![]() |
|
|||||||
| חדשות News |
![]() |
|
|
קישור חוזר | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#16 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
^^^
אני בספק... והאמת שגם אני לא כל כך הבנתי את הקשר בין המתח של הזיכרונות לבין הבקר שנמצא בתוך המעבד... היה יותר הגיוני אם היו אומרים מעל מהירות מסויימת הבקר מתחמם ואז יש פגיעה אבל שיהיה... חודש הבא נדע...
CPU: Intel Q6600 G0 @3.2 24/7 Tuniq Tower 120 GFX: eVGA 8800GTX RAM: 2GB G.Skill HK 4-4-3-5(ProMos) & 2GB Crucial Ballistix PC2-5300(D9GMH) MB: Asus P5K-E/Wifi-AP (Bios 1102 תודה לאלמוג עיצובים בע"מ על האווטר כל הזכויות שמורות לו ˙˙˙sıɥʇ op oʇ ʍoɥ puıɟ oʇ ǝʌɐɥ noʎ ʍou (-: ˙˙˙ʞɔǝu s,ʇɐɔ ǝɥʇ ǝʞoɹq ʎʇısnıɹıɔ |
|
|
|
|
|
#17 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
מה שגורם לחום לעלות זה בעיקר המתח ולא המהירות
![]() אולי הקטע פה ששינוי המתח לזכרונות משפיעה על מתח הבקר, עוד לא ידוע איך זה עובד הכל אפשרי |
|
|
|
|
|
#18 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
אני לא מבין למה אין את הבעייה הזאת במעבדים של AMD שבקר הזיכרון מובנה במעבד מזה זמן רב.
מסכי DELL במחיר פינוק קורות חיים לכל המעוניין ----------------------------------------------------------------------- ביקורות: כונן OCZ SSD|צורב Asus 2014L1T | כתבות: תולדות מאיצי התלת מימד - המחשב שלי - לימוד בתמונות - אנציקלופדיית מארזים 2008 נושאים שכדאי לכם לקרוא: גם אני תורם כח OC לטובת המדע - כרטיס המסך החדש של Intel -קופסה לגיבוי חיצוני עם RAID 1 - פרוייקט Voodoo 5 - כרטיסי מסך 2008 - ככה עושים OC ל Q9450 - שפצור Antec P180\182 - איך להאריך כבל USB - |
|
|
|
|
|
#19 (קישור ישיר) |
|
IO Storage
|
אלכס, בדיוק מהסיבה שלא הייתה את הבעיה במעבדי AMD ובנוסף לזה שאני לא רואה את הקשר בין מתח זיכרונות לבין מתח של בקר זיכרון אני חושב שכל הדבר הזה לא הגיוני.
|
|
|
|
#20 (קישור ישיר) |
|
IO Folding Team
|
אני לא יודע איך DDR 3 מתנהגים ב OC עם 1.65 V אבל זה נראה לי מאוד נמוך.
מישהו עשה OC לזכרונות DDR 3 ? מההמתח הבסיסי שלהם ולכמה צריך להגיע לאוברקלוק מינימלי של נגיד 500-1000 מגהרץ
מסכי DELL במחיר פינוק קורות חיים לכל המעוניין ----------------------------------------------------------------------- ביקורות: כונן OCZ SSD|צורב Asus 2014L1T | כתבות: תולדות מאיצי התלת מימד - המחשב שלי - לימוד בתמונות - אנציקלופדיית מארזים 2008 נושאים שכדאי לכם לקרוא: גם אני תורם כח OC לטובת המדע - כרטיס המסך החדש של Intel -קופסה לגיבוי חיצוני עם RAID 1 - פרוייקט Voodoo 5 - כרטיסי מסך 2008 - ככה עושים OC ל Q9450 - שפצור Antec P180\182 - איך להאריך כבל USB - |
|
|
|
|
|
#21 (קישור ישיר) |
|
IO Rookie
|
הבנתי גם שהזיכרונות יהיו מוגבלים עד ל-1GHZ לכל זיכרון האם זה נכון?
כי אם כן זה יעשה צוואר בקבוק עצבני למעבים כאלה או שאני טועה? |
|
|
|
| קישור פירסומי |
|
|
#22 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
מוגבלים ל 1066 לא ב OC אבל ...שייתן יותר אבל התאוריה הנ"ל תגרום לבעיות איתו :\