![]() |
|
|||||||
| גאדג'טים וסלולאר Gadgets & Mobile Phones |
![]() |
|
|
קישור חוזר | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 (קישור ישיר) |
|
IO Rookie
|
מקלדת ל-gaming
מעוניין לקנות מקלדת ל-gaming (משחקים ) .
אני רוצה שהיה משהו איכותי וטוב... אני כבר ראיתי מקלד שמצאה חן בעייני microsoft side winder x6 http://www.elitezoom.com/microsoft-side-winder-x6-gamer-keyboard.html תודה רבה לעוזרים ... אשמח גם להצאות חדשות וחוות דעת... (המקלדת נראת לי איכותית וטובה אך אני לא בטוח לכן אני שואל אתכם...) שווה לי לחכות??? איך היא נראת לכם? |
|
|
|
|
|
#2 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
לדעתי לך על G15 עם המסך
|
|
|
#3 (קישור ישיר) |
|
IO OwneR
|
נראת נחמד המקלדת של מיקרוסופט.
שווה לבדוק אם תמצא את ה Zboard , נחשבת לאחת הטובות למשחקים. Ideazon? Precision Gaming Tools [Gaming Keyboards] חוץ מזה, יש את ה G15 ואת המקלדות של רייזר.
2 x Intel SSD 80GB G2 - Raid 0 | Creative X-Fi | Lian-Li P80 mod | Corsair CMPSU-HX1000 | Dell 2407WFP | Microsoft 7 ultimate 64bit | Logitech G9X , G15 , G25 | Roccat Kave | 4x1TB + 2x1TB WD Green & Xtreamer eTRAYz Nas Evga classified | Intel Core i7 920 D0 | SLi - 2 x GTX 285 | 6Gb Kingston HyperX 2000Mhz C8 | Thermltake TP XT 750W Custom Built Phase Change Unit | Custom Built Water Cooling System | ln2/dice pot by Kingpin - Dragon extreme ![]() ![]() Join the IOpanel HWBOT Team | Join the IOPanel world Community Grid Team | Join the IOPanel Super Pi DB |
|
|
|
|
|
#4 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
לך על G15.
מקלדת מעולה, מוארת, 6 מקשי מאקרו, מסך חמוד ושימושי ועם יציאות USB2. |
|
|
|
|
|
#5 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
^^^
היא טובה אבל הטרנטולה יותר טובה אבל יקרה יותר. כמו כן ל-G15 אין מקשים בעברית לכן זה גם חיסרון. אני מיצטרף להמלצה של קופרה ל-Zboard אם אתה לא אוהב צעצועים וכאלה תיקנה את הטרנטולה. ואם המחיר גבוה מידי תיקח את ה-G15 |
|
|
|
|
|
#6 (קישור ישיר) |
|
IO Rookie
|
המקלדת של מייקרוסופט לא טובה? ומה הכי מומלץ???
ומה זה ה"טרנטולה" אם אפשר בבקשה קישור... |
|
|
|
| קישור פירסומי |
|
|
#7 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
ה Zboard זה צעצוע זה ממש לא לגיימרים רציניום
אם אתה רוצה משהוא רציני קנה את ה G15 או את טרנטולה של רייזר (שים לב שאתה קונה את הדגם החדש [גם בG15 וגם בטרנטולה ]) עריכה עכשיו אני מיסתכל באתר של רייזר ואני רואה שיש להם 2 מיקלדות הטרנטולה ועוד אחת (ממש יפה ) http://www.razerzone.com/c-3-gaming-keyboards.aspx# איזה יותר טובה נערך לאחרונה על ידי 2130TOMER, 20-09-08 בשעה 19:15. |
|
|
|
|
|
#8 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
זה לא שהיא לא טובה , היא חדשה , ואין עליה דעה מגובשת עדיין , מבחינת מה שהיא מציעה מבחינת פיצרים הPAD שאפשר להעביר לצד השני ניראה לי גימיק , ניראה לי סתם משהוא שיהרס עם הזמן וגם זה פשוט סתמי לטעמי
ללכת על G15 זה ללכת על בטוח בגדול, הטרנטולה מבחינת פיצרים היא ממש פשוטה , והיא לא מציעה יותר מהG15 , אם יגידו לך שהיא עדיפה הם יגידו שזה מבחינת איכות ואני לא ראיתי את זה (אני לא מזכיר את חיסרון המחיר) ולגבי ZBOARD , אישית נראית לי גימיק , למי באמת איכפת מאיך שהמקשים ניראים ואם זה ציור של CS או WOW , אולי הMERC החדשה שלהם ניראת נחמד מאוד
|
|
|
#9 (קישור ישיר) | |
|
IO Member
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#10 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
יש לי טרנטולה הגירסא האמריקאית והיא מעולה משתמש כמעט בכל המיקרו וגם הכפתורים ליד מעולים.
בעיה אצל כמה זה שאין עיברית אבל אני כותב בהקלדה עיברת אז אני לא צריך את זה...
|
|
|
|
#11 (קישור ישיר) | |
|
IO Pro
|
ציטוט:
ראיתי רק את זה שאפשר לשנות את צורת המקשים - גימיק עצבני
|
|
|
|
#12 (קישור ישיר) |
|
IO Rookie
|
מבחינת התכונות מי הכי טובה???. (לגיימרים)...
|
|
|
|