![]() |
|
|||||||
| אוברקלוקינג OverClocking |
![]() |
|
|
קישור חוזר | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#16 (קישור ישיר) | |
|
IO Rookie
|
ציטוט:
כבר בתגובתי הראשונה הסברתי שאם OCCT מודיע הודעת שגיאה זה אומר שהאוברקלוק לא יציב (וזה בכלל לא משנה אם זה קוד 1, 4 או 42). כמו שאמרת בעצמך - אוברקלוקינג זה לא סתם לקפוץ למים ולהעלות תדרים בלי לדפוק חשבון, יש סדר פעולות מסוים שצריך ללמוד, ולא חסרים מדריכים באינטרנט שמסבירים בדיוק מה לעשות. בלי כוונה לפגוע, זה די תובעני מצדך לצפות שמישהו יחזיק לך את היד וילמד אותך את כל התורה כשאתה יכול לעשות חיפוש פשוט בגוגל ולקבל מאות הסברים שכל אחד מהם טוב יותר ממה שאפשר להסביר על רגל אחת בפורום. קריאה מומלצת (לא קשור לאוברקלוקינג): How To Ask Questions The Smart Way |
|
|
|
|
|
|
#17 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
HOLY-FIRE,קודם כל תודה באמת שאנחנו לא מתוכחים אל דאגה אני מקבל גם ביקרות אתה צודק שאני לא צריך שיחזיקו לי את היד ויסבירו לי לחץ פה,לחץ כאן אני גם לא מצפה אבל עזרה לא תזיק אף פעם!
ותדע ידידי לפני שאני שואל כאן אני תמיד מסתכל ומחפש תשובות באינטרנט לגבי הקטע קריאה אני אין לי זמן כרגע צריך ללכת לישון מחר נרפרף קצת ,אבל לפי הכותרת אתה מרמז כאן על משהו ![]() עריכה: לא עמדתי בפני הרצון שלי והייתי חייב לרפרף עכשיו באמת שהמאמר עוזר לילדים ולאנשים שאינם בקיעים באינטרנט אבל ידידי הטוב לפני שאתה מנסה להגיד משהו תחשוב לפני ואז תגיד (תרשום בפורום) אני רואה פשוט זלזול בי!
|
|
|
#18 (קישור ישיר) |
|
IO Rookie
|
באמת שהמאמר שאליו קישרתי אינו מיועד לילדים ואין שום זלזול בכך שהצעתי אותו (לא רק לך אלא לכל מי שקורא את זה). הוא מתייחס לבעיות בגישה לבקשת עזרה שקיימות אצל כל אחד, כולל אני. זה מצוין שאתה מחפש באינטרנט לפני שאני שואל, אבל לי נראה שהפעם קצת חיפפת. אני עדיין סבור שיש לך מה ללמוד מהמאמר, אבל זה נתון לשיקולך.
|
|
|
|
|
|
#19 (קישור ישיר) | |
|
IO Member
|
ציטוט:
|
|
|
|
#20 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
^^^
תגיד מה עם בדיקות היציבות? הכול יציב? עד כמה השיפור בביצועים מורגש? |
|
|
|
|
|
#21 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
הכול יציב כמובן
עד כמה מורגש זה תלוי איפה אם זה במשחקים או אם זה בתוכנות אבל יש הבדל ממש מרגישים במיוחד במשחקים שהכרטיס שלי הוא 4870 והמעבד היה מגביל אותי ועכשיו יש עוד כמה וכמה FPS בקריסיס ה1 עריכה: אני הוספתי עוד כמה FSB והכול יציב עוד מעט אני ימשיך בOC מקווה שאני לא יעצר כל כך מהר
נערך לאחרונה על ידי zeevkat, 03-10-08 בשעה 17:13. |
|
|
|
| קישור פירסומי |
|
|
#22 (קישור ישיר) | |
|
IO Rookie
|
ציטוט:
אכן כבר זמן רב לא עיינתי במאמר לעומק, ואין ספק שהוא מיועד בעיקר לתרבות שונה ממה שפה בפורום, אבל גם כאן אני מייחס חשיבות גדולה יותר לרוח הדברים, שלדעתי רלוונטית מאד. שיהיה גם לך יום נעים, ושבת שלום. |
|
|
|
|
|
|
#23 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
^^^
בסדר הבן אדם לא רוצה מדריך הוא רוצה ניסיון של אחרים ועזרה. בכול אופן לפותח הטראד, על כמה Fsb אתה כרגע? אני גם מתכנן לעשות Oc עם ה-Q6600 שלי, אף פעם לא עשיתי עליו או על מרובע ליבה לכן אני שואל אם יש שיפור בביצועים. |
|
|
|
|
|
#24 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
370 FSB
ויש ברור רשמתי לך כבר
|