![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
קישור חוזר | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
Windows Live Messenger beta 2 - מדהימה !
שינויים והורדות. יומן המפתחים עם קטעי וידאו יפים. אני משתמש וזה מדהים.
חסר טאבים אבל אני מניח שיכניסו לבסוף. Inside Windows Live Messenger:
מסכי DELL במחיר פינוק קורות חיים לכל המעוניין ----------------------------------------------------------------------- ביקורות: כונן OCZ SSD|צורב Asus 2014L1T | כתבות: תולדות מאיצי התלת מימד - המחשב שלי - לימוד בתמונות - אנציקלופדיית מארזים 2008 נושאים שכדאי לכם לקרוא: גם אני תורם כח OC לטובת המדע - כרטיס המסך החדש של Intel -קופסה לגיבוי חיצוני עם RAID 1 - פרוייקט Voodoo 5 - כרטיסי מסך 2008 - ככה עושים OC ל Q9450 - שפצור Antec P180\182 - איך להאריך כבל USB - |
|
|
|
|
|
#2 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
תודה,מוריד...
CPU: Intel C2Q Q9450@3.20 +TRUE- NOCTUA P12 MB: ASUS Rampage Formula X48 MEM: OCZ 4G@1066Mhz HDD'S: 2*WD 320Giga AAKS RAID-0 CONFIG GPU: CrossFire-2*GainWard HD4870 +AC Twin Turbo CASE: Lian Li Pc- P60B PSU: CORSAIR TX750Watts
|
|
|
|
|
|
#3 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
איך המרגש עם החדש ?
מה אהבתם/לא אהבתם ?
מסכי DELL במחיר פינוק קורות חיים לכל המעוניין ----------------------------------------------------------------------- ביקורות: כונן OCZ SSD|צורב Asus 2014L1T | כתבות: תולדות מאיצי התלת מימד - המחשב שלי - לימוד בתמונות - אנציקלופדיית מארזים 2008 נושאים שכדאי לכם לקרוא: גם אני תורם כח OC לטובת המדע - כרטיס המסך החדש של Intel -קופסה לגיבוי חיצוני עם RAID 1 - פרוייקט Voodoo 5 - כרטיסי מסך 2008 - ככה עושים OC ל Q9450 - שפצור Antec P180\182 - איך להאריך כבל USB - |
|
|
|
|
|
#4 (קישור ישיר) |
|
IO Addict
|
נחמד, נראה טוב ופועל מצויין.
לא כל כך שונה (אולי טיפה ויזואלית) מהקודם. |
|