IOPanel

חזור   IOPanel > ציוד היקפי > רשתות ותקשורת
עמוד ראשי הירשם חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

רשתות ותקשורת כאן תמצאו תשובה לכל שאלה בנושא רשת אלחוטית , רשת קווית , הגדרת ראוטר , נתב , שיתוף בין מחשבים , בעיות גלישה באינטרנט , חבילות גלישה וספקיות אינטרנט

ציוד היקפי : רשתות ותקשורת

שאלה| בנוגע לבניית אתרים, HTML ורזולוציית\גודל אתר

שאלה לי אליכם בניתי אתר, והוא בגודל מסויים איך אני עושה שכל גולש, יראה בדיוק את הגודל שאני רואה ובגודל ...
תגובה
 
קישור חוזר הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 25-09-08, 20:04   #1 (קישור ישיר)
IO Artist
 
סמל האישי של Almog Design
 
תאריך הצטרפות: May 2007
הודעות: 3,461
ברירת מחדל שאלה| בנוגע לבניית אתרים, HTML ורזולוציית\גודל אתר

שאלה לי אליכם

בניתי אתר, והוא בגודל מסויים
איך אני עושה שכל גולש, יראה בדיוק את הגודל שאני רואה ובגודל שאני רואה ברזולוציה שלי...

קצת שאלה לא מובנת אני אנסה לפשט:

לא משנה באיזו רזולוציה המחשב יהיה, 1280 על 1024, או 800 על 600
או 9000 על 10000...
אם תגלשו למשל באתר YNET - תמיד תמיד תראו באותו גודל את כל האתר...
[אני חושב]

איך אפשר שפשוט הרזולוציה של האתר לא תשתנה \\ שיהיה אפשר לשמור על פרופורציות...

למה אני שואל?
במחשב בבית, אני רואה אתר שבניתי בדיוק בגודל שאני רוצה
ובמחשב למשל במכללה\\אצל חבר, אני רואה את האתר בגודל הרבה הרבה יותר גדול...
וממש לא יפה





--------------

2

איך אני עושה לינק על טקסט...
אבל שלא יהיה כחול, שלא יהיה סגול שלוחצים עליו
ושכאשר העכבר יעבור על הטקסט, יהיה קו תחתון מתחתיו ?

ניסיתי:

style="text-decoration:none;"

alink="white" vlink="white" link="white"

אבל אז הקו תחתון לא עובד :(
__________________



{(בתקופת לימודי תואר ראשון)- (פעילות מתונה בפורום)}=limx→x0






ערוץ הפייסבוק הרשמי של 'deza, נשמח אם תבקרו:
http://www.facebook.com/dezacompany




4790K @ 4.0Ghz | Z97X-GAMING 3 | 16GB DDR3 | 970 GTX G1 GAMING | Razer BlackWidow

נערך לאחרונה על ידי Almog Design, 25-09-08 בשעה 20:22.
Almog Design לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 25-09-08, 21:58   #2 (קישור ישיר)
IO Pro
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 1,131
ברירת מחדל

אלמוג, קווים תחתונים = CSS :D
__________________
Q6600 2.4Ghz| Abit IP35-E | Geil & Mushkin 4GB CL4 | Twintech 9600GTXT OC Edition 512MB | NZXT 400W | Samsung 22" 2253BW
BenMalka לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 25-09-08, 22:00   #3 (קישור ישיר)
IO Artist
 
סמל האישי של Almog Design
 
תאריך הצטרפות: May 2007
הודעות: 3,461
ברירת מחדל

^
אוף הCSS הזה ...

אי אפשר 'לקמבן' משהו עם ON MOUSE OVER ?
__________________



{(בתקופת לימודי תואר ראשון)- (פעילות מתונה בפורום)}=limx→x0






ערוץ הפייסבוק הרשמי של 'deza, נשמח אם תבקרו:
http://www.facebook.com/dezacompany




4790K @ 4.0Ghz | Z97X-GAMING 3 | 16GB DDR3 | 970 GTX G1 GAMING | Razer BlackWidow
Almog Design לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 28-09-08, 22:36   #4 (קישור ישיר)
IO Artist
 
סמל האישי של Almog Design
 
תאריך הצטרפות: May 2007
הודעות: 3,461
ברירת מחדל

מישהו יודע \\ מציע פתרון ל-2 הבעיות הנ"ל?
__________________



{(בתקופת לימודי תואר ראשון)- (פעילות מתונה בפורום)}=limx→x0






ערוץ הפייסבוק הרשמי של 'deza, נשמח אם תבקרו:
http://www.facebook.com/dezacompany




4790K @ 4.0Ghz | Z97X-GAMING 3 | 16GB DDR3 | 970 GTX G1 GAMING | Razer BlackWidow
Almog Design לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 28-09-08, 23:04   #5 (קישור ישיר)
IO legend
 
סמל האישי של BELPHEGOR
 
תאריך הצטרפות: Dec 2006
הודעות: 5,941
ברירת מחדל

לגודל האתר יוצרים טבלה ובוחרים רוחב רצוי.
בכל מקרה, למה לא לבנות עם CSS ולהיות עם אתר תיקני? אתה יכול להוריד גם CSS מוכנים
וכך גם ללמוד, CSS זה לא כזה קשה ללמידה ולאחר מכן עושה לך חיים קלים. שלא נדבר על
מקצועיות.

בכל מקרה, דוגמא:
<center>
<table width="800PX">
<td>DATA</td>
</table>
__________________
BELPHEGOR לא מחובר   הגב עם ציטוט
ישן 29-09-08, 23:23   #6 (קישור ישיר)
IO Artist
 
סמל האישי של Almog Design
 
תאריך הצטרפות: May 2007
הודעות: 3,461
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי BELPHEGOR צפה בהודעה
לגודל האתר יוצרים טבלה ובוחרים רוחב רצוי.
בכל מקרה, למה לא לבנות עם CSS ולהיות עם אתר תיקני? אתה יכול להוריד גם CSS מוכנים
וכך גם ללמוד, CSS זה לא כזה קשה ללמידה ולאחר מכן עושה לך חיים קלים. שלא נדבר על
מקצועיות.

בכל מקרה, דוגמא:
<center>
<table width="800PX">
<td>DATA</td>
</table>
זהו שאין לי זמן עכשיו ללמוד שפה\תוכנה חדשה [אין לי מושג מה זה
רק שמעתי על זה, מה זה תוכנת קידוד אתרים?]

ועוזי, אם העיצוב הוא בגודל של 900 על 700 [ברזולוציה של 1280 על 1024]

אם אני עושה את מה שאמרת, האם הוא יקטין ויעוות את העיצוב?
__________________



{(בתקופת לימודי תואר ראשון)- (פעילות מתונה בפורום)}=limx→x0






ערוץ הפייסבוק הרשמי של 'deza, נשמח אם תבקרו:
http://www.facebook.com/dezacompany




4790K @ 4.0Ghz | Z97X-GAMING 3 | 16GB DDR3 | 970 GTX G1 GAMING | Razer BlackWidow
Almog Design לא מחובר   הגב עם ציטוט
קישור פירסומי
ישן 29-09-08, 23:30   #7 (קישור ישיר)
IO legend
 
סמל האישי של BELPHEGOR
 
תאריך הצטרפות: Dec 2006
הודעות: 5,941
ברירת מחדל

קשה לי מאוד להבין ככה,אני אצטרך להבין בדיוק מה אתה רוצה לתחום.
table width יתן רוחב למה שנמצא בטבלה כמובן.

יש לך קליטה מהירה והבנה בסיסית + אני בטוח שאם תוריד Style CSS חינמי
ותעיין בו יום\יומיים תבין את העקרון. או לפחות הדברים להם אתה זקוק.
גם אם לא לשינוי מיידי, אבל אם אתה רציני בנושא (כפי שנראה לי) תצטרך השקעה
מינימלית בכדי להעביר לתקן נורמלי וגם רצוי מאוד לרכוש דומיין.
בכל מקרה, בנתיים אני אשמח לעזור במידת האפשר לאותו זמן נתון (זמן פנוי אישי וכו').
רק כפי שציינתי תצטרך להיות יותר ספציפי.

אה וכמעט שכחתי - ציינתי בדיון קודם, הדומיין CO.NR מאוד פוגע בך ביצירת ה-FRAME
עדיף שאחרי כתיבת CO.NR יקבלו הפניה ויראו את הכתובת הארוכה ולא יהיו בתוך FRAME,
את הסיבות ציינתי באשכול קודם.
__________________
BELPHEGOR לא מחובר   הגב עם ציטוט
תגובה


הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לשלוח הודעות חדשות
אתה לא יכול לשלוח תגובות
הינך לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

vB code הינו פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
Trackbacksהינו פועל
Pingbacks הינו פועל
Refbacks הינו פועל


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:20.





מופעל על ידי: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
IOPanel.net © כל הזכויות שמורות