![]() |
|
|||||||
| חדשות News |
![]() |
|
|
קישור חוזר | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#16 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
אז תקרא באתר שלהם על מה יש להם עדכונים כל פעם
בשלי עם P5Q PRO אני עדיין מחכה לעדכון לבאג של הבקר RAID הנוסף בלוח, הוא פשוט מתפקד בצורה עלובה ביותר בלוח שמכרתי P43 היה סיפור גרוע ביותר עם הכרטיס קול שיש רעשים ברקע חזקים והפיתרון לזה אחרי ייסורים קשים היה להוציא את הרמקול הקטן שעל הלוח, פיתרון מוזר שעדיין מלא אנשים בעולם שרכשו את הלוח לא מודעים אליו וממש כועסים על הנושא (תקרא ב NEWEGG) בנוסף לעדכונים שהוא קיבל לבעיה בכרטיס רשת ועוד ... משהו עובר על אסוס ואני לא יודע מה אבל יש יותר מדי באגים כנראה שהיא לא עומדת בקצב של אינטל עם הציפסטים והמעבדים החדשים כל בוקר ... עם גיגהבייט מצד שני אין עדכונים כאלה קריטיים חוץ מתוספת מעבדים חדשים ותאימות לזכרונות חדשים למינהם ...
|
|
|
|
#17 (קישור ישיר) |
|
IO Rookie
|
מה זה הגוף קירור הזה ?
מישהו יודע מאיפה זה בא ? |
|
|
|
|
|
#18 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
למה אתה מתכוון ?
קורות חיים לכל המעוניין מחפשים צורב ? הביקורת החדשה שלי היא בשבילכם! גם לי חרה שמדינת ישראל איבדה את הכבוד הלאומי. מסכימים איתו ? (ראו בעצמכם: חלק1, חלק2) הצביעו!, כי ![]() ביקורות: כונן OCZ SSD|כתבות: תולדות מאיצי התלת מימד - המחשב שלי - לימוד בתמונות - אנציקלופדיית מארזים 2008 נושאים שכדאי לכם לקרוא: גם אני תורם כח OC לטובת המדע - כרטיס המסך החדש של Intel -קופסה לגיבוי חיצוני עם RAID 1 - פרוייקט Voodoo 5 - כרטיסי מסך 2008 - ככה עושים OC ל Q9450 - שפצור Antec P180\182 - איך להאריך כבל USB - |
|
|
|
|
|
#19 (קישור ישיר) |
|
IO Rookie
|
זה שנראה כמו רמקול...
זה פטנט חדש ? |
|
|
|
|
|
#20 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
זה סתם הנפצה.
קורות חיים לכל המעוניין מחפשים צורב ? הביקורת החדשה שלי היא בשבילכם! גם לי חרה שמדינת ישראל איבדה את הכבוד הלאומי. מסכימים איתו ? (ראו בעצמכם: חלק1, חלק2) הצביעו!, כי ![]() ביקורות: כונן OCZ SSD|כתבות: תולדות מאיצי התלת מימד - המחשב שלי - לימוד בתמונות - אנציקלופדיית מארזים 2008 נושאים שכדאי לכם לקרוא: גם אני תורם כח OC לטובת המדע - כרטיס המסך החדש של Intel -קופסה לגיבוי חיצוני עם RAID 1 - פרוייקט Voodoo 5 - כרטיסי מסך 2008 - ככה עושים OC ל Q9450 - שפצור Antec P180\182 - איך להאריך כבל USB - |
|
|
|
|
|
#21 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
Why that cooler looks like a Speaker
![]()
המערכות שלי: MSI PR600: T5250, Intel 965GMA RIG1:Pentium D 820 2.8 GHZ SmithField, MS-7173 or RC410M, Kingston Unknown DDR2 1GB, EZCOOL 300W ,X200 & 7300GS, LG DVD RW, HITACHI Deskstar T7K250 HDD ,Windows XP SP2 RIG2: Pentium 4 2.4 GHZ Northwood (Not The HT Version), ECS PM800-M478, GeForce 440MX Unknown HDD, Unknown PSU, Windows XP, Kingston 512 MB 333MHZ
|
|
|
|
| קישור פירסומי |