![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
קישור חוזר | הגדרות ביקורת | אפשרויות הצגת נושא |
|
|||||||
|
|||||||
|
|
|||||||
|
#1 (קישור ישיר)
על ידי
cupra
ב
11-09-08, 3:29
|
|
קודם ולפני הכל - שאפו, אחלה ביקורות, ממש לעינין, ואני חושב שמהראשונות לכונני ה SSD.
לנקודה, על רוב היתרונות עברת בביקורת בצורה טובה מאוד, אולם החסרונות של כונני ה SSD לפחות בגילגול הזה גדולות יותר ממה שהזכרת, וזה מתחיל בשרידות השווה פחות או יותר לאפס, שכן אי אפשר היום לשחזר מידע מכונני SSD תקולים, ולכן די מפחיד לנסות ולשים עליהם חומרים רגישים כאלו ואחרים, עוד נקודה שעולה היא דווקא היתרון, לפחות בדגמים הקודמים גילו למרבה ההפתעה שכונני ה SSD צרכו יותר חשמל מכוננים רגילים, לא יודע כמה זה משנה, בכל אופן זה משהו שנפתר די מהר בכוננים הנוכחים. עוד נקודה שחשוב להזכיר היא שהבעיה הכללית בזיכרון ה SSD - הוא פשוט לא נועד לעבוד באופן רציף כמו שהוא מתפקד כיום, זה אמין מאוד ב DOK, אבל האמינות בכוננים ניידים מוטלת בספק עדיין, וצריך לחכות קצת לדעתי ולראות לאן בדיוק זה מתפתח. |
|
#2 (קישור ישיר)
על ידי
Shay
ב
11-09-08, 4:51
|
|
|
כל תמונות ה- photobucket הקטנות לא תקינות.
ציטוט:
|
|
|
#3 (קישור ישיר)
על ידי
cybias
ב
11-09-08, 5:14
|
|
נראה שבקבצים הקטנים יותר (500K עד 8MB) הHDD מהיר יותר
|
|
#4 (קישור ישיר)
על ידי
Avi952
ב
11-09-08, 15:47
|
|
ביקורת טובה ומקצועית, רק חבל של-SSD ייקח עוד הרבה זמן כדי לתפוס בשוק...
|
|
#5 (קישור ישיר)
על ידי
SAAAAA
ב
12-09-08, 13:29
|
|
טכנולוגיה חדשה מידי אני יתן לה עוד זמן להבשיל .
אחלה סקירה אלכס האם הכונן פלאש משפר גם את הביצועים במשחקים ? |
|
#6 (קישור ישיר)
על ידי
alex.turovsky
ב
12-09-08, 13:54
|
|
|
- התמונות עודכנו וכעת ניתן להגדילן
- נוספה תוצאה של כונן RAID 1 עם שני דיסקים קשיחים רגילים SAMSUNG 640GB החדשים עם שתי פלטות (של 320GB כל אחת). כמו שתראו אין ירידת ביצועים ב RAID1. ציטוט:
VISTA עולה ב30 שניות המחשב נכבה ב2 שניות מרגע הלחיצה על SHUT DOWN. מדהים. *אני חווה בעיות עם התקנה מחדש של WIN על כונן זה כי הוא אמנם מקבל את ה DRIVERים של REAID שיש באתר היצרנית ASUS בעת התקנת VISTA אבל עדיין בדיוק כמו קודם נותן שגיאות. שיניתי הכל וכעת אני מתקין VISTA 64 על שני כונני הSAMSUNG 640GB ב RAID1. מחלות ילדות של ה SSD, למרות ששוב, ככונן אחד עם עוד כוננים במחשב (שאינם ב RAID כולשהו) הוא עובד כמו טיל בליסטי. |
|
|
נערך לאחרונה על ידי alex.turovsky, 12-09-08 בשעה 15:53.
|
|
#7 (קישור ישיר)
על ידי
Shay
ב
12-09-08, 15:46
|
|
אלכס האם אתה חושב שהכונני SSD המוצעים היום אמינים מספיק לטווח ארוך בכדי שיהיה אפשר להתסמך ולהתקין עליהם מערכת הפעלה ראשית לשימוש קבוע וכו'?
ועוד שאלה, בטח אני מתבלבל אבל כונן SSD אמור להיות אלקטרוני, לא לקחת חשמל. כמו Disk On Key לדוגמא. לא? |
|
#8 (קישור ישיר)
על ידי
alex.turovsky
ב
12-09-08, 16:23
|
|
אני חושב שכן, עובדה שהחלפתי RAPTOR בכונן SSD.
ואתה חושב ש DISK ON KEY לא צורך חשמל ? ראה דרישות לדוגמה של San Disk Extreme Cruiser: System Requirements:
|
|
#9 (קישור ישיר)
על ידי
Shay
ב
12-09-08, 16:50
|
|
צורך כן, זה ברור אחרת איך הוא נדלק?
![]() התכוונתי ברמה נמוכה עד מאוד... וחשבתי שכך גם כונני ה- SSD אמורים להיות, ולא לצרוך יותר חשמל מכוננים "רגילים". |
|
#10 (קישור ישיר)
על ידי
alex.turovsky
ב
12-09-08, 17:19
|
|
אני לא מבין אותך.
תראה את הטבלה הכחולה של SAMSUNG. מה השאלה בדיוק ? תשווה בין הצריכת חשמל של HDD ל SSD ותראה הבדל של כמעט פי 4 לטובת כונן ה SSD. |
|
נערך לאחרונה על ידי alex.turovsky, 13-09-08 בשעה 1:42.
|
|
#11 (קישור ישיר)
על ידי
iakovl
ב
13-09-08, 1:57
|
|
כתבה מעולה כרגיל
אבל כל עוד המחירים לא ירדו (והם ירדו) אין מה לחפש יותר מדי בSSD גם הנפח שלהם קטן יחסית... אני אישית חיי על כונני 500+ (בקרוב עובר ל1T+) לדעתי צריך אותם בעיקר להרצת OS בנפח קטן... זה יכול לתת בוסט רציני לכל מערכת |
|
#12 (קישור ישיר)
על ידי
alex.turovsky
ב
13-09-08, 3:47
|
|
בדיוק.
המסתמן מהכתבה שהגיע הזמן להפסיק לחשוב על RAPTOR ככונן הכי טוב כיום למערכת ההפעלה במחירים האלה ולעבור לגרסאות קטנות של SSD. |
|
#13 (קישור ישיר)
על ידי
sunken
ב
16-09-08, 4:15
|
|
מה שהכי מושך אותי מכל הנתונים פה זה ה access time
|
|
#14 (קישור ישיר)
על ידי
The-Fox
ב
16-09-08, 10:56
|
|
אני חושב כמו יעקב, שכונן איכותי (רצוי מסוג SLC) של 32GB זה קלאסי להתקין עליו מערכת הפעלה וכמה תוכנות, רק צריך שהמחירים ירדו עוד קצת.
|