![]() |
|
|||||||
| חדשות News |
![]() |
|
|
קישור חוזר | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 (קישור ישיר) |
|
IO Admin
|
![]() התפקיד הקריטי שאותו יתפסו כרטיסי המסך במחשבי המחר , מלבד האצה גרפית כמובן. הסלוגן המרכזי אותו הציגה החברה הוא - The Future is Fusion , כש החברה עובדת על אינטגרציה מלאה של כל הפתרונות הטכנולוגיים שלה בתעשיית המחשבים. בין דפי המצגות הרבים שהחברה הציגה , אחד במיוחד משך את תשומת לב הקהל, בו נחשפו מספר נקודות מבט של AMD כלפי שנת 2009 וההתפתחויות הטכנלוגויות הצפויות בשנה זו : AMD צופה כי בשנת 2009 נראה לראשונה את DirectX 11 , כמו גם את Windows 7 , אשר זכתה לבינתיים לשם הקוד Vienna . החברה לא ציינה אם היא צופה שחרור רשמי של מוצרים אלו , או שמא גרסאות אלפא או אבי טיפוס ראשוניים של מוצרים אלו , אשר ישוחררו רק לחברות מתעשיית המחשבים על מנת שאלו יעזרו לשפר את המוצרים, שכן על מנת שמוצרי AMD יהיו מוכנים ותואמים לתמיכה מלאה ביישומים אלו , הרי שהחברה צריכה לקבל לידה את התוכנות זמן רב לפני שחרורן. חשיפה מעניינת נוספת מהמצגות של AMD בתערוכה נוגעת ל OpenCL , וההפצה שלו. ה OpenCL היא טכנולוגייה אשר אמורה להתחרות בטכנולוגיית ה CUDA של NVIDIA , כך שמוצרי AMD ייתמכו בטכנולוגיה זו , ובעצם היא תאפשר להשתמש ביכולות העיבוד של הליבות הגרפיות מבית AMD . ![]() חשיפה , או שמא "רמז" נוסף מבית AMD נגע ליישום ראשוני של הליכי ייצור של 40nm לליבות הגרפיות העתידיות של החברה. מידע נוסף נוגע לטכנולוגיית ה GDDR5 אמורה להמשיך ולהתפשט , כאשר אנו צפויים גם לראות שימוש בזכרונות מסוג זה בקרוב גם אצל NVIDIA. המידע האחרון שנחשף נוגע לסטנדרט ה HD+ VIDEO , אשר אמור לקחת את רזולוציית סרטי ה HD מעבר לרמת ה 1080i , כמו גם מידע ראשוני לגבי טכנולוגיות מולטי-מגע , כמו במסך ה Iphone , אשר מאפשרות מגע במספר נקודות על גבי מסך מגע. מקור: pc.watch |
|
|
|
|
|
#2 (קישור ישיר) |
|
IO Memory
|
אם ב2009 יחליפו את הDX10 הם ממש מעפנים
|
|
|
|
|
|
#3 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
כבר ב-2009?!
תודה על החדשה בכל מקרה... |
|
|
|
|
|
#4 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
אמרו את זה כבר לפני שנה אם אני לא טועה, עוד בתקופה שה ULTRA היה חדש - אמרו לא
לקנות כי ב 2009 יצא DX11. היו הרבה שמועות, מסתבר שהם נכונות. בכל מקרה, צעד חכם לדעתי, כי הרי DX10 לא הצליח להם בכלל. ועוד שמועה אומרת שכרטיסים שתומכים היום DX10 יתמכו גם ב DX11 בצורה כזאת או אחרת. אבל נשמע לי לא הגיוני.. |
|
|
|
|
|
#5 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
זהו המסמר האחרון בארון של המחשב החדש שרציתי לקנות בינואר.
אני לא יקנה עכשיו מחשב אני יחכה שוב עד 2009 שם ואז יקנה מחשב שתומך בDX11 עם USB 3 ואיזה ליבת i7 מהדור השני ולסיום דיסק קשיח SSD . עד אז כנראה שאני יביא שידרוג נחמד וזהו.
|
|
|
#6 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
בנאדם שמחכה לעולם לא יקנה מחשב
, אין מה לעשות הטכנולוגיה מתחדשת Non-stop - כל הזמן |
|
|
|
| קישור פירסומי |
|
|
#7 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
לא העניין שאמור להיות בכולה עוד שנה מלא טכנולוגיות חדשות ומשמעותיות תראה בעצמך USB 3,הדור השני של I7, כונני SSD , כרטיסי מסך של DX11 זה יהיה שיפור ענק בביצועים לעומת מחשב של היום, אז עדיף לי לשדרג בסכום נאה 3500 .
|
|
|
#8 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
אגב MICROSOFT אמרו שהכרטיסים הנוכחים יתמכו בDX11, הייתה על זה כתבה בGAMER.
|
|
|
|
|
|
#9 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
אלה טכנולוגיות חדשות שמדברים עליהן בלבד
מנסיון , אסור בקניית מחשב לקנות "שיהיה לעתיד" כי המחירים נחתכים בפראות . אלא הכי טוב שאפשר עכשיו עם מבט זהיר לחצי שנה קדימה. |
|
|
|
|
|
#10 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
DX10 הוא הטעות הגדולה של מיקרוסופט
זה בעצם צעד שהיא עשתה לגרום לאנשים לרכוש את ויסטה בתכלס היו אמורים לקרוא לו DX 9.5 כי אין בו מספיק שיפורים שיוכיחו את עצמו להיות בעל השם 10 ! מה ש 11 כנראה יהיה מספיק בעל שיפורים כדי לעבור אליו ...
|
|
|
|
#11 (קישור ישיר) | |
|
IO Pro
|
ציטוט:
(במיוחד כשאמרו שכרטיסי DX10 יתמכו גם בDX11)
|
|
|
|
#12 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
משחק אחד שהכי הראה הבדל היה Assassin's Creed עד שביטל תהבדל בעדכון למשחק ...
הבדלי תמונה ב CRYSIS לא מראים שיפור כל כך גדול גם אומרים שיתמכו השאלה איך ובאיזה פונקציות אחרי הכל ביטלו את Ray Tracing בסוף :\
|
|