![]() |
|
|||||||
| חדשות News |
![]() |
|
|
קישור חוזר | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#16 (קישור ישיר) |
|
IO Memory
|
|
|
|
|
|
|
#17 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
איך עובד הקטע של הליבות הוירטואליות ?
נגיד ה4 האמיתיות על 100%, אז מה זה הלוגיות ובמה הן משתמשות ?
קורות חיים לכל המעוניין מחפשים צורב ? הביקורת החדשה שלי היא בשבילכם! גם לי חרה שמדינת ישראל איבדה את הכבוד הלאומי. מסכימים איתו ? (ראו בעצמכם: חלק1, חלק2) הצביעו!, כי ![]() ביקורות: כונן OCZ SSD|כתבות: תולדות מאיצי התלת מימד - המחשב שלי - לימוד בתמונות - אנציקלופדיית מארזים 2008 נושאים שכדאי לכם לקרוא: גם אני תורם כח OC לטובת המדע - כרטיס המסך החדש של Intel -קופסה לגיבוי חיצוני עם RAID 1 - פרוייקט Voodoo 5 - כרטיסי מסך 2008 - ככה עושים OC ל Q9450 - שפצור Antec P180\182 - איך להאריך כבל USB - |
|
|
|
|
|
#18 (קישור ישיר) |
|
IO Rookie
|
קודם כל מצויין שתאריך ההשקה מתקרב...
אותי מעניינים כמה דברים הנוגעים למעבד ולקירור: * מה מידת היעילות של גוף הקירור + מאורר ? * מה המשקל של המאוור + גוף הקירור ? * מה עוצמת הרעש של של מאורר ? * מה המחיר הסופי לצרכן, ואיפה מחירי לוחות האם התואמים??.. |
|
|
|
|
|
#19 (קישור ישיר) | |
|
IO Rookie
|
ציטוט:
...מדובר בטכנולוגית Hyper Threading: טכנולוגיית HT משפרת את ביצועי המחשב על ידי שימוש בריבוי מטלות (multithreaded) או עבודה בסביבת ריבוי משימות (multitasking). טכנולוגיה זו מחייבת גם תמיכה בקוד הפיתוח, קטעי קוד שונים הנקראים threads (מטלות) רואים מעבד טבעי בודד כשני מעבדים [במקרה שלנו 4 מעבדים טבעיים כ 8 מעבדים לכל דבר] ומאפשרת למערכת לעבד שתי מטלות נפרדות בו זמנית במקום מטלה אחת בלבד. גם בסביבת ריבוי משימות כאשר הם מופעלים בו זמנית עם תוכנות נוספות במערכות הפעלה התומכות בטכנולוגיה זו כגון Windows XP/Vista או Linux שתי הצורות הללו משפרות את הביצועים ומצמצמות את זמן ההמתנה של משתמש המחשב. [ליתר דיוק, צמצום זמן ההמתנה למעבד כדי לעבד את קטע הקוד הממתין בתור] דרך אגב, לטענת אינטל השיפור המוערך הוא כ 25% [לכל ליבה טבעית]. |
|
|
|
|
|
|
#20 (קישור ישיר) |
|
IO Rookie
|
יש תאריך מדוייק?(אני פשוט צריך להחליף גוף קירור, אז אני רוצה לדעת אם לחכות לזה או לקנות כבר עכשיו משהו אחר)
|
|
|
|
|
|
#21 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
תודה ידידי
![]() אני כמובן שואל כי אני כבר חושב קדימה האם פרוייקט התרומה של מחשבנו למען המדע ש30 חברים מהאתר שותפים בו יעזור לעבד במקום 4 TASKים בו זמנית, 8 TASKים מה שמביא לתוצאות נכבדות ביותר ואני אקנה אותו ולו בגלל הפרוייקט הזה. כידוע ה NEHALEM לא תורם מאומה לשוק המשחקים אלא רק לשוק ה IT ככה שהפרוייקט WGC מתאים בול לזה.
קורות חיים לכל המעוניין מחפשים צורב ? הביקורת החדשה שלי היא בשבילכם! גם לי חרה שמדינת ישראל איבדה את הכבוד הלאומי. מסכימים איתו ? (ראו בעצמכם: חלק1, חלק2) הצביעו!, כי ![]() ביקורות: כונן OCZ SSD|כתבות: תולדות מאיצי התלת מימד - המחשב שלי - לימוד בתמונות - אנציקלופדיית מארזים 2008 נושאים שכדאי לכם לקרוא: גם אני תורם כח OC לטובת המדע - כרטיס המסך החדש של Intel -קופסה לגיבוי חיצוני עם RAID 1 - פרוייקט Voodoo 5 - כרטיסי מסך 2008 - ככה עושים OC ל Q9450 - שפצור Antec P180\182 - איך להאריך כבל USB - |
|
|
|
| קישור פירסומי |