשתא
 
תאריך הצטרפות: Apr 2008
הודעות: 2,134
ברירת מחדל

לא לגרום לה לקרוס בכוונה
פעם הבאה שהיא קורסת תשיג תמונה...
קישקשתא לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 25-07-08, 22:38   #18 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של Moshem
 
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 111
ברירת מחדל

היא קורסת אם אחת מהאפשרויות או שניהם ביחד מתרחשות:
1. ב fsb 363 היא קורסת
2. במתח כלשהו שהוא לא auto היא קורסת

אז שמתי על מתח 1.350 ו fsb 353 היא קרסה וזה מה שקיבלתי:
__________________

Intel Core i3 530@2.93GHz
ASUS P7H55-M
GeIL 4GB DDR3 1600MHz
Sapphire ATI Radeon HD5670
Logitech G400
Moshem לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 26-07-08, 2:09   #19 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של Moshem
 
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 111
ברירת מחדל

אין תשובה?
__________________

Intel Core i3 530@2.93GHz
ASUS P7H55-M
GeIL 4GB DDR3 1600MHz
Sapphire ATI Radeon HD5670
Logitech G400
Moshem לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 26-07-08, 2:12   #20 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של heretheparty
 
תאריך הצטרפות: Apr 2008
הודעות: 1,466
ברירת מחדל

תראה בסך הכל
1.3 זה פשוט כלום מתח
אבל לפי מה שקיש' אמר זה בעיה בלוח.
טוב תזרים עוד טיפלה מתח 1.43 ותבדוק.
ועם כבר ניסית מזה עושה לך?
__________________
heretheparty לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 26-07-08, 3:03   #21 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של Moshem
 
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 111
ברירת מחדל

וואלה אין לי מושג אבל עכשיו זה הסתדר עם מתח קבוע של 1.35.
העלאתי ל363 BUS הכל תקין בדיקה 15 דקות
העלאתי ל373 BUS הכל תקין בדיקה 15 דקות

עכשיו בע"ה אני אעלה ל 383 ואריץ בדיקה ל 20-30 דקות ליתר ביטחון הפעם
תודה על העזרה אני אמשיך לעדכן

אוקיי ה OC הולך טוב מאוד אני ממש מרוצה
נתונים בתמונה המצורפת..

רק מה שמדאיג אותי זה שבמאמץ, כשהמעבד מגיע למהירות 3 GHZ, הטמפ' מגיעה עד ל 58
זה טוב/רע? צריך לעשות משו?
תודה רבה.
קבצים מצורפים
סוג הקובץ: jpg untitled.JPG (75.9 KB, 6 צפיות)
__________________

Intel Core i3 530@2.93GHz
ASUS P7H55-M
GeIL 4GB DDR3 1600MHz
Sapphire ATI Radeon HD5670
Logitech G400
Moshem לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
ישן 26-07-08, 4:01   #22 (קישור ישיר)
IO Pro
 
סמל האישי של MagicBoy
 
תאריך הצטרפות: Mar 2008
הודעות: 2,435
ברירת מחדל

זה בסדר , זה אפילו קר יחסית
__________________
<a href=http://www.iopanel.net/forum/thread21316.html target=_blank><img src=http://www.uploadfileyou.com/files/8...xq8kfqyazp.jpg border=0 alt= /> </a>
MagicBoy לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 26-07-08, 12:40   #23 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של Moshem
 
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 111
ברירת מחדל

תשמע מישהו אחר אמר לי שהטמפ' במאמץ לא טובות ואני לא יגיע רחוק.

1. למי להאמין? הטמפ' טובות או לא?

2. אם אני ממשיך, עד איזה טמפ' במאמץ, מקסימום אני יכול להגיע ושזה יחשב יציב וטוב? (הכוונה טמפ' שלא יסכנו את המעבד שלי במאמץ)
__________________

Intel Core i3 530@2.93GHz
ASUS P7H55-M
GeIL 4GB DDR3 1600MHz
Sapphire ATI Radeon HD5670
Logitech G400
Moshem לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 26-07-08, 13:46   #24 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של Keman
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 710
ברירת מחדל

רגע, נעלת PCI-EXPRESS על 100 ?
תוריד אותו מ AUTO ל 100
וגם היחס בין באס לזכרון.
Keman לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 26-07-08, 15:31   #25 (קישור ישיר)
IO Member
 
סמל האישי של Moshem
 
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 111
ברירת מחדל

ה PCIE ל 100
ואיך אני משנה את היחס?
__________________

Intel Core i3 530@2.93GHz
ASUS P7H55-M
GeIL 4GB DDR3 1600MHz
Sapphire ATI Radeon HD5670
Logitech G400
Moshem לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 4:03.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות