![]() |
|
|||||||
| חדשות News |
![]() |
|
|
קישור חוזר | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#16 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
לא מבין מה ההתלהבות הגדולה
בסך הכל לא מדובר פה לשוק הבינוני ואני גם אם יש לי כסף לא מספיק מטומטם לרכוש כזה לוח יקר וזכרונות DDR3 יקרים ומעבד יקר ! נחכה שיגיע ציפסט P55 ואז נחליט מה הלאה ![]()
|
|
|
|
#17 (קישור ישיר) |
|
IO Storage
|
216$ למעבד זה יקר ?
זה במחיר של Q6600 שכולם מתלהבים ממנו ונמכר כמו לחמניות טריות. זה שהצהירו שיהיהו דגם (965) שיעלה 1000$ זה משהוא אחר, גם היום (וכבר המון שנים) לאינטל יש דגם Extreme עם תג מחיר של 1000$. ותהיה בטוח שיהיהו לוחות זולים יותר מהלוח הזה של ASUS. חוץ מזה, DDR3 כבר לא כזה יקר ועד שהפלטפורמה הזאת תצא המחירים ימשיכו לרדת. ולהשוות מחירי DDR3 ל DDR2 זה לא חוכמה גדולה, זכרונות DDR3 מהירים יותר ויש להם הרבה יותר פוטנציאל, מן הסתם שהם יעלו יותר. אני גם סבור שהפלטפורמה הזאת תביא לירידת מחירים רצינית של זכרונות ה DDR3 עקב שימוש מוגבר ועליה בצריכה של זכרונות מסוג זה, בסופו של דבר זה טוב לנו כי זאת הדרך הכי מהירה והכי נכונה להורדת מחירים של כל רכיב חומרה בשוק.
|
|