![]() |
|
|||||||
| אוברקלוקינג OverClocking |
![]() |
|
|
קישור חוזר | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
שגיאות ב-OCCT מה זה אומר עזרה ב-OC Q6600?
היי אני מנסה לעשות OC פעם ראשונה
ויש לי שגיאה ב OCCT CODE 1 מה זה אומר תודה
נערך לאחרונה על ידי zeevkat, 03-10-08 בשעה 1:44. |
|
|
|
|
|
#2 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
Code 1 : thread stopped because another thread stopped
Code 2 : stop by user Code 3 : memory error Code 4 : calculation error thread=ליבה calculation= חישוב
|
|
|
|
#3 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
אך אני פותר את הבעיה?..
אני שואל שוב איך אני יכול לפתור אם יש לי את אחת הבעיות?
|
|
|
#4 (קישור ישיר) |
|
IO Rookie
|
thread זה לא ליבה...
ליבה (core) הינה רכיב פיזי הנמצא במעבד. thread, הקרוי בעברית גם תהליכון, הינו "ענף" של תוכנה שרצה. מאמר בויקיפדיה (כמובן שהדברים קשורים - בעיקרון כל ליבה מסוגלת להריץ תהליכון אחד בכל רגע נתון - אבל לשים סימן שוויון ביניהם זה בדיוק סוג הבלבול שאח"כ גורם לאנשים לכתוב שטויות). אני לא משתמש ב-OCCT אבל נראה שיש לך בעיית יציבות סטנדרטית - נסה להוריד בחזרה את התדר, להעלות מתחים, לאבחן איפה הבעיה וכו' - כל הדברים שעושים באוברקלוקינג ולא חסר מידע לגביהם באינטרנט. נערך לאחרונה על ידי Holy-Fire, 02-10-08 בשעה 15:30. |
|
|
|
|
|
#5 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
תודה על ההסבר ועל התגובה
יש משהו שיכול להסביר לי בקשה...
|
|
|
#6 (קישור ישיר) |
|
IO Rookie
|
כשתהיה לך שאלה ספציפית אני בטוח שישמחו לעזור לך. אבל ככל הנראה כרגע אתה פשוט מעוניין ללמוד איך עושים אוברקלוקינג, ואין הצדקה לכך שמישהו יחזור על מידע שנמצא כבר באינספור מקומות.
תחפש בגוגל Overclocking guide. הלינק הראשון, של X-bit labs, הוא בסדר גמור. |
|
|
|
| קישור פירסומי |
|
|
#7 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
ממש אבל ממש זה לא שאלה ספציפית אני שואל רק בגלל שעשיתי OC ואלו השגיאות שיצאו לי ב OCCT
CODE 1 ו CODE 4 על הראשון הבנתי שאני צריך לעלות מתח העלתי וזה עזר אבל שוב אני מקבל לפעמים שגיעה עם קוד 4 אז לפני שאתה מעלה מסקנות אתה יכול לשאול דרך אגב ביקשתי הסבר כדי שאני אדע להבאה אם יופיעו לי הבעיות כי הרי צריך לדעת מה עשוים לפני שעושים עוד דבר למה בביוס המתח שאני מגדיר הוא שונה ממה שאני רואה בתוכנה CPUZ גירסה 1.47 המתח שאני מגדיר הוא יחסית גבוהה למה שאני רואה בתוכנה, למה להתיחס לתוכנה או לביוס?..... ומה המתח הרצוי למעבד Q6600 שהוא נחשב חם והוא בתהליך יצור של 65 nm יש לציין שאני מעלה רק את המתח של ה- VCORE כל השאר על אוט' הזיכרון הוא 1:1 בתדר של : 5-5-5-17 שמתי על אוט' וזה מה שהמחשב הגדיר הזיכרונות שלי הם 4-4-4-12 כשעבדתי בתדר הזה ידני המחשב פשוט היה קורס ומראה לי מסכים כחולים ה FSB עכשיו 367 המכפלה X9 אם יש עוד משהו שאני צריך לציין ושכחתי רק תגידו ושוב תודה!
נערך לאחרונה על ידי zeevkat, 03-10-08 בשעה 1:42. |
|
|
|
|
|
#8 (קישור ישיר) |
|
IO OwneR
|
אתה לא יכול לדעת לפי קוד מה בדיוק הבעיה באוברקלוקינג.
השגיאות מצבעיות על אי יציבות. בקשר למתח, יש דבר דבר שנקרא VDROP, זה אומר שהמתח שאתה קובע בביוס יורד אחרי הפוסט ויורד שוב בעומס, זה אופיינים ללא מעט לוחות , בעיקר לאלו של ASUS, המתח ב CPU-Z הוא הנכון. עקרונית התשובה הנכון לכמה מתח צריך היא: כמה שצריך כל עוד המעבד יציב לחלוטין, חשוב לאל להעלות בקפיצות גדולות, די הרבה מעבדים כאלו מגיעים לביצועים טובים סביב ה 1.5v בביוס ולפני דרופ, אבל תבדוק את המערכת שלך.
3x250GB WD Caviar 16MB Raid 0 3x200gb wd DATA Corshir CMPSU-HX1000 Dell 2407WFP Microsoft Vista ultimate 64bit Gaming by Logitech G25 Xbox360 Custom Built Phase Change Unit | Custom Built Water Cooling System |
|
|
|
|
|
#9 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
היי CUP...
שים לב שערכתי את ההודעה שלי אני עם לוח של ג'יגהבייט P45 DS3 רשום בפרופיל את כל שאר המערכת בביוס קבעתי 1.4 לVCORE ובCPUZ הוא מראה לי 1.3 אני עוד כמה דק' יעלה תמונות עכשיו אני בבדיקת של שעתיים ב OCCT אני לא יכול להיכנס ל CPUZ ב-Cpu-z הוא מראה את ה-Vid של המעבד. תיבדוק באוורסט או בכול תוכנה אחרת, תעדכן. כמו כן יש דרוף במתח, תנסה לתת מתח בין 1.4 ל-1.5 או משהו בסיגנון. המפציץ אתה טועה הVID אפשר לראות בתוכנה CORETEMP סליחה על הבורות למה הכווה דרופ?. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 (קישור ישיר) |
|
IO OwneR
|
zeevkat והחמקן, אני מתנצל, בטעות איחדתי את ההודעות שלכם, סלחו לי
![]() מה שיש לך זה דרופ, וזה עוד נחשב נמוך יחסית, המתח של המעבד בפועל הוא מה שאתה רואה ב CPU-Z, ואפילו ירד לך עוד קצת בעומס, בקשר לדרופים, כתבתי לך בהסבר על ה VDROP בתגובה הקודמת, זה ירידה טבעית מהערך המתח שנתת בביוס, לערך המתקבל בפועל.
3x250GB WD Caviar 16MB Raid 0 3x200gb wd DATA Corshir CMPSU-HX1000 Dell 2407WFP Microsoft Vista ultimate 64bit Gaming by Logitech G25 Xbox360 Custom Built Phase Change Unit | Custom Built Water Cooling System |
|
|
|
|
|
#11 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
מצב זה נורמלי?
ואני נמצא בOC יציב ובסדר בינתיים אני יכול לעלות עוד FSB ואם צריך מתח? אני יציב בבדיקה של OCCT בשתיים של בדיקה בMIX עשיתה בלאגן עם ההודעות CUP
|
|
|
#12 (קישור ישיר) | |
|
IO Member
|
תיבדוק טמפרטורות במאמץ, ותעלה את המתח ל-1.5
תיבדוק אם יציב תתחיל לרדת עד לנקודה שהוא לא יציב. ציטוט:
סתם צוחק, מוזר מה שהוא אמר על זה שה-Vid של המעבד לא מוצג ב-Cpu-z כי אצלי זה מוצג ככה גם שאני מעלה את המתח לא משנה עד כמה שאני זוכר. |
|
|
|
|
|
|
#13 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
הוא לא היה יציב ואז העלתי טיפה ועכשיו אני יציב
תסתכל על התמונות שנתתי כאן יש את שני התוכנות אולי תזכר שזה לא מה שאתה זוכר הטמפ' מקסימום 60 מעלות בזמן באמץ היום ואתמול כשהיה קר אז הוא הגיע מקסימום ל55 ירידה של 5 מעלות ממש משמעותי אין לי מזגן אז הטמפ' תלויה במזג האוויר בחוץ
|
|
|
#14 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
^^^
איזה גוף קירור יש לך? מוזר אפילו שיש לי את ה-C1e פועל אני לא רואה שינויי מתח שהמחשב לא במאמץ. כלומר רק ב-Cpu-z עושה את הבעיה הזו. עריכה: ראיתי במיפרט שלך, טמפרטורות די דומות לשלי xD ואני על סטוק. גוף קירור ממש מעולה, אני חושב גם ליקנות אותו. |
|
|
|
|
|
#15 (קישור ישיר) | |
|
IO OwneR
|
ציטוט:
![]() ובקשר לדרופים, יש את זה כמעט לכל הלוחות, חלק יותר וחלק פחות.
|
|
|
|