![]() |
|
|||||||
| חדשות News |
![]() |
|
|
קישור חוזר | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 (קישור ישיר) |
|
IO OwneR
|
![]() למתג את עצמה מחדש, לאחר מספר לוחות אם מוצלחים לתושבות הנוכחיות, תנסה Foxconn לקנות את ליבם של הצרכנים עם לוחות אם המיועדים לפלטפורמת ה Core I7 ובינהם לוח ה Renaissance X58 שתמונות שלו הגיעו לרשת היום. בתמונות, ניתן לראות את הגרסא הסופית של הלוח המתבסס על ערכת השבבים X58 היוקרתית של Intel, כש Foxconn מיתגה את לוח ה Renaissance כ: "Digital Life" ומייעדת אותו למשתמשי השוק הגבוה וחובבי המדיה, בעוד שאנו אמורים לראות בעתיד גרסאה שונה של הלוח המתאימה בעיקר לאוברקלוקינג וגיימרים, צעד דומה לחברת ASUS שמשווקת לוחות אם מסדרת סדרת ה Lifestyle וסדרת הגיימרים: Republic of Gamers. ![]() אם נעיף מבט קל בתמונות נוכל לראות את העיצוב היחודי של גופי הקירור, יחידת קירור הגשר הצפוני נראת כמו רמקול, אולם אלו שינויים קוסמטיים בלבד, וכך גם עם יחידת הקירור של הגשר הדרומי שנראת כמו מתג שינוי הקול במגברים ביתיים. מאפייני הלוח ה LGA 1366 כוללים שישה חרצי זיכרון ותמיכה במ Triple DDR, ארבעה חרצי PCI EXPRESS מלאים שכנראה זוג מהם תומכים במהירות של X16, שישה יציאות SATA2 וזוג יציאות SAS (ר"ת: Serial Attached SCSI) המיועדים לבקרים חיצוניים. מועד השקת הלוח עדיין לא ידוע, אך כנראה שהוא יצא בסמוך להשקת פלטפורמת ה Core i7. מחירו, עדיין לא יודע. מקורות: IOPanel | XtremeSystems |
|
|
|
|
|
#2 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
רק אני או שכל החברות מפציצות פתאום בלוחות HIGH END ל X58?
כל אחד יותר מגרה מהשני תודה קופ'
|
|
|
|
#3 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
מקווה שיהיה לוח טוב, תודה על החדשה
|
|
|
|
|
|
#4 (קישור ישיר) |
|
IO Memory
|
איזה דרבוקה קטנה יש לו על הNB
![]() נראה ממש טוב |
|
|
|
|
|
#5 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
אני חייב לציין שFoxconn צריכה לקבל את הכבוד האבוד שכן מגיע לה,חברה זולה עם רמת גימור מאוד גבוה,בשנים האחרונות הם הלכו ונעלמו מכיוון שASUS וחברותיה גנבו את ההצגה.ברור שכל הלוחות X58 נחשבים יוקרתיים - כל חברה חייבת להראות שהיא מתקדמת טכנולוגית מהשאר ושיצא המעבד כל חברה רוצה להוציא לך את העיניים שתקנה דווקא את הלוח שלה.
|
|
|
|
|
|
#6 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
אל תדאגו לFOXCONN, הם מוכרים מלא IPHONEים ועוד מלא שיט לחברות אחרות שמייצרות לוחות אם.
|
|
|
|
| קישור פירסומי |
|
|
#7 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
רק חסר לי פה המגן האדום עם הציור של החרב מה blackops
|
|
|
|
#8 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
ראיתי ב-XS ורציתי לכתוב לך אבל ידעתי שאתה כבר מעודכן ועובד על החדשה הבאה שלך
![]() נראה לוח מגניב ביותר, אחלה עיצוב.. יחודיי. כל ה-X58 מגיעים עם לפחות 3 חריצי PCI-E, אחלה דבר, אני חושב שזה מצוין. תודה קופרה.
|
|
|
|
#9 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
אור, בתחילת דרכה של התושבת החדשה אתה תראה רק לוחות HIGH-END כמו המעבדים שבהתחלה יוצאות גרסאות האקסטרים ורק לאחר מכן לשוק הבינוני-נמוך
בהחלט כל הכבוד, אני חושב שפלטפורמה החדשה של אינטל בהחלט מאפשרת "ניסיון נוסף" ליצרניות להכנס למשחק |
|
|
|
|
|
#10 (קישור ישיר) |
|
IO OwneR
|
כן, בהתחלה לפחות כל הלוחות יהיו שוק גבוה, שגם הוא יתחלק ל 2 חלקים.
אלו עם ערכת השבבים X58 - שוק גבוה, ואלו עם ערכת השבבים X58 + NF200 שיאפשרו SLI משולש ויהיו עם עוד קצת גימיקים - סופר שוק גבוהה אני מניח שהלוחות התקציבים יותר יגיעו רק עם ערכת השבבים E55 ו E53 ברבעון הראשון של השנה הבאה.
3x250GB WD Caviar 16MB Raid 0 3x200gb wd DATA Corshir CMPSU-HX1000 Dell 2407WFP Microsoft Vista ultimate 64bit Gaming by Logitech G25 Xbox360 Custom Built Phase Change Unit | Custom Built Water Cooling System |
|
|
|
|
|
#11 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
E53 ו E55 זה מקביל ל P43 ו P45 ?
קורות חיים לכל המעוניין מחפשים צורב ? הביקורת החדשה שלי היא בשבילכם! גם לי חרה שמדינת ישראל איבדה את הכבוד הלאומי. מסכימים איתו ? (ראו בעצמכם: חלק1, חלק2) הצביעו!, כי ![]() ביקורות: כונן OCZ SSD|כתבות: תולדות מאיצי התלת מימד - המחשב שלי - לימוד בתמונות - אנציקלופדיית מארזים 2008 נושאים שכדאי לכם לקרוא: גם אני תורם כח OC לטובת המדע - כרטיס המסך החדש של Intel -קופסה לגיבוי חיצוני עם RAID 1 - פרוייקט Voodoo 5 - כרטיסי מסך 2008 - ככה עושים OC ל Q9450 - שפצור Antec P180\182 - איך להאריך כבל USB - |
|
|
|
|
|
#12 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
נראה ככה לא?
![]() הכריזו על מעבדים, הכריזו על לוחות, מה עם זכרונות Triple Channel ?
|
|
|
|
#13 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
Triple Channel ייתמך ב-Westmere וב-Bloomfield
|
|
|
|
|
|
#14 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
חברה טובה אין ספק
היה לי ניסיון בכמה מהלוחות שלה צריכים לשפר מעט את הביוסים שלהם... שלא לדבר על הביוסים של אסוס כל שבוע עדכון באגים ללוח חדש :\
|
|
|
|
#15 (קישור ישיר) |
|
IO Pro
|
ASSA, יוצאים עדכונים, לא חייבים להתקין אותם אתה יודע.
לדוגמה אני עם ה ASUS RAMPAGE FORMULA שלי. יצאו כבר 2 גרסאות BIOS חדשות ואני בכלל לא משדרג. גם ככה אני עם Q9450@3.72 ומרוצה מהBIOS אותו קיבלתי עם הלוח.
קורות חיים לכל המעוניין מחפשים צורב ? הביקורת החדשה שלי היא בשבילכם! גם לי חרה שמדינת ישראל איבדה את הכבוד הלאומי. מסכימים איתו ? (ראו בעצמכם: חלק1, חלק2) הצביעו!, כי ![]() ביקורות: כונן OCZ SSD|כתבות: תולדות מאיצי התלת מימד - המחשב שלי - לימוד בתמונות - אנציקלופדיית מארזים 2008 נושאים שכדאי לכם לקרוא: גם אני תורם כח OC לטובת המדע - כרטיס המסך החדש של Intel -קופסה לגיבוי חיצוני עם RAID 1 - פרוייקט Voodoo 5 - כרטיסי מסך 2008 - ככה עושים OC ל Q9450 - שפצור Antec P180\182 - איך להאריך כבל USB - |
|
|
|